- 25 Mayıs 2022
- 1.814
- 529
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Canm inşallah güzel sonuçlar almissindir aret hoca hakkında biseyler merak ediyorum mesela transfer ile birlikte kan sulandırıcı kullandiriyo mu? Veya öncesinden mi başlıyor? Eğer kullandirtiyosa kaç ay devam ediliyor ve günde kaç kez cevap verirsen çok sevinirim canimmmMerhaba. Ben yaz başından beri Aret Bey'de tedavi görmekteyim. 16 Temmuz'da baya düşük yumurtalık rezervime rağmen klomen ile 4 sağlıklı yumurtam toplandı ve embriyo oldular. 3.günde donduruldu. Aynı zamanda 16 Temmuz'da rahimde perde ameliyatımı da Aret Bey yaptı. Bundan dolayı 2 ay dinlenmedeydi rahmim. Ameliyatım da çok başarılı olmuş, dün rahim filminde her şey düzgün ve olması gerektiği gibi çıktı çok şükür. Şuan geçen hafta transfer sürecine başladım. Haftaya transfer olacağıma inanıyorum inşallah. Aret Bey'in yaklaşımı ve basit tedavi şekli açıkçası benim hoşuma gidiyor ve güven veriyor. Çok fazla ilaç veya iğne hiç bir zaman bir garanti yöntemi değildir bence. Aret Bey'in olumlu referansları da çok çok iyi. Kısacası ben çok memnunum. Umarım isteyen, bekleyen herkes hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız.
Geçmiş olsun canımBen bugün opu oldum kendisine, çok rahat geçti. 9 yumurtam toplandı
20 dk sürüyor ağrı hissetmedim hiç. Taze transfer olursa 5 gün sonra transfer oluyorsunuz ama donmuş derse regl inizden sonra transfer oluyorGeçmiş olsun canımCanım benimde pzt günü toplanacak nasıl bir işlem ne kadar sürüyor ağrılımı ne kadar hastanede yattın hemen yumurta sayısını söylüyorlar mı transfer ne zaman yapılıyormuş ? Çok soru sordum kusura bakma lütfen
Peki yumurta sayısını aynı gün söylüyorlar dimi taze olacak sanırım20 dk sürüyor ağrı hissetmedim hiç. Taze transfer olursa 5 gün sonra transfer oluyorsunuz ama donmuş derse regl inizden sonra transfer oluyor
Tabi direk çıkışta toplanan yumurta sayısı söyleniyor. Benim donmuşPeki yumurta sayısını aynı gün söylüyorlar dimi taze olacak sanırım
Anladım canım çok teşekkürlerTabi direk çıkışta toplanan yumurta sayısı söyleniyor. Benim donmuş
Merhaba. Çok şükür güzel sonuç aldım. Evet kan sulandırıcı kullandırıyor hem hap hem iğne şeklinde. Transfer öncesinde başladım. Hala da kullanıyorum. Sanırım gebeliğin 15-16.haftasına kadar kullandırıyormuş.Canm inşallah güzel sonuçlar almissindir aret hoca hakkında biseyler merak ediyorum mesela transfer ile birlikte kan sulandırıcı kullandiriyo mu? Veya öncesinden mi başlıyor? Eğer kullandirtiyosa kaç ay devam ediliyor ve günde kaç kez cevap verirsen çok sevinirim canimmm
Merhba transferde rahim kalınlığınız ne kadardıMerhaba. Çok şükür güzel sonuç aldım. Evet kan sulandırıcı kullandırıyor hem hap hem iğne şeklinde. Transfer öncesinde başladım. Hala da kullanıyorum. Sanırım gebeliğin 15-16.haftasına kadar kullandırıyormuş.
merhaba. bana verilen kağıt üzerinde 10.2 yazmaktadır.Merhba transferde rahim kalınlığınız ne kadardı
merhaba bende Aret hocanın hastasıyım Aret hocanın çok yoğun yada olmadığı zamanlar diğer doktor arkadaşlar muayene ediyorlar ama süreç takibi kesinlikle aret hocada oluyor ekstra ücret ödenmiyor yani zaten ilk görüşmede hasta kabulde bu bilgilerin hepsi teker teker detaylı bir şekilde bilgi veriliyor her şey şeffaf ve net asla kafanda soru işareti kalmıyor.Çok yoğun bir doktor gerçekten. O yüzden olabilir. Tek o baksın diye ekstra para veriliyor mu açıkçası ben bilmiyorum. Ama çok iyi bir doktor ben tavsiye ederim şahsen
Ben 2024 yılında tubbebek yaptırdım Doktor Aret kamar da o zaman vardı extra ücret farkı Sadece Aret kamar ilgilensin dersen 20 bin fazladan ücret ödemen gerekiyor dediler. Bu da kanıtımerhaba bende Aret hocanın hastasıyım Aret hocanın çok yoğun yada olmadığı zamanlar diğer doktor arkadaşlar muayene ediyorlar ama süreç takibi kesinlikle aret hocada oluyor ekstra ücret ödenmiyor yani zaten ilk görüşmede hasta kabulde bu bilgilerin hepsi teker teker detaylı bir şekilde bilgi veriliyor her şey şeffaf ve net asla kafanda soru işareti kalmıyor.
aaaaaa çok şaşırdım bendeki evraklarda asla bunlar yok 2 aydır tedavi görüyorum örnek aret hoca 15 kere muayene ettiyse diğer doktorda 3 kere muayene etti bebeğiniz oldu inşallahBen 2024 yılında tubbebek yaptırdım Doktor Aret kamar da o zaman vardı extra ücret farkı Sadece Aret kamar ilgilensin dersen 20 bin fazladan ücret ödemen gerekiyor dediler. Bu da kanıtı
Hayır maalesef negatif olduaaaaaa çok şaşırdım bendeki evraklarda asla bunlar yok 2 aydır tedavi görüyorum örnek aret hoca 15 kere muayene ettiyse diğer doktorda 3 kere muayene etti bebeğiniz oldu inşallah
yaa çok üzüldüm dün opu oldum iki yumurta bugün aradılar döllenmemiş kafam allak bullak oldu napacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorumHayır maalesef negatif oldu
Amin inşallahyaa çok üzüldüm dün opu oldum iki yumurta bugün aradılar döllenmemiş kafam allak bullak oldu napacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorumAllahım hayırlısıyla isteyen hepimize nasip etsin evladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?