- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemem olsada extra para ödemiştir. kişiye göre muamele yapıcak değil ya bana garezi mi varda böyle söylesinler tanımam etmem parasıyla tedavi olmaya gelen bir hastayım. Görüşmeye gittim tedavi oldum kaç defa gittim geldim Aret hoca yoğun olunca yada o gün orda olmayınca Murat hoca diye biri birde ozan hoca baktı hep bana arada Aret hoca da muayene etti . Transferi Aret hoca yaptı.Ayrica ara sor bilgi veriyorlar ön görüşme ücretli ama gidince Aret hoca muayene de ediyor sadece konuşmak için almıyor o parayı. 1 buçuk yıl önce 4 bin liraydı ben gittiğim de.Ama bazıları da diyor ki benim bütün kontrollerime aret hoca girdi hiçbir ücret de ödemedim diyor
Bu konu altındaki 5.sayfaya bakarsan orada arkadaş söyledi. Ama bir şey soracağım yani onlar muayene etse bile ahiret hocanın bunların hepsinden haberi oluyor değil miÖyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemem olsada extra para ödemiştir. kişiye göre muamele yapıcak değil ya bana garezi mi varda böyle söylesinler tanımam etmem parasıyla tedavi olmaya gelen bir hastayım. Görüşmeye gittim tedavi oldum kaç defa gittim geldim Aret hoca yoğun olunca yada o gün orda olmayınca Murat hoca diye biri birde ozan hoca baktı hep bana arada Aret hoca da muayene etti . Transferi Aret hoca yaptı.Ayrica ara sor bilgi veriyorlar ön görüşme ücretli ama gidince Aret hoca muayene de ediyor sadece konuşmak için almıyor o parayı. 1 buçuk yıl önce 4 bin liraydı ben gittiğim de.
Evet oluyor başka doktorlar muayene edince Aret hoca görecek sonuçları ona göre karar verecek diyorlar. Sonra size haber vericez deyip daha sonra arıyorlar haber veriyorlar. Aret hoca sonuçları gördü deyip Transfer olup olmayacağıni yada iptal olcağını bildiriyorlar.Bu konu altındaki 5.sayfaya bakarsan orada arkadaş söyledi. Ama bir şey soracağım yani onlar muayene etse bile ahiret hocanın bunların hepsinden haberi oluyor değil mi
Ama bazıları da diyor ki benim bütün kontrollerime aret hoca girdi hiçbir ücret de ödemedim diyor
Çok yoğun bir doktor gerçekten. O yüzden olabilir. Tek o baksın diye ekstra para veriliyor mu açıkçası ben bilmiyorum. Ama çok iyi bir doktor ben tavsiye ederim şahsenNasıl bazı randevuları başka doktor giriyor ki kendisi neden girmiyor onu anlamadım.
Aynen öyleEvet oluyor başka doktorlar muayene edince Aret hoca görecek sonuçları ona göre karar verecek diyorlar. Sonra size haber vericez deyip daha sonra arıyorlar haber veriyorlar. Aret hoca sonuçları gördü deyip Transfer olup olmayacağıni yada iptal olcağını bildiriyorlar.
rica ederim. her zaman sorabilirsin. özelden de yazabilirsin :)Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmelerin için
Kimseye yalan borcumuz yok evelallah ne yaşadıysam onu anlatıyorumAynen öyle
Peki genel olarak memnun kaldınız mı canim sonucunuz falan ne olduKimseye yalan borcumuz yok evelallah ne yaşadıysam onu anlatıyorum
Sonuç negatif oldu geride embirolarim var ilerde onları da denerim nasipse.Peki genel olarak memnun kaldınız mı canim sonucunuz falan ne oldu
Peki negatif olmasıni neye bağladı Dr bey acabaSonuç negatif oldu geride embirolarim var ilerde onları da denerim nasipse.
İleri yaşPeki negatif olmasıni neye bağladı Dr bey acaba
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızİleri yaş
İnşaallah isteyen herkese.İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Eğer bir gün gerçekten bu işe girecekseniz nokta atışı isim Aret hocadır. Evet bazen başka hekimler girebiliyor ancak hekimler Aret hocanın bakış açısına o kadar hakim ki, onun nizamında ilerliyor. Ayrıca kritik muayeneler kendisinde hep. Bunun yanı sıra sadece bir kere başka bir hekim girdi benim muayeneme. Ben de opu sürecimi tamamladım bekliyorum şu anda toparlanma aşamasını. Tanıdıgınız tanıyabileceğiniz en mükemmel hoca, mutlaka kendisine gidinCanm tamam iyi bir Dr olabilir söylediğin kişi de arete neden gitme dedin onu anlamadımo da alanında gerçekten iyi bir Dr. Yani araştırdım hatta uzun zamandır bakıyorum. Canlı yayınlara da giriyorum videolarını da izledim görüşleri çok mantıklı geldi. Ayrıca ona giden bir sürü insanla konuştum neredeyse hepsi çok memnundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?