Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Canım birde aklıma takılan benim doktorum regl 5. Günü başladı zaten o gün de sın gündü daha kanama olmadı normal mi sence

Kafam çok karıştı aret hocayı düşünüyorduk bizde eşimle

Kesınlıkle katılıyorum pkoluyum ve klomen pkolulara yaramıyor kalitesiz yumurta büyütüyor ve basit kistlerden oluşturuyor ama bu adetle atılıyor kocaman büyük kistlerden değil

Banada yazar mısınız
Merhaba , aret hocaya bende başladım sizin yaşınız kaçtı acaba

Kafam çok karıştı aret hocayı düşünüyorduk bizde eşimle
Valla canım bizim belki uzaklıktan dolayı takip konusunda sorun oldu belki de ama yorumumda belirttiğim gibi klomen kist yapmış ve aret hoca vajinal ultrasona bakmasına rağmen hiç bahsetmedi üstüne bir de yumurta toplayalım dedi.Kist varken zaten tedaviye devam edilmez.Bunlardan dolayı ve uzak oluşundan dolayı vazgeçtim.Siz yakınsanız gidin.Bana faydası olmadı belkide.

Ben yurt dısından gelicem yakın değilim ama kararım herşeye rağmen kesin içimdeki duyguya sese inaniyorum bişey çekiyor beni.. aret hocanın cok iyi olduğunu devamlı duyuyorum .. senim durumun karısık olmus canım gercekten ama ben aylarca klomen kullandım evlılık başında, klomen ve letu gibi femara gibi ilaçlar basit kistler yapar ve adetle atılır bende bide pko var daha da yatkın bedenim kistler üretmeye..öyle 10 cm kistlerden bahsetcek kadar tehlikeli değil hani milimlik basit kistler hatta kist bile sayılmaz içi dolu kesecik gibilerdir ve adetle atılıyor zaten. Doktorların coğu bunu söyleyip panik yaratmak istemiyor yada engel olarak görmüyor olabilirler.. illa bi bildiği vardır diye düşündüm günlük bu işi yapıyorlar değil aret hoca başka doktorda da olsa bu tedavilerde olası bi durum hormonal dengesizlikler okadar ilaçlar kullanılıyor hiç kolay değil allah yardımcın olsun tüm yaptıran arkadaşlara sana da maddi manevi güç versin rabbim emekleriniz boşa çıkmasıninşallh en güzel şekilde yine yaptırırsın

Pozitif olmak lazım iyisiyle kötüsüyle bi şekilde zafere ulaşılcaktır buna inanıyorum sizlerde inanın kızlar

Canım bende aynı şekilde doğudan gelecem hatta yumurta sayım az olduğu için muhtemelen havuz önerecek. Birkaç ay bir yer kiralıycaz mecbur bütün düzenimizi ona göre ayarlicaz. İnşallah tedavimizden güzel haberler alırız

Merhaba. Ben yaz başından beri Aret Bey'de tedavi görmekteyim. 16 Temmuz'da baya düşük yumurtalık rezervime rağmen klomen ile 4 sağlıklı yumurtam toplandı ve embriyo oldular. 3.günde donduruldu. Aynı zamanda 16 Temmuz'da rahimde perde ameliyatımı da Aret Bey yaptı. Bundan dolayı 2 ay dinlenmedeydi rahmim. Ameliyatım da çok başarılı olmuş, dün rahim filminde her şey düzgün ve olması gerektiği gibi çıktı çok şükür. Şuan geçen hafta transfer sürecine başladım. Haftaya transfer olacağıma inanıyorum inşallah. Aret Bey'in yaklaşımı ve basit tedavi şekli açıkçası benim hoşuma gidiyor ve güven veriyor. Çok fazla ilaç veya iğne hiç bir zaman bir garanti yöntemi değildir bence. Aret Bey'in olumlu referansları da çok çok iyi. Kısacası ben çok memnunum. Umarım isteyen, bekleyen herkes hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız.

Amin canım çok sevindim. Bnmde rezerv düşük olduğu için kendisini düşünüyorum. İki ay önceki opu da hicbisey toplanmadı maalesef. Bu arada ilk adetim normal 7 gün sürdü ikinci adetim şuan 5. Gün bitti gibi. Hep 7 gün sürerdi aşırı moralm bozuldu. Opu sonrası ikinci adette böyle bişey yaşadınız mı cidden aşırı moralim bozuldu ya bu duruma

Opu sonrası ilk regl çok azdı benim de. Sonra 2. regl aşırı aşırı yoğun geçti. En son geçen hafta olduğun 3.regl de normal seviyesine geldi ama benim de bir kaç senedir düşük rezerv sebebiyle az ve süresi kısadır hep.

Canım böyle olunca bir korktum ya çünkü menopoz belirtileri arasında adet süresi kısalması var ya . İlk defa böyle oldu çok korktum aret bey'e bir sonraki adetimde gitmeyi düşünüyorum. Bu arada randevu konusunda size fikir danışmak istiyorum ben Doğu bölgesinden geleceğim. E tabii ki ne olur ne olmaz bu ayda denemelerimizi sürdürüyoruz. İşte yumurtlamadan 10 11 gün sonra kan testi verip eğer gebelik yoksa bilet alıp gitmeyi düşünüyoruz yani adetliyken aret hocaya gitmeyi planlıyorum direkt tedaviye başlasın diye. Diyeceğim şu ki yani mesela bir hafta öncesinden randevu alsam yeter mi veriyorlar mı yoksa 10-20 gün öncesinden mi almak gerekiyor

Adet hocaya başlamadım başlasam mı diye düşünüyorum 35 yaşındayım amh 0.01
Aret hoca çok sıcak kanlı sevecen bir adam . Her şeyi tam detaylı anlatıyor ve hastasını güzel motive ediyor. Düşük rezerve olanlara da iğne uygun görmüyor . Benimde rezervim düşük daha önce tüp bebek denemem oldu olumsuz sonuçlandı bu sefer aret hocayı tercih ettim inşallah her şey gönlünüze göre olur

Hayırlısı olsun iyi yapmışsınız

bir hafta öncesinden genellikle yer bulunuyor fakat randevu sonrası sürece başlanırsa yumurta toplama sürecine kadar 2 günde bir kontrole gidiyorsunuz. yani o süreçte İstanbul'da olmanız gerekir. Doktor söyler zaten size

Evet canım orda ev tutmayı planlıyorz hemde birkaç ay yumurta toplama olacağı için birkaç aylık tutmamız gerekiyor sanırım git gel yapamayız imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…