aresizim

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
artık 2 günde bir konu açmaya başladım keşke benm yazacak bi konum olmasaydı aile huzursuluğu kadar kötü bişi yok neyseeönceden hiç bi sıkıntımı kavgamız gürültümü yoktu bunu belirtmek isterm eşim beni ailesnn yanına bıraktığı zaman eşimn annesiyle ilgili problemler yaşamıştım 2 ay die gittim 10 günde geri geldm bi süre eşime bahsetmedm ama içim içimi yedi bahsetmeme nedenmde üzülmesin die .... dokuz aylık hamileyim bu arada baktm olmuo çok kafaya takıyorum sürekli kendimle kavga halindeym psikolojm bozulcak bebeğimnde sağlığını düşünerekten eşime açtm konuyu fazla bi tepki vermedi ama bozuldu anladım .... o günden beridir sürekli kavga halindeyiz ama ben kendi içim içimi yemesn eşimle paylaşıyım sıkıntım hafiflesn destek çıksın die düşünürken bana bu sabah gelmiş annem benm hayatımdaki tek insandır annem hakkında böyle düşünürsen sonumuz yok dedi (bu arada sunuda belirtmek isterm artık bende ön yargılı yaklaşmaya başladm herşeyi annesinden biliyorum)sonr pişman oldu özür diledi ama nafile artık kızlar saat 8den beri kahroldum ağlıyorum bu kadar stres çok fazla bana taşıyamıyorum acaba ben eşimn hayatında neresindeyim veya varmıyım bi köşesinde şimdi ne yapım ben boşanmak istesem surda 2 gün sonra doğurcam rabbim doğumda alsada canımı kurtulsam hiç olmazsa doğumda öldü derler arkamdan kötü konuşamazlar siz siz olun bekarlar anneye düşkün birisiyle aslaaaaaa evlenmeyin sevmekmiş aşkmış fasa fiso bak bende severek evlenmştm herkezden herşeyden üstün görmüştüm adam beni ailesi olarak bile görmemiş

Canım hiç sıkma tatlı canını çocuğunada yazık sanada o yavruyuda stres altında koyma nerdeyse tüm kaynanalar böyle eşine gelince çok ayıp etmiş ama ne yazık ki erkeklerin çoğunluğuda böyle
konuşur konuşur susar blöf yapıyor kesin nerde görülmüş 9 aylık hamile karısını boşayan adam salla geç bu konuları açmamaya çalış hepimiz geçtik bu yollardan
ALLAH sabır versin çektiğin çilenin mükafatını versin inşallah

canım böyle konuşma bak yarın birgün çocuğunu eline alıcaksın kötü şeyler düşünme.hem eşinin gözünde senin yerin mutlaka ayrı annesinin ayrıdır.ama anasına düşkün erkeklerden bahsetmeni %100 destekliyorum

sorunu paylaşsan belki daha iyi yardımcı olurduk kayınvalidenizle ne yaşandı eşiniz neen böyle tepki verdi....

hyatta hiçbirşey üzülmeye değmez lütfen bebeğinizede kendinizede xzarar vermeyin...

sorunu paylaşsan belki daha iyi yardımcı olurduk kayınvalidenizle ne yaşandı eşiniz neen böyle tepki verdi....

hyatta hiçbirşey üzülmeye değmez lütfen bebeğinizede kendinizede xzarar vermeyin...

