- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
merhabalar bana da yardımcı olur musunuz yumurta kalitesi içinSelam size özelden mesaj atılamıyor bana özelden yazarsanız yumurta kalitesi uzerine konuşalım ben de kevser hanimla calistim yumurta kalitesi icin takviyeler kullandim filan
hangi takviyeleri kullandınız yardımcı olursanız sevinirimMerhaba, bana da yazar mısınız
Merhaba bende Aret Kamar'a başladım evet klomen nadirende olsa kist yapabiliyor fakat geçici bir şey. Daha önce Koç üniversitesi ve Bahçeciye giden biri olarak Aret Kamar hocanın yaklaşımı motive ediyor olması ve tadavi yöntemini ben çok beğendim ki bir yumurtam bile gelişmezken şu an 2 gelişmiş 2 tanede 11 mm lik yumurtam var.Canım ben aret hocaya gidiyordum ama bıraktım.Uzak olduğu için yoruldum ve yıprandım.Ayrıca bana mantıklı gelmeyen şeyler var.Yumurta toplayalım dediği gün adet oldum.Ultrasona attı hiç kist falan var demedi.Ben döndüm memlekete.Bulunduğum yerde çok iyi bir doktor var.Adetimin 7. günü eşim o doktora götürdü.Tahlil yaptı.E2 268 çıktı.Diğer hormon testleri gayet iyi dedi.Ultrasona attı.Kist var dedi.Klomen kullandırtmıştı Aret hoca.Muhtemelen o kist yapmş dedi.Ve e2 bu yüzden yüksek çıkmış dedi.Bu durumdayken de tüp bebeğe başlanamaz yumurta toplama falan yapılamaz dedi.Oysaki Aret hoca hiç kistten falan bahsetmedi.Doktorum ilaç verdi kist için ayrıca D vitamini ve folik asit verdi.Bir sonraki adetinde gel dedi.Bu doktor kafama yattı sanki.Yakın merkezde ki bir tüp bebek doktoruyla da görüştü.Birlikte hareket edecekler.
İnşallah sana faydalı olur canımMerhaba bende Aret Kamar'a başladım evet klomen nadirende olsa kist yapabiliyor fakat geçici bir şey. Daha önce Koç üniversitesi ve Bahçeciye giden biri olarak Aret Kamar hocanın yaklaşımı motive ediyor olması ve tadavi yöntemini ben çok beğendim ki bir yumurtam bile gelişmezken şu an 2 gelişmiş 2 tanede 11 mm lik yumurtam var.
- Klomen, yumurtalıklarda birden fazla follikülün büyümesine neden olabilir. Bazen bu folliküllerden biri ya da birkaçı yumurtlamazsa ya da patlamazsa, bu folliküller büyümeye devam edip fonksiyonel kistlere dönüşebilir.
- Fonksiyonel kistler nedir?
Bunlar genellikle zararsız, geçici kistlerdir ve birkaç adet döngüsü içinde kendiliğinden kaybolurlar.- Risk faktörleri kimlerde daha yüksek?
