aresiz

eski erkek arkadaşınla konuşman çok saçma olur.. nişanlın buna izin verir mi sanıyosun. e ondan gizli de konuşamazsıon herhalde.. çok çok rahatsız olursanız nişanlın kounşsun..

her sefanın bi cefası vardır arkadaşım. unutmak için bağlanmamak için bilmem ne diye kulp takmaya çalışıyosunuz ama tek hatalı var o da sizsiniz. eski erkek arkadaşınızda (eğer gerçekten olanları biliyorsa) nişanlınızda çok geniş insanlarmış bi onla bi onla ikiside razı olmuş.
allah yardımcın olsun umarım yaptığın hataların farkına varırsınız.

kesinlikle doğru olmaz...lmaz: ikisiyle bir şekilde konuşup görüşmeye devam etmen birinci hata...ikinci hatayı lütfen tekrarlama arkadaşım..işin içinden hiç çıkamazsın bu defa....

hata üstüne hata yapılmaz
ve sen buyuk hata yapmışsın bıde onunla konuşup ikinci hata nedenlmaz: cok yanlış bunlar

yazdıklarından anladığım kadarıyla ikisiyle de ayrılma dönemlerinde çıkmaya başlamışsın yani joker gibi elinde tutmuşsun hep birini...ama aynı şeyi sana bir erkek yapsa demediğini de bırakmazdın bu saatten sonra bazı şeyleri kurcalama derim bak nişanlınla da aranız kötü zaten!!!!.. sen sen yine diğer oğlanla görüşüp aynı hatayı yapma :1no2:

ben çoğu yoruma katılmıyorum maalesef...
hatalısın filan...
evet geçmişte hata yapılmış olabilir, sen de yapmış olabilirsin nişanlının da belki hataları vardır kim bilir.
ama geçmiş geçmiştir.
zaten o kişiyi ve arkadaşlığınızı biliyordu nişanlın değil mi? bunları bile bile nişanlandı...
o yüzüğü parmağına taktıysa artık hep senin arkanda olması lazım..
o eski arkadaşını da kafana takma, kimsenin ağzı torba değil malum büzemiyorsun...sen nişanlına sarıl, ona gerçekten onu ne kadar sevdiğini anlat, göster...
kimseden de çekinme, sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık, ne var daha önce sevgilin olduysa

yazdığımı okudum ve senin yazını tekrar okudum ,galiba benim yazdığımdan bile kötü durum.Sen nişanlıykende mi öbür kişiyle beraberdin???

şimdiki nişanlınlayken eski sevgilinle arkadaş olarak görüşüyorduk diyorsun ama hiç öyle değilmiş çünkü öbür kişi senin onun sevdiğini söylüyormuş ve görüşmeye devam ediyormuşsun, nişanlından ayrılır ayrılmaz ona dönmüşsün sonra yine nişanlınla barışmışsın -tatlicadiarzu-

öpmek hariç ileriye gitmedin... masumsun yani he kafana göre.
yahu sen daha napıcan. yedeklememi yapıordun he? nişanlından ayrılırken onunla cık. sora buna dön. sora bida ötekine git. ne bu ya.

aynı seyi nişanlının sana yaptıgını düşün. kızla öpüşmekten baskada bişi yapmamıslar he. senden ayrıldıgı dönemde eski sevgilisiyle cıkmıs. sora sana dönmüş. tmm mı??
masummu sence nişanlın?? sen olsan kaldırabilirmisin?
sen nasıl davranırdın??
bencillik yapan kızlara uyuz oluyorum ya

evt öle yapsa bende kaldıramazdım bencillik değil benimkisi bunlar nişan olmadan olan olaylar ve az buçukta olsa nişanlıma anlatmıstım.bişey yokken bunların tekrar ortaya cıkması canımı acıtıyor.kimse hatasız olamaz değilmi siz bana bunları söylüyorsunuz ama sizinde eminimki hatalarınız keşkeleriniz vardır kimiimizin yokki.ama şimdi bizim önümüze bakmamız lazım değilmi ciddi bi adım atmışız olanlara kulak tıkamak gerekmezmii :çok üzgünüm:

saol arkadaşım destek olduğun için buna o kadar ihtiyacım varkii:çok üzgünüm:

her mesajında daha da batıyosun be gülüm
apaçık ortada bu yaptığın hata!
nişanlı olmanız evli olmanız önemli değil ki
sevgiliykende bu şekilde samimi olsanız bi adamla yine yanlış bir şeyler var demektir
sadakat her zaman olmalı
ya nişanlın bu duyduklarna kulaklarını tıkayıp sana sarılacak yada bir çok erkek gibi hazmedemeyecek ve yollarınız ayrılacak
hakkınızda hayırlısını dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…