Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Canım benim ne güzel yazmışsın.Pozitif olmak lazım dediğin gibi.Her şeyin hayırlısı.Rabbim her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah hepimize

Canım benim ne güzel yazmışsın.Pozitif olmak lazım dediğin gibi.Her şeyin hayırlısı.Rabbim her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah hepimize
Teşekkür ederim canım ,güzel gelişmelerinizi burdan takıp edicem kızlar dualarım sizinle birgün sizin de dualarınızı almak dileğiyle..

evet canım kullandırttı bana da prograf ama sadece 1 ay her hastaya göre değişiyor kullandırtma süresi, ben de bi yan etkisi olmadı. Ama Aret hoca ne derse sözünden çıkmadım açıkcası çok da kurcalamamak gerekiyor internette her yazan şey insanın aklını karıştırıyor. Ben şöyle düşünüyorum benim için bebeğim için kötü birşeyi doktorum neden önersin ki? ayrıca ben onun tecrübesine sonuna kadar inandım.

Merhaba aret kamar da ben de düşünüyorum iki üç ay toplama yapıyor dediniz transferi tek seferde bu iki üş ay topladıktan sonra mı yapıyor acaba burayı anlamadım??

Arete gitme.

O merkezde Emre Karatekelioğlu var.
Muhteşem üstü bir doktordur.

Araştır sor, ilk görüşmeler ücretsiz zaten git konuş.
Bana dua edersin.
Doktor gibi doktor insan gibi insandır.
Hastanın asla fazla parasını alayım, zamanını alayım, gereksiz ama şunu da yapayım asla demez…

Akrabam istanbul esenlerde yasıor ben tüp bebege başlasam onlarda kalacagım ben düzcede yasıorum sanırım aret hocanın merkezi istiklalde esenlerden istiklale nasıl gidebilirim bilmiorum istanbul cok karıısık gelior

O da tüp bebek yapıyor mu bi de prof mu

Esenlerden istiklale nasıl gidebilirim ben de akrabamda kalacagım ist dısından gelcem

O da tüp bebek yapıyor mu bi de prof mu

Doktorun profunu ne yapacaksın canımkenim, ünvandan önce doktorluğu nasıl, güncel çalışmaları takip ediyor mu, iyi ameliyat yapıyor mu, eğitimi için ve alanında en iyi hangi ülke ise oraya gidip eğitim almış mı onlara bakacaksınız.
Ne proflar biliyorum yanlarında operatör doktor olmadan ameliyata giremiyorlar…

Evet tüp bebek yapıyor. Bir çok ünlünün de doktoru ama reklam yapmaz, zaten instagramda reklama çıkan, takipçisi fazla doktorlardan da uzak durun.

Bu işin tutma oranı, yapılması gerekenler, kişiye göre doz ayarı, operasyon yapılması gerekiyor ise doktorun bu konu da ustalığı, seni yürüyen para olarak görmemesi çok önemli.

Emre Karatekelioğlunu araştır mutlaka.

Burda bir arkadaş vardı. Artık girmiyor platforma yeni dogum yapti.
Aret bey neler etti.
Emre Karatekelioğluna git git dedim en sonunda gitti, Emre bey zamana yayarak, yapılması gerekenleri yaparak, anneyi strese sokmadan, neler neler 42 yaşında yeni tazecik anne kendisi.
Hikayesini anlatsa burada inanılmaz.

Birde istediğiniz doktora gidin ay bu dedi şu dedi te takılmayın doktoru çok iyi araştırın.

9 yumurtamın 8 i döllenmiş, 6 tanesi iyi gidiyormuş diğer 2 sini yine gelişimine bakmak için tutuyorlarmış belki gelişebilirlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…