- Daha yüksek dozda veya uzun süre Klomen kullananlarda
- PCOS gibi altta yatan hormonal bozukluğu olanlarda
- Önceden yumurtalık kisti öyküsü olanlarda
canım çok üzüldüm keşke bir otelde felan kalabilseydiniz çünkü günlük yumurtanın büyümesini takip etmek için 2 günde bir çatlamaya yakın süreçte her gün çağırıyorlar hem kandan hemde muayeneyle kontrol ediyorlar ve çok şeffaf davranıyorlar ben bahçecide ekranı bile görmedim kan sonucumun asla kaç olduğunu söylemediler inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. ve uzaktan çok zor mümkün değil bence bende çalışıyorum bayrampaşada eyüpte oturuyorum yer beşiktaşta ki arabam var ona rağmen iş ev tüp bebek merkezi arasında eylülün 15 den beri mekik dokuyorum yoruluyorum ama sonuç güzel olsun inşallah rabbim bize nasip etsinİnşallah sana faydalı olur canımBiz Bitliste oturuyoruz.Hiç anlayışlı ve düşünceli davranmadılar.Eşim de ben de yoğun çalışıyoruz.Misal bugün arayıp yarın merkemizde olun diyorlardı.Sanki bir mahalleden öbür mahalleye geçiyoruz.Perişan olduk.Aynı gün uçak bileti bulmaya çalış hazırlık yap apar topar yola çık.Şahsen ben çok yoruldum.Keşke yakın olsaydı.Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
Her gelişimizde otellerde kalıyorduk zaten başka kalacak yer yok ki.Bitliste iki günde bir doktora gidip muayene ve tahlil yaptırıyordum.Onlara atıyordum sonucu.Ama apar topar gelin diyorlardı ve boşuna o yolu çekiyorduk.İnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip eder.canım çok üzüldüm keşke bir otelde felan kalabilseydiniz çünkü günlük yumurtanın büyümesini takip etmek için 2 günde bir çatlamaya yakın süreçte her gün çağırıyorlar hem kandan hemde muayeneyle kontrol ediyorlar ve çok şeffaf davranıyorlar ben bahçecide ekranı bile görmedim kan sonucumun asla kaç olduğunu söylemediler inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. ve uzaktan çok zor mümkün değil bence bende çalışıyorum bayrampaşada eyüpte oturuyorum yer beşiktaşta ki arabam var ona rağmen iş ev tüp bebek merkezi arasında eylülün 15 den beri mekik dokuyorum yoruluyorum ama sonuç güzel olsun inşallah rabbim bize nasip etsin
Aynısı mı olur bende gittiğim gün bi baktım hemşire bana iğne yapıyor kendimi tedavide buldum 2 tane gördü biri büyümedi iğneye rağmen diğeri büyüdü onu da aldı amh 0.459 çok düşük dedi hemen tedavi de buldum en acısı aynı gün yumurtam alındı 1 saat içinde hoş çıktığını öğrendim döllenmeye bile gitmedi şimdi de regl olmak üzereyim ben istanbuldayım ve psikolojim alt üst yine aynı şeyler mi olacakKızlar selam bir Tüp bebek tedavisine başlamıştım maalesef sonu güzel olmadı ve gittiğim doktordan da açıkçası hiç memnun kalmadım direkt olarak tüp bebeğe başladın öncesinden herhangi bir ilaç bir takviye hiçbir şey kullandırmadı gittiğim gün direkt tedaviye başladı. Bir sürü masraf falan sonunda maalesef boş folikül ve olgun olmayan yumurta. Yaşım genç ama rezerv düşük. Neyse şimdi iki doktor arasında aşırı kararsızım. Biri Yasemin çekmez biri aret kamar. Mesela ben bu tedavimde 225 gonalf, 150 menapur+ letu kullandım . Bunları bana yazan doktor en yüksek dozda yazıyorum dedi. Ama dediğim gibi iki yumurta biri küçük yani olgunlaşmamış biri de boş folikül çıktı tedavi yarıda kaldı falan filan... Şimdi ben Yasemin hocaya kullandıklarımı yazdım dedi ki çok düşük doz kullanılmış halbuki benim anlamadığım bana bunları yazan doktor dedi ki en yüksek dozda yazıyorum kafam çok karıştı. Yani Yasemin hoca daha yüksek doz mu verir anlamadımBir de aret Bey'in tedavi yöntemi çok farklı düşük rezervi hastalarda sadece klomen kullandırtıyor kalitenin düşmemesi için öyle kullandırıyormus kendisi. Şimdi daha da kararsız kaldım bir tarafta dozun düşük diyen doktor bir tarafta yüksek doz iğneler kalite düşüren doktor. Bu arada her iki doktoru da aşırı aşırı seviyorum. Yani alanlarında da çok iyi olduklarını düşünüyorum. Ama bana hangisi iyi gelir bilmiyorum bu kadar çok düşünmeli miyim onu da bilmiyorum ama maddiyat açısından çok zorlandığınız için ve gerçekten vücut olarak da çok hırpalandığımız için en azından benim gibi rezervi düşük hastalar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar ve sonuç aldılar Aret bey'e giden varsa bu yönteminden gerçekten memnun kaldınız mı ve havuz yöntemi de yapıyor sanırım bundan da memnun kaldınız mı? Sonucunda hamilelik oluştu mu? Yardım ederseniz çok çok çok sevinirim çünkü cikmazdayim yani.