DÜZELTMEEEEE Fikrinize tekrar ihtiyacım var..._? Öncelikle Eşimin abisi rahatsızlıgından dolayı intihar etmiş.Bunu evlendiği eşide rahatsızlıgını ilerletmiş.Eşim şuan evin tek çocugu.Bundan dolayı annesi eşimin üzerine titiriyor bunu belirtmem gerekiyor öncelikle...1 yıllık evliyim ve eşimide ailesini de çok seviodum açıkçası kendi anne ve babamı 2 haftada bi ararken kayınvalidemi hergün aramalar şakalaşmalar falan çok mutluyduk takii eşim beni 10 günlüğüne ailesinin yanına bırakana kadar kadınının karışmadığı şey kalmadı kılık kıytafetimden ( ayrıca kayınpederim ilahiyat mezunu ) hamile oldugum için hamile elbisesi giymemi söylemişti yapım gereği bende istemmeiştim.eteğimin boyuna her dışarı çıktıgımda da karışıyor ki diz altı etek giyiyorum) kimi arayıp aramayacagıma ( şunu demeye çalıştım.Eşim rahatsız olmuş benim anne ve babamı yanlızken aradıgımdan ve annesine söylemiş,kayınvalidemde oğlunun bundan rahatsız oldugu oğlumun yanında arayıver dedi ki eşimin bunu benimle paylaşması gerekmezmiydi?) kadar hadi onuda gectim bide eşim evimizdeki herşeyi ( cinsel ilişki hariç ) annesine anlatıyomuşş bilmediği şey yok oğlunada bi temiz akıl veriyomuş cıldırdım öğrenince bide o kadar saygısızki eşimle yattığım odaya kapı tıklama falan adeti yok cat girer konuşur çıkar sanki 10 yasındaki oğlunun odasına giriyoo....bide afedersiniz eşime aramızdaki ilişkiyi sorarken yakaladım ( ki şöle oldu eşim yoldan geldi gece 4 de.kayınvalidem errtesi sabahta gülerek çekmiş mutfağa oğluna oruçlumun değilmisin diye sorarken yakaladım..ki ramazan ayıydı. o kim ki benm yatak odasını sorabilio arkadaşlar bunlar çok özel şey deilmidir 2 kişinn arasındaki cinsellik hiç araştırılır mı hele bi anne oğluna nasıl sorar aklım almıyo öle bi soğudum ki anlatamam gözüm göresi yok aramakta istemiyorum konuşmakta artık ben bunlarla naıl bi ömür gecircem die düşünüom bunalımdayım resmen içim içimi yiyo eşime bile güvenimi yitirdm ben onu annemden babamdan hayatımdaki herseyden üstün görerken o nasıl oluyoda annesine bütün özelimizi anlatabiliyo sizce çok mu abartıyorum sinirlenmekte haksızmıyım ne dersinz
lütfen yorumlarınızı bekliyoruuum ((

canım çok üzüldüm durumuna.ayrıca kaynananıza da çok sinirlendim.ınsanın özeline bu kadar girilmezki.
herşeyi oluruna bırak bence.kendini ve bebeğinin sağlığını düşün.Kaynanlada az görüşürsün olur biter.
maalesefki eşlere anneleri hakkında birşey söylenmiyor.Bende bir kere söylemiştim ama ağzımın payını da aldım.Günlerce surat yapmıştı eşim annesini savunmuştu.Benim eşimde annesine çok düşkündür.Anneside ona,resmen aşık gibi davranıyor oğluna sanki karısı ben değilim de o.Sabırlı ol ve takmamaya çalış.Söz gümüşse sükut altındır.Şuna inan ki sabreden gerçekten kazanıyor.

bence şimdilik bunları düşünme..
kafano başka şeylerle meşgul etmeye çalış.. 9 aylık hamıle bir bayanın bu tip sorunlarla uğraşması hiç iyi değil..
anlıyorum birtakım problemelrin var ama bebeğini düşün canım.. kayınvaliden hayatında yokmuş gibi davran bir süre.. evınız ayrı sanırım. bence yapabilirsin..
doğum olsun,bebeğini kucağına al, bak neler değişiyor hayatında, küçücük yavrunun kocaman gülümsemesi güneş gibi doğacak hayatına.. eşin de belki birşeyleri anlayacak o zaman. eşini yeterince olgun görmedim ben. baba olmak onu da olgunlaştıracak..
belki de herşey kendiliğinden düzelicek..
azıcı sabır
azıcık iyimserlik..
lütfen...

evet insanın özeline bu kadar girilmez sahiden;ama şu da bir gerçek o yaşa gelmiş bir kadını kimse değiştiremez;sizde çekmek zorunda degilsiniz ama eşinizi seviyorsanız;sürdürmek istiyorsanız iare edebilirsiniz..kadın yasadıgı kayıp sonucu;herşeyi koruyucu bir tutum içine girmiş;bize göre yalnış ama onun dogrusu..çözüm arayın;kendinizi üzmek yerine..şimdi eşimin anne ve babasını baslarda hep eleştirirdim;ama eşim öyle bir insan ki ona yapılan birçok şey olmasına ragmen ailemin hiçbri ferdi hakkında konuşmadı;olabilir;geçer bunlar gibi şeyler söyledi;hatta benim ailemi bana savundu;ve ben bu davranıştan sonra kendimden utandım;eşimin ailesiyle ilgili hiçbişeyi eleştirmedim;o yüzden evlendigimizden beri bu tarz tartışmalar yaşamadık..sizde eğer annesini eleştirseniz haklı bile olsanız bu duruma düşersiniz.

