- 25 Mayıs 2022
- 1.801
- 520
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Canm tamam iyi bir Dr olabilir söylediğin kişi de arete neden gitme dedin onu anlamadımArete gitme.
O merkezde Emre Karatekelioğlu var.
Muhteşem üstü bir doktordur.
Araştır sor, ilk görüşmeler ücretsiz zaten git konuş.
Bana dua edersin.
Doktor gibi doktor insan gibi insandır.
Hastanın asla fazla parasını alayım, zamanını alayım, gereksiz ama şunu da yapayım asla demez…
Eğer rezervin az ise toplama yapıyor her ay toplananlar donduruluyo. Sonra transfer yapılıyor istediğiniz kadar toplandiysaMerhaba aret kamar da ben de düşünüyorum iki üç ay toplama yapıyor dediniz transferi tek seferde bu iki üş ay topladıktan sonra mı yapıyor acaba burayı anlamadım??
Canım merhaba sana bir şey soracağım burada birçok kişi işte aret hoca çok yoğun kendisi girmiyor bile başka doktorlara yönlendiryo falan diyenler var sence böyle bir durum var mı yani sen gidiyorsun yaBen Aret hocayı sevdim fiyatları da diğer yerlere göre uygun. İsterseniz deneyebilirsiniz bence. Olur mu olur kısmet bu isler yani.
Canım işte bazıları diyor ki kendisi çok yoğun çok ilgilenmiyor falan gerçekten böyle bir durum var mı? Sen uzun zamandır onun yanında tedavi görüyorsun böyle bir şeyle karşılaştnmı ben gerçekten bir şey anlamadım bazıları diyor ki çok ilgili her şeye cevap veriyor bazıları diyor ki bu kadar yoğun ki bazen başka doktorlara dağıtıyor falanMerhaba. Ben yaz başından beri Aret Bey'de tedavi görmekteyim. 16 Temmuz'da baya düşük yumurtalık rezervime rağmen klomen ile 4 sağlıklı yumurtam toplandı ve embriyo oldular. 3.günde donduruldu. Aynı zamanda 16 Temmuz'da rahimde perde ameliyatımı da Aret Bey yaptı. Bundan dolayı 2 ay dinlenmedeydi rahmim. Ameliyatım da çok başarılı olmuş, dün rahim filminde her şey düzgün ve olması gerektiği gibi çıktı çok şükür. Şuan geçen hafta transfer sürecine başladım. Haftaya transfer olacağıma inanıyorum inşallah. Aret Bey'in yaklaşımı ve basit tedavi şekli açıkçası benim hoşuma gidiyor ve güven veriyor. Çok fazla ilaç veya iğne hiç bir zaman bir garanti yöntemi değildir bence. Aret Bey'in olumlu referansları da çok çok iyi. Kısacası ben çok memnunum. Umarım isteyen, bekleyen herkes hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız.
Evet bazı randevulara başka doktorlar giriyor doğru.Canım merhaba sana bir şey soracağım burada birçok kişi işte aret hoca çok yoğun kendisi girmiyor bile başka doktorlara yönlendiryo falan diyenler var sence böyle bir durum var mı yani sen gidiyorsun ya
Valla olumsuz yorum yapanları bende pek anlayamadım çünkü her bir kontrolüme her bir muayeneye bizzat kendisi girdi. her soruma cevap verdi. gayet detaylı baktı, hala da bakıyor. hatta dün kontrolüm vardı :) ben memnunum bayaCanım işte bazıları diyor ki kendisi çok yoğun çok ilgilenmiyor falan gerçekten böyle bir durum var mı? Sen uzun zamandır onun yanında tedavi görüyorsun böyle bir şeyle karşılaştnmı ben gerçekten bir şey anlamadım bazıları diyor ki çok ilgili her şeye cevap veriyor bazıları diyor ki bu kadar yoğun ki bazen başka doktorlara dağıtıyor falan
Çok sevindim canım ne bileyim bazıları işte yok aret hoca su kisiye neler yaptı yok işte böyle yoğun böyle gereksiz tedavi uyguluyor bazen diğer doktorlara gönderiyor. Hatta biri yazmış ki kendisiyle görüşebilmek için ekstra 20.000 TL ücret ödüyorsun falan. Şok oldum boyle bişey yok dimi ya? Kendisini canlı yayından falan takip ediyorum orada bile hastalarıyla çok ilgili. Yani böyle bir şey olacağını düşünmüyorum Ama gerçekten merak ediyorumValla olumsuz yorum yapanları bende pek anlayamadım çünkü her bir kontrolüme her bir muayeneye bizzat kendisi girdi. her soruma cevap verdi. gayet detaylı baktı, hala da bakıyor. hatta dün kontrolüm vardı :) ben memnunum baya
Nasıl bazı randevuları başka doktor giriyor ki kendisi neden girmiyor onu anlamadım.Ama Aret hoca hep takibinizi yapiyor.