Bebeğimm aynı aynı. Ama tekrar aynısı olcak diye bişey yok. Her ay yumurtalar farklı kalite farklı her ay değişiyor. Ayrıca bikac ay önceden başka bol çiğ kabak çekirdeği, avakado, yaban mersini badem vs vs şeyler tüketmemeye. Biseyler daha var aklıma gelmedi. Bide takviyeler al ben biseyler aldım takviye ilaç olarak. Ayrıca yanında bak polen propolis arı sütü karışımı aldım. Amh ve kalitesi için çok iyi diyolar. 1 aydır her sabah aç karnına onu yiyorum yürüyüş de çok iyi ama pek yapmıyorum valla sırtımda ağrı var. B12 OMEGA 3 d vit falan kesinlikle gerekli. 3 ay düzenli bunları yap. Bende yapıyorum sonra aret hocaya gitmeyi düşünüyorum çünkü yumurta rezerv düşüklüğünde üstüne olmadığını düşünüyorum şahsen:)) hoca videolarında düşük rezervli hastalarda iğne kullanmamasinin sebeplerini anlatıyor gerçekten çok mantıklı. Zaten sayı az bizde iğne de hızlı bi sekilde sisiriyo sonra ne oluyo boş folikül olgun olmayan yumurta. Halbuki doğal süreciyle büyümeye çalıştığında hapla desteklendiğinde daha kaliteli olabilir diyor gerçekten mantıklı. Ve birkaç ay toplama yapıyor. Diğer merkezler ne yapiyo Allah aşkına al bı kere toplama yapıldı diye bi ton para döktük. Aret bey de en azından iğne parası vermemiş olursun. İğneye vereceğin parayı toplama işlemine vermiş oluyorsun. Her ay baştan başlamak gerekmiyor sonuçta sayımız çok az yani her tedaviye yeniden başlasak elimizde yumurta olmaz doğru düzgün ama bir sürü para gider. Ama şimdi moral bozmak yok aşko. Toparlan beslenmeyi düzenle. Gerekirse konuşalım yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah hallolacak şeyler bunlar. Allah aşkına burda çok görüyorum tedaviden vazgeciyolar hiç yumurta cikmiyo diyip doğal hamile kalanları. Belki beslenmeni duzeltsen kendin bile hamile kalırsın kalmazsan da en azından tüp Bebek için zemin hazirlamis olursun. Valla bende ilk bikac gun çok ağladım yerle bir oldum bizim için o para ne kadar önemli bir paraydi hala taksidini ödüyoruz ve esimin maaşı asgari ücret yani düşün. Ama napalm Kader işte... Ve ben üç kere düşük yaptım kaç ameliyat geçirdim. Yiprandik mi yiprandik ama her şey bebeğimiz olsun diye. Elimizden geleni yapcaz mecbur. Bunlar hiçbiri bizim elimizde değil baksana ne ciğeri beş para etmez insanlar doğurup sokağa atiyo bebesini. Allah vergisi bu aglasak da zirlasak da düzelmiyor maalesef. Ama elimizden geleni yapıp teslim olacağız. Allah ol derse her şey olur. Kimse bizden çok daha iyi olduğu için 20-30 yumurta çıkarmıyor yada bizden iyi diye tek gece de hamile kalmıyor. İşte Allah'ın isi. Bizim de sınavımız buymuş yani. Vücudumuz bu şekilde yaratilmis. Ne yaparsak yapalim aglasak da herkesi seferber etsek de hicbisey yapamayız. Üzerimize düşen dışında. Çok uzun yazdığımı şimdi fark ettim kusuruma bakma :) aynı yollardan geçince insanın sizisi başka oluyor. Bu arada ben uzaaak yerden gelcem ve aret bey aylarca tedavi yaptığı