Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Ama bazıları da diyor ki benim bütün kontrollerime aret hoca girdi hiçbir ücret de ödemedim diyor
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemem olsada extra para ödemiştir. kişiye göre muamele yapıcak değil ya bana garezi mi varda böyle söylesinler tanımam etmem parasıyla tedavi olmaya gelen bir hastayım. Görüşmeye gittim tedavi oldum kaç defa gittim geldim Aret hoca yoğun olunca yada o gün orda olmayınca Murat hoca diye biri birde ozan hoca baktı hep bana arada Aret hoca da muayene etti . Transferi Aret hoca yaptı.Ayrica ara sor bilgi veriyorlar ön görüşme ücretli ama gidince Aret hoca muayene de ediyor sadece konuşmak için almıyor o parayı. 1 buçuk yıl önce 4 bin liraydı ben gittiğim de.

Son düzenleme:
Bu konu altındaki 5.sayfaya bakarsan orada arkadaş söyledi. Ama bir şey soracağım yani onlar muayene etse bile ahiret hocanın bunların hepsinden haberi oluyor değil mi

Bu konu altındaki 5.sayfaya bakarsan orada arkadaş söyledi. Ama bir şey soracağım yani onlar muayene etse bile ahiret hocanın bunların hepsinden haberi oluyor değil mi
Evet oluyor başka doktorlar muayene edince Aret hoca görecek sonuçları ona göre karar verecek diyorlar. Sonra size haber vericez deyip daha sonra arıyorlar haber veriyorlar. Aret hoca sonuçları gördü deyip Transfer olup olmayacağıni yada iptal olcağını bildiriyorlar.

Ama bazıları da diyor ki benim bütün kontrollerime aret hoca girdi hiçbir ücret de ödemedim diyor

Nasıl bazı randevuları başka doktor giriyor ki kendisi neden girmiyor onu anlamadım.
Çok yoğun bir doktor gerçekten. O yüzden olabilir. Tek o baksın diye ekstra para veriliyor mu açıkçası ben bilmiyorum. Ama çok iyi bir doktor ben tavsiye ederim şahsen

Eğer bir gün gerçekten bu işe girecekseniz nokta atışı isim Aret hocadır. Evet bazen başka hekimler girebiliyor ancak hekimler Aret hocanın bakış açısına o kadar hakim ki, onun nizamında ilerliyor. Ayrıca kritik muayeneler kendisinde hep. Bunun yanı sıra sadece bir kere başka bir hekim girdi benim muayeneme. Ben de opu sürecimi tamamladım bekliyorum şu anda toparlanma aşamasını. Tanıdıgınız tanıyabileceğiniz en mükemmel hoca, mutlaka kendisine gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…