kesinlikle ben bunların hiç birini yaşamadım. sadece ilk sefer muayene ücreti ödüyorsunuz sonrasında eğer tedaviye orada devam etmeye karar verirseniz hiç bir kontrole para ödemiyorsunuz. Sadece ek tahlil ve ilaç iğne parası ödüyorsunuz. Ben yaz başından beri en az 20 kere kontrole gitmişimdir hiç birinde başka ücret ödemedim. Çok babacan çok tatlı birisi. ben de şaşırdım şuan yazdıklarınıza :) sadece çok yoğunluk var evet muayene sıranızı en az 30 dk bekliyorsunuz yani bunu bilerek gidin. ben şu zamana kadar max 45 dk bekledim daha fazla beklemedim. Ama dediğim gibi şu zamana kadar beni aret bey dışında başka kimse muayene etmedi hep o ilgilendiÇok sevindim canım ne bileyim bazıları işte yok aret hoca su kisiye neler yaptı yok işte böyle yoğun böyle gereksiz tedavi uyguluyor bazen diğer doktorlara gönderiyor. Hatta biri yazmış ki kendisiyle görüşebilmek için ekstra 20.000 TL ücret ödüyorsun falan. Şok oldum boyle bişey yok dimi ya? Kendisini canlı yayından falan takip ediyorum orada bile hastalarıyla çok ilgili. Yani böyle bir şey olacağını düşünmüyorum Ama gerçekten merak ediyorum
Çok sevindim yazdıkların için gerçekten çünkü bir doktora karar verince başkaları da kötü yorumlar yapınca insanın aklı Allak bullak oluyor. Tedavi yöntemini beğendim ben kendisinin yumurta rezervim az olduğu için iğne değil de sadece ilaç veriyomuş. Bir de doğu bölgesinden geleceğim ve işimizi gücümüzü bırakıp orada ev tutacağız aylarca orada kalacağız falan en azından diyorum ki gelmişken gerçekten iyi bir doktora denk geliym çünkü her zaman gelme fırsatım yok zaten maddi açıdan kendimizi hala toparlayamadık borçlana borçlana gircez bu sürece. Ama inşallah gittiğimize değsin diyorum.kesinlikle ben bunların hiç birini yaşamadım. sadece ilk sefer muayene ücreti ödüyorsunuz sonrasında eğer tedaviye orada devam etmeye karar verirseniz hiç bir kontrole para ödemiyorsunuz. Sadece ek tahlil ve ilaç iğne parası ödüyorsunuz. Ben yaz başından beri en az 20 kere kontrole gitmişimdir hiç birinde başka ücret ödemedim. Çok babacan çok tatlı birisi. ben de şaşırdım şuan yazdıklarınıza :) sadece çok yoğunluk var evet muayene sıranızı en az 30 dk bekliyorsunuz yani bunu bilerek gidin. ben şu zamana kadar max 45 dk bekledim daha fazla beklemedim. Ama dediğim gibi şu zamana kadar beni aret bey dışında başka kimse muayene etmedi hep o ilgilendi
Bence siz Aret beye gidin belki siz memnun kalıp güleceksiniz.Canm tamam iyi bir Dr olabilir söylediğin kişi de arete neden gitme dedin onu anlamadımo da alanında gerçekten iyi bir Dr. Yani araştırdım hatta uzun zamandır bakıyorum. Canlı yayınlara da giriyorum videolarını da izledim görüşleri çok mantıklı geldi. Ayrıca ona giden bir sürü insanla konuştum neredeyse hepsi çok memnundu.
İnşallah canım teşekkür ederim:)) açıkçası rezervim az diye kendisine gitmeyi planlıyorum daha önce bahçeci Diyarbakır denedim yüksek doz iki iğne ve letu ya rağmen biri boş biri olgun olmayan yumurta çıktı. Aret hocanın sadece klomen tedavisi yaptığını ve neden yaptığını dinleyince mantıklı geldi. Hatta burda çok kişi bu tedavi şeklinden memnun kaldığını söyledi çok fazla iğne yumurtayı sadece sisiriyomus. Kaliteli olmuyomus. Bende bide farklı bi yöntem ile deneyeyim dedim. Hayırlısı olsun inşallahBence siz Aret beye gidin belki siz memnun kalıp güleceksiniz.