için düşük rezervli hastalarında orda kalcaz birkaç ay. Düşün yani onun masrafı da apayrı. Napcaz netcez nasıl hallolacak bilmiyoruz. Ama Rabbime bıraktım artık her şeyi sende öyle yapAynısı mı olur bende gittiğim gün bi baktım hemşire bana iğne yapıyor kendimi tedavide buldum 2 tane gördü biri büyümedi iğneye rağmen diğeri büyüdü onu da aldı amh 0.459 çok düşük dedi hemen tedavi de buldum en acısı aynı gün yumurtam alındı 1 saat içinde hoş çıktığını öğrendim döllenmeye bile gitmedi şimdi de regl olmak üzereyim ben istanbuldayım ve psikolojim alt üst yine aynı şeyler mi olacak
Bebeğimm aynı aynı. Ama tekrar aynısı olcak diye bişey yok. Her ay yumurtalar farklı kalite farklı her ay değişiyor. Ayrıca bikac ay önceden başka bol çiğ kabak çekirdeği, avakado, yaban mersini badem vs vs şeyler tüketmemeye. Biseyler daha var aklıma gelmedi. Bide takviyeler al ben biseyler aldım takviye ilaç olarak. Ayrıca yanında bak polen propolis arı sütü karışımı aldım. Amh ve kalitesi için çok iyi diyolar. 1 aydır her sabah aç karnına onu yiyorum yürüyüş de çok iyi ama pek yapmıyorum valla sırtımda ağrı var. B12 OMEGA 3 d vit falan kesinlikle gerekli. 3 ay düzenli bunları yap. Bende yapıyorum sonra aret hocaya gitmeyi düşünüyorum çünkü yumurta rezerv düşüklüğünde üstüne olmadığını düşünüyorum şahsen:)) hoca videolarında düşük rezervli hastalarda iğne kullanmamasinin sebeplerini anlatıyor gerçekten çok mantıklı. Zaten sayı az bizde iğne de hızlı bi sekilde sisiriyo sonra ne oluyo boş folikül olgun olmayan yumurta. Halbuki doğal süreciyle büyümeye çalıştığında hapla desteklendiğinde daha kaliteli olabilir diyor gerçekten mantıklı. Ve birkaç ay toplama yapıyor. Diğer merkezler ne yapiyo Allah aşkına al bı kere toplama yapıldı diye bi ton para döktük. Aret bey de en azından iğne parası vermemiş olursun. İğneye vereceğin parayı toplama işlemine vermiş oluyorsun. Her ay baştan başlamak gerekmiyor sonuçta sayımız çok az yani her tedaviye yeniden başlasak elimizde yumurta olmaz doğru düzgün ama bir sürü para gider. Ama şimdi moral bozmak yok aşko. Toparlan beslenmeyi düzenle. Gerekirse konuşalım yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah hallolacak şeyler bunlar. Allah aşkına burda çok görüyorum tedaviden vazgeciyolar hiç yumurta cikmiyo diyip doğal hamile kalanları. Belki beslenmeni duzeltsen kendin bile hamile kalırsın kalmazsan da en azından tüp Bebek için zemin hazirlamis olursun. Valla bende ilk bikac gun çok ağladım yerle bir oldum bizim için o para ne kadar önemli bir paraydi hala taksidini ödüyoruz ve esimin maaşı asgari ücret yani düşün. Ama napalm Kader işte... Ve ben üç kere düşük yaptım kaç ameliyat geçirdim. Yiprandik mi yiprandik ama her şey bebeğimiz olsun diye. Elimizden geleni yapcaz mecbur. Bunlar hiçbiri bizim elimizde değil baksana ne ciğeri beş para etmez insanlar doğurup sokağa atiyo bebesini. Allah vergisi bu