Şu anda beraber değilsiniz sanırım. 10 gün kalmışsın idare ediver. Cinselliği sorduğunu nasıl anladınız. Oruçlu musun diye sormuş sadece hamile olduğunuz için hassas olabilirsiniz. Ayrıca eşiniz de tek çocuk ve kardeşini kaybettiği için annesine çok bağlı olabilir. O kadını da biraz anlamaya çalışmak gerekli. Elbette size karışmaya hakkı yok kafa sallayın dilediğinizi yapım. Sakın sakın eşinize annesiyle ilgili yorum yapmayın. Gerekirse direk anneyle konuşun. Ama uzaktaysanız yılda on gün için gerek yok bence

ılk yazdığını okuyunca dedim ki, hamilelik hormonlarından dolayı duygusallıktan galiba.
Ama ikinci anlattığın şeyler gerçekten çok terbiyesiz kusura bakma da canım.
Aralarındaki ilişki anne ve oğulun yani, çok seviyesiz geldi. Ama sorun burda kayınvalidenden değil eşinden kaynaklanıyor. Bir erkek karısı ve annesi arasındaki köprüdür. Eğer bu ikisi arasında sorun varsa erkek kendini suçlamalıdır. Adam gibi adam olan hayatındaki en önemli iki kadını idare etmeyi bilmelidir.

Sen şimdi eşine annesiyle ilgili ne desen eşine çok batar.
Hamile olmasan burnunu sürt derdim ama yazık artık doğuma ne kalmış.
Sen doğumunla ilgilen canım.
Ama eşinle de konuş bunları. Ben kadın olduğum halde annemle evliliğimizi böyle konuşmuyorum sen nasıl konuabiliyorsun anlayamadım de. Çok yadırgadığını söyle kiii gerçekten yadırganacak şeyler bunlar.

Şu anda beraber değilsiniz sanırım. 10 gün kalmışsın idare ediver. Cinselliği sorduğunu nasıl anladınız. Oruçlu musun diye sormuş sadece hamile olduğunuz için hassas olabilirsiniz. Ayrıca eşiniz de tek çocuk ve kardeşini kaybettiği için annesine çok bağlı olabilir. O kadını da biraz anlamaya çalışmak gerekli. Elbette size karışmaya hakkı yok kafa sallayın dilediğinizi yapım. Sakın sakın eşinize annesiyle ilgili yorum yapmayın. Gerekirse direk anneyle konuşun. Ama uzaktaysanız yılda on gün için gerek yok bence

bence bu kadar abartılacak birşey yok.zaten 10 günlüğüne bırakmış eşiniz sizi oraya ne olur onun istediği gibi hamile kıyafetleri giyseniz?yaşlı insanların gönlünü hoş tutmak gerekir.
ailenizi neden eşinizin yanındayken aramıyorsunuz merak ettim.onu mu şikayet ediyorsunuz?düşünün o siz yokken annesiyle gizli gizli konuşunca nasıl sinir oluyorsanız
o da bu duruma sinirlenebilir.
cinsel hayatınıza karışması tabii kide yalnış ama oruçlumusun diye iyi niyetlede sormuş olabilir.
umarım herşey düzelir...

bu benm kaynanam la aramızdaki problem eşim aracılığıyla beni ve evimi yönlendirmek istiyor

anlattığın herşeyde haklısın canım....
sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama eşin tutarsız davranmış.....

üzülme....
şu anda 9 aylık hamile bir kadın için bubları düşünmen kötü
doğumdan sonra oturup eşinle uzun uzadıya bunları konuşup halletmen gerkiyor....

konuşarak halledebilirsiniz
belki şuan sen biraz daha duygusal olduğun için fazla düşünüyor olabilirsin....

biraz zaman ver ve herşeyi akışına bırak sonra eşinle konuş şu an hiçbişey düşünme....

Pess.....vallahi billahide pess diyorum....böyle findik kabugu doldurmicak seyler yüzünden kendini bu karni burnunda halinle böyle helak ediyorsunya ne diyim ben sana daha be arkadasim....

Ayrica lüften agzindan cikani kulagin duysun...ne demek insallah dogumda ölürüm gibi laflar....bu kadar abartmana gerek yok....lmaz:

Anlayamiyorum....yahu evin ayri barkin ayri....10 gün orda kaldiysan onlarin dedigi oluverseydi güzelim....evine geldiginde herseyi yine istedigin gibi yapardin ederdin...buna bu denli kafani takmak niye?benneyaptımki
Hem ne yaptilarki sana? Yazini tekrar tekrar okudum...hicbiryerde sana kötü davrandiklari söylenmez....tamam karistilar.....eh birak karissinlar.....neticede sayili gün...evine gittiginde yine onlar sag sen selamet.....:hulya:

Madem esinin ailesini cok seviyordun sayiyordun bu yüzden bu denli cephe alman niye?