Bilmem neden böyle yazdım…
Boşver benim yorumumu git mutlaka Aret beye…
Yumurtan az değilse sorunun yoksa spermde de sorun yoksa problem yaşamazsın…
kesinlikle ben bunların hiç birini yaşamadım. sadece ilk sefer muayene ücreti ödüyorsunuz sonrasında eğer tedaviye orada devam etmeye karar verirseniz hiç bir kontrole para ödemiyorsunuz. Sadece ek tahlil ve ilaç iğne parası ödüyorsunuz. Ben yaz başından beri en az 20 kere kontrole gitmişimdir hiç birinde başka ücret ödemedim. Çok babacan çok tatlı birisi. ben de şaşırdım şuan yazdıklarınıza :) sadece çok yoğunluk var evet muayene sıranızı en az 30 dk bekliyorsunuz yani bunu bilerek gidin. ben şu zamana kadar max 45 dk bekledim daha fazla beklemedim. Ama dediğim gibi şu zamana kadar beni aret bey dışında başka kimse muayene etmedi hep o ilgilendi
Bir de canım bir şey daha soracağım sana ilk görüşme ücretsiz mi acaba ? Bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerekiyor? Ben doğudan gideceğim için adetliyken doktora gitmeyi planlıyorum hani direkt tedaviye başlansın diye. Hormon testi falan isterse her şey yapabilsin diye. İşte ne zaman adet olacağımı tam olarak bilmiyorum. Acaba randevuda sıkıntı olur muÇok sevindim yazdıkların için gerçekten çünkü bir doktora karar verince başkaları da kötü yorumlar yapınca insanın aklı Allak bullak oluyor. Tedavi yöntemini beğendim ben kendisinin yumurta rezervim az olduğu için iğne değil de sadece ilaç veriyomuş. Bir de doğu bölgesinden geleceğim ve işimizi gücümüzü bırakıp orada ev tutacağız aylarca orada kalacağız falan en azından diyorum ki gelmişken gerçekten iyi bir doktora denk geliym çünkü her zaman gelme fırsatım yok zaten maddi açıdan kendimizi hala toparlayamadık borçlana borçlana gircez bu sürece. Ama inşallah gittiğimize değsin diyorum.
Evet ben iyi bir örneğim. tabi ki her doktorla kafa yapısı uyuşmayan sorun yaşayan insanlar vardır. ben memnuniyetimi sizlere aktardım. Aret Bey'i seçmemin en büyük sebebi tedaviyi çok basit ve minimum ilaçla yapıyor olması. Ve sonrasında okuduğum duyduğum pozitif yorumlar da etkili olduÇok sevindim yazdıkların için gerçekten çünkü bir doktora karar verince başkaları da kötü yorumlar yapınca insanın aklı Allak bullak oluyor. Tedavi yöntemini beğendim ben kendisinin yumurta rezervim az olduğu için iğne değil de sadece ilaç veriyomuş. Bir de doğu bölgesinden geleceğim ve işimizi gücümüzü bırakıp orada ev tutacağız aylarca orada kalacağız falan en azından diyorum ki gelmişken gerçekten iyi bir doktora denk geliym çünkü her zaman gelme fırsatım yok zaten maddi açıdan kendimizi hala toparlayamadık borçlana borçlana gircez bu sürece. Ama inşallah gittiğimize değsin diyorum.
Açıkçası biz muayene ücreti verdik ilk gittiğimizde ama biz direk başlayacağız diye gittik, görüşmeye değil. Sonrasında hiç ödemedik. Evet adetin 3. yada 4. günü gitmek gerekiyor hemen tedavi başlayacaksa. ben reglinin ilk günü aradığımda hemen istediğim zamana vermişlerdi. Açıkçası ben istediğim zamana, güne randevu almakta da hiç sıkıntı yaşamadım burada.Bir de canım bir şey daha soracağım sana ilk görüşme ücretsiz mi acaba ? Bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerekiyor? Ben doğudan gideceğim için adetliyken doktora gitmeyi planlıyorum hani direkt tedaviye başlansın diye. Hormon testi falan isterse her şey yapabilsin diye. İşte ne zaman adet olacağımı tam olarak bilmiyorum. Acaba randevuda sıkıntı olur mu
İlk görüşme ücretli İstanbul tubbebek merkezinde bende Aret hocada tedavi gördümArete gitme.
O merkezde Emre Karatekelioğlu var.
Muhteşem üstü bir doktordur.
Araştır sor, ilk görüşmeler ücretsiz zaten git konuş.
Bana dua edersin.
Doktor gibi doktor insan gibi insandır.
Hastanın asla fazla parasını alayım, zamanını alayım, gereksiz ama şunu da yapayım asla demez…
Var tabi Aret hoca bakmayınca murat hoca yada ozan hoca baktı bana eğer her zaman Aret kamar baksın istersen extra ücret ödemen lazım. 1 buçuk yıl önce 20 bin liraydi şimdi ne kadar bilmiyorum.Canım merhaba sana bir şey soracağım burada birçok kişi işte aret hoca çok yoğun kendisi girmiyor bile başka doktorlara yönlendiryo falan diyenler var sence böyle bir durum var mı yani sen gidiyorsun ya
Ama bazıları da diyor ki benim bütün kontrollerime aret hoca girdi hiçbir ücret de ödemedim diyorVar tabi Aret hoca bakmayınca murat hoca yada ozan hoca baktı bana eğer her zaman Aret kamar baksın istersen extra ücret ödemen lazım. 1 buçuk yıl önce 20 bin liraydi şimdi ne kadar bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmelerin içinAçıkçası biz muayene ücreti verdik ilk gittiğimizde ama biz direk başlayacağız diye gittik, görüşmeye değil. Sonrasında hiç ödemedik. Evet adetin 3. yada 4. günü gitmek gerekiyor hemen tedavi başlayacaksa. ben reglinin ilk günü aradığımda hemen istediğim zamana vermişlerdi. Açıkçası ben istediğim zamana, güne randevu almakta da hiç sıkıntı yaşamadım burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?