aglasak da zirlasak da düzelmiyor maalesef. Ama elimizden geleni yapıp teslim olacağız. Allah ol derse her şey olur. Kimse bizden çok daha iyi olduğu için 20-30 yumurta çıkarmıyor yada bizden iyi diye tek gece de hamile kalmıyor. İşte Allah'ın isi. Bizim de sınavımız buymuş yani. Vücudumuz bu şekilde yaratilmis. Ne yaparsak yapalim aglasak da herkesi seferber etsek de hicbisey yapamayız. Üzerimize düşen dışında. Çok uzun yazdığımı şimdi fark ettim kusuruma bakma :) aynı yollardan geçince insanın sizisi başka oluyor. Bu arada ben uzaaak yerden gelcem ve aret bey aylarca tedavi yaptığı için düşük rezervli hastalarında orda kalcaz birkaç ay. Düşün yani onun masrafı da apayrı. Napcaz netcez nasıl hallolacak bilmiyoruz. Ama Rabbime bıraktım artık her şeyi sende öyle yapöpüyorum seni
Aynen canım aret hoca İstanbul da. Hep yaşı büyükler özellikle ona gidiyor yumurta sayılari ve kaliteleri az olduğu için. Maşallah çok gebe kalan var. Çok zor bir şey benimle birlikte birini daha almışlardı kadının yaşı benden belki 10 yas belki daha fazla büyüktü doktor onunkinden çıktı Bir sürü yumurta topladık dedi. Benimkinden çıkınca morali bozuktu. Ne bileyim ya nasip işte napalmAllah razı olsun senden valla aynı yollardan geçmiş biriyle konuşmak isterim kaç gündür içim içimi yiyor bu arada bende aslen dbakırlıyım İstanbul’da yaşıyorum afet hoca İstanbul’da mı bende bakayım şimdi benim yumurta boş çıktı tekrar Regl de gel yine boş çıkarsa günü para ödeyecem aynı şekil taksidini ödüyoruz
Merhabalar, Kevser hanımdan memnun kaldiniz mi? Nasıl bi yol izledi,nelere dikkat ettiniz? Paylasmanız mumkun muSelam size özelden mesaj atılamıyor bana özelden yazarsanız yumurta kalitesi uzerine konuşalım ben de kevser hanimla calistim yumurta kalitesi icin takviyeler kullandim filan
Farklı ilde tedavi görmeye çalışmak hele de tüp bebek gibi bir tedavide. Allah yardımcı olsun kardeşim gerçekten biz kadınların işi zor, aynı şehirde bile yumurta takibinde işten izin alması bir ızdırap. Sürekli patronun suratı asılır, kendini anne olmaya çalıştığın için bir de suçlu hissedersin, allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Ben de Aret hocanın hastasıydım allaha şükür yavrumuzu onun sayesinde kucağımıza aldık ama neler çektik elbette. Ben hocamdan sonuna kadar razıyım ama tedavi zaten başlı başına yorucu, keşke imkanın olsaydı da kalabilseydin bir kaç ay bi akraba falan inan içimden diledim. Çünkü bu işte başarı doktorun da iyisinden geçiyor malesef o doktoru bırakmayacaksın ama imkanın varsa elbette. Ben sana asla birşey demiyorum canım nolur yanlış anlama umarım Allah senin karşına da blunduğun yerde iyi doktor çıkarsın inşallahCanım ben aret hocaya gidiyordum ama bıraktım.Uzak olduğu için yoruldum ve yıprandım.Ayrıca bana mantıklı gelmeyen şeyler var.Yumurta toplayalım dediği gün adet oldum.Ultrasona attı hiç kist falan var demedi.Ben döndüm