Birde cok merak ettim esin neler anlatiyor Annesine....evinizle ilgili? neler duydun?

anam bu klüp benim ufkumu ilertti be
ne demek oğluna özel şeyleri sormak ya ne demek kusura bakma ama eşindede hata var ne kadar tek çocuk yada evdeki tek erkek evlat olsun anayla oğlunun arasında bir mesafe olur herşey anaya babaya anlatılmazki canım herkes anasına babasına düşkündür ama bu kadarı fazla ayrı anneni eşinin yanında ararsın aramazsın bence bu eşini bile ilgilendirmezki annene özel konuşacağın olur(özel derken annenin bir sorunu olur damadın bilmesini isteez)yada anneni araman için o zaman (yani senin aradığın zaman)vakit vardır olur yani artı böyle bir isteği varsa eşinin annesine değilde sana dese daha iyi olur tabii onuda güzel bir şekilde dese mesela canım annenleri ararken beraber arayalımda bende seslerini duyayım gibi
bence canım sen şimdik hiç ama hiç kaynanaymış kayınpedermiş kocaymış takma bebişini vede kendini düşün onla yaşayacağın mutluluğu düşün onu kucağına alacağın dakikaları düşün vede mutlu olmaya bak bence kocanada uygun bir dille yaptığının yalnış olduğunu annesini seninde çok sevip saygı duyduğunu ama aranızda yaşanan şeylerin aranızda kalmasını ikinize özel kalmasını istediğini söyle vede onun çok mutlu olduğu vede sevdiğini söyle
kaynananlada çok muattap olma ama arada yine ara sor nasıl olduğunu aranızı açık bırakma canım nede olsa eşinin annesi eşin için bazı şeylere gögüs gereceksin(biliyorum gögüs geriyorsun ama )
vede eşinle bebeğiniz olduğunda ne kadar mutlu bir aile olacağınızı mutluluğunuzun dahada artacağını konuşun boşverin kaynananı ya siz kendinize bakın neden güzel günlerinizi boşa geçiriyorsunuz sizin konuşacak daha önemli konularınız var bebeğiniz var sen varsın eşin var bunları konuşun bence siz önemlisiniz kaynanan falan 2.planda kalmalı (mevzu olarak yani ikinci planda kalmalı)
mutlu olmaya çalış canım kocanıda al şöyle bir dışarı çıkın biraz yürüyün temiz havayı içinize çekin yaşamanın ne kadar güzel olduğunu düşünün mutluluğun ikinizin elinde olduğunu düşünün inşallah hep mutlu olun canım

kendimi hala o kadar çok kötü hissediyorum ki anlatamam artık eşimide sevip sevmediğimden emin değilim bi kelimesiyle köreltti bütün sevgimi (annesi onun herşeyi tek varlığıymış) ya ben neyim karnımdaki bebek kimin ben böle bişi söyleseydim o ne hissederdi acaba ....sonumm sonumuz ne olcak acaba babamı arayıp anlatsam mı gelse alsamı ki benii böyle bi adamdan bana hayır gelmez yıllarımı harcadım diyeceğime bir yılım ziyan oldu desem daha mı ii olur

Vallaha bence sakin babani falan arama canim....olay dahada büyür...!!
Karnindakini düsün önce....!

Esin sacmalamis....ama ben sinir aninda öfke aninda agzindan öyle kactigni saniyorum..

canım bir an okuyunca sonunun ne olacağını gördüm çünkü aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum da ... inan ki çok mutsuz oluyorsun ve doğumun doğum sonran zehir oluyor... ben de yıllardır mücadele ediyorum eşimle eşimin ailesiyle sebep aynı ikinci planda olmak ne güle oynaya doğuma gittim ne de eşimle tek bir kare mutlu doğum fotoğrafım var ve hala ağlıyorum o günü bir daha yaşamayacaksın bak 7 ayda psikolojim bozuldu ve drluk oldum inan etrafımda kimse kalmadı insanlara güvenini yitiriyor ve bebeğini güle oynaya büyütemiyorsun ve ben bebeğimi 6 yılda tedaviyle sahip oldum ve onu yaşatabilmek için 9 ay rahim ağzı dikili bir şekilde evde bir başıma yattım eşinle dönülmezbir kaosda oluyor sürekli kavga ediyorsun benden sana tavsiye bırak bu insanları doğumunu düşün sen ne yaparsan yap bu böyle olacak erkekler ailesiiçin karısını hamile bile olsa ezip geçiyor boşuA HAYATIDA KENDİNE ZEHİR ETME...OLAN SANA OLUR BENDEN SÖYLEMESİ ...bir bebekle ne kadar mutsuz olursan ol eşinde seni mutsuz etse o yaşadığın evden başka kimse de kucak açmaz sana özelden yardımcı olmak isterim benim durumuma gelme diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…