memlekete.Bulunduğum yerde çok iyi bir doktor var.Adetimin 7. günü eşim o doktora götürdü.Tahlil yaptı.E2 268 çıktı.Diğer hormon testleri gayet iyi dedi.Ultrasona attı.Kist var dedi.Klomen kullandırtmıştı Aret hoca.Muhtemelen o kist yapmş dedi.Ve e2 bu yüzden yüksek çıkmış dedi.Bu durumdayken de tüp bebeğe başlanamaz yumurta toplama falan yapılamaz dedi.Oysaki Aret hoca hiç kistten falan bahsetmedi.Doktorum ilaç verdi kist için ayrıca D vitamini ve folik asit verdi.Bir sonraki adetinde gel dedi.Bu doktor kafama yattı sanki.Yakın merkezde ki bir tüp bebek doktoruyla da görüştü.Birlikte hareket edecekler.
selam canım ben de Aret hocanın bir hastasıydım, yazdıkların aynen o şekilde hoca az ilaç kullanıyor gerekirse havuz yapıp biriktiriyor yeterki yumurta kaliten düşmesin diye. Ben Pcos hastasıydım az ilaç kullandım benim tek sefer toplamam oldu ve ilk transferde gebe kaldım. Diğer hocayı bilemiyorum yorum yapamacağım. Hangi hekim olursa olsun umarım sürecin kolay geçer ve tez vakitte yavrunu kucağına alırsın inşallahKızlar selam bir Tüp bebek tedavisine başlamıştım maalesef sonu güzel olmadı ve gittiğim doktordan da açıkçası hiç memnun kalmadım direkt olarak tüp bebeğe başladın öncesinden herhangi bir ilaç bir takviye hiçbir şey kullandırmadı gittiğim gün direkt tedaviye başladı. Bir sürü masraf falan sonunda maalesef boş folikül ve olgun olmayan yumurta. Yaşım genç ama rezerv düşük. Neyse şimdi iki doktor arasında aşırı kararsızım. Biri Yasemin çekmez biri aret kamar. Mesela ben bu tedavimde 225 gonalf, 150 menapur+ letu kullandım . Bunları bana yazan doktor en yüksek dozda yazıyorum dedi. Ama dediğim gibi iki yumurta biri küçük yani olgunlaşmamış biri de boş folikül çıktı tedavi yarıda kaldı falan filan... Şimdi ben Yasemin hocaya kullandıklarımı yazdım dedi ki çok düşük doz kullanılmış halbuki benim anlamadığım bana bunları yazan doktor dedi ki en yüksek dozda yazıyorum kafam çok karıştı. Yani Yasemin hoca daha yüksek doz mu verir anlamadımBir de aret Bey'in tedavi yöntemi çok farklı düşük rezervi hastalarda sadece klomen kullandırtıyor kalitenin düşmemesi için öyle kullandırıyormus kendisi. Şimdi daha da kararsız kaldım bir tarafta dozun düşük diyen doktor bir tarafta yüksek doz iğneler kalite düşüren doktor. Bu arada her iki doktoru da aşırı aşırı seviyorum. Yani alanlarında da çok iyi olduklarını düşünüyorum. Ama bana hangisi iyi gelir bilmiyorum bu kadar çok düşünmeli miyim onu da bilmiyorum ama maddiyat açısından çok zorlandığınız için ve gerçekten vücut olarak da çok hırpalandığımız için en azından benim gibi rezervi düşük hastalar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar ve sonuç aldılar Aret bey'e giden varsa bu yönteminden gerçekten memnun kaldınız mı ve havuz yöntemi de yapıyor sanırım bundan da memnun kaldınız mı? Sonucunda hamilelik oluştu mu? Yardım ederseniz çok çok çok sevinirim çünkü cikmazdayim yani.
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimselam canım ben de Aret hocanın bir hastasıydım, yazdıkların aynen o şekilde hoca az ilaç kullanıyor gerekirse havuz yapıp biriktiriyor yeterki yumurta kaliten düşmesin diye. Ben Pcos hastasıydım az ilaç kullandım benim tek sefer toplamam oldu ve ilk transferde gebe kaldım. Diğer hocayı bilemiyorum yorum yapamacağım. Hangi hekim olursa olsun umarım sürecin kolay geçer ve tez vakitte yavrunu kucağına alırsın inşallah
Canım bu arada bir şey soracağım aret hoca transferden sonra 12 hafta boyunca galiba prograf diye bir ilaç kullandırtıyor sana da kullandırttı mı bunun bazı riskleri var falan diyorlar sen kullandın mı yani herkese veriyorlar mı acaba yoksa belli kişilere mi veriliyorselam canım ben de Aret hocanın bir hastasıydım, yazdıkların aynen o şekilde hoca az ilaç kullanıyor gerekirse havuz yapıp biriktiriyor yeterki yumurta kaliten düşmesin diye. Ben Pcos hastasıydım az ilaç kullandım benim tek sefer toplamam oldu ve ilk transferde gebe kaldım. Diğer hocayı bilemiyorum yorum yapamacağım. Hangi hekim olursa olsun umarım sürecin kolay geçer ve tez vakitte yavrunu kucağına alırsın inşallah
Canım bu arada bir şey soracağım aret hoca transferden sonra 12 hafta boyunca galiba prograf diye bir ilaç kullandırtıyor sana da kullandırttı mı bunun bazı riskleri var falan diyorlar sen kullandın mı yani herkese veriyorlar mı acaba yoksa belli kişilere mi veriliyor
Ne bileyim bağışıklığı fazla baskıladığı için enfeksiyona neden olabiliyormuş, fetal gelişim üzerinde etkileri olabiliyomus. Ama dediğim gibi bazı Doktorlar Tüp Bebek yapınca veriyorlar 12 haftaya kadar. Şimdi benim de tekrarlayan düşüklerim olduğu için aslında istiyorum. Ama mesela doğal yoldan gebe kalsam drlar gerek yok falan dicekler. Kan pıhtılaşmam olmasına rağmen iğneye bile gerek yok diyen drlar cikiyoNe riski varmış
Çok sevindim senin adına canım.Rabbim evladnızı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahFarklı ilde tedavi görmeye çalışmak hele de tüp bebek gibi bir tedavide. Allah yardımcı olsun kardeşim gerçekten biz kadınların işi zor, aynı şehirde bile yumurta takibinde işten izin alması bir ızdırap. Sürekli patronun suratı asılır, kendini anne olmaya çalıştığın için bir de suçlu hissedersin, allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Ben de Aret hocanın hastasıydım allaha şükür yavrumuzu onun sayesinde kucağımıza aldık ama neler çektik elbette. Ben hocamdan sonuna kadar razıyım ama tedavi zaten başlı başına yorucu, keşke imkanın olsaydı da kalabilseydin bir kaç ay bi akraba falan inan içimden diledim. Çünkü bu işte başarı doktorun da iyisinden geçiyor malesef o doktoru bırakmayacaksın ama imkanın varsa elbette. Ben sana asla birşey demiyorum canım nolur yanlış anlama umarım Allah senin karşına da blunduğun yerde iyi doktor çıkarsın inşallah
Banada yazar mısınızSelam size özelden mesaj atılamıyor bana özelden yazarsanız yumurta kalitesi uzerine konuşalım ben de kevser hanimla calistim yumurta kalitesi icin takviyeler kullandim filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?