Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Rabbim hayırlısı işe kucağınıza alabilmeyi nasip etsin. Bizlere de o günleri göstersin inşaallah

aslında çok da girişken değilimdir. Ben kapalıyım. Eşarp örtüyorum. Yanımda halamın kızını getireceğim o açık saçlı uzun boylu

Valla ben instigramda paylaşılan bir doktora gittim bahçeci de hiç memnun kalmadım. Yumurta bile toplayamadı. Boşa para verdim.

Üstelik instigramda 0.01 amh başarı yazmıştı. Olumsuz olunca konuştuk benim durumum ondan iyi demiştim. Amh iyi, o olmuş o yüzden size geldim dedim. Bana biliyormusunuz onun 27. Denemesiydi dedi. Bende dedim ki nerden bileyim instigramda onu yazmıyorsunuz dedim. Sosyal medyaya bakıp aldanmayın, ilk görüşmeye gidip konuşulan esprilere vs aldanmayın. Sonraki görüşmelerde öyle konuşmuyorlar.

Valla bi sayfada tüp bebeğe başlayacağım demissin yerde aret hocada pozitif oldum demissin bana biraz çelişkili geldi dediklerin. Aret hocayı bilmem iyi mi kötü mü ama bahcecide tedavi olanve com zor bir hasta olarak oranın ne kadar başarılı bir merkez olduğunu iyi bilirim şuan anne olmama vesile oldular allah ayaklarına taş degirmesin

Nasıl çelişkili anlamadım. Geçen sene Umut tüp bebek bahceciye gittim standart protokol gonalf yani iğne tedavisi oldum. 2 yumurta var dedi. Ama opu da tek yumurta dedi, bir gün sonrada olmadı diye telefon açtılar. Sonra ben görüşmek istedim zorla randevu verdiler doktora ilkinde 10 dakika geç gittim diye doktor görüşmedi. Sanki kendileri muayene sırasında en az 1 saat bekletmiyorlar. Tekrar randevu aldım bu sefer görüştü ama odasında 3 hemşiresi ile birlikte. Yukarıda ki bahsettiğim konuşma o aşamada oldu. O yumurtanın boş olduğunu da dosyamı istedim çıkarken onu da başka bir doktora gösterdim okurmusunuz diye boş çıkmış dedi. Tıbbi terimi hatırlayamadım şimdi. Bahçeci tecrübem bu kadar kişiye özel tedavi uygulamadılar yumurta boş çıkar tek yumurta riskli belki havuz yapmamız gerekir gibi aydınlatma vs. Yapılmadı. Havuz deseler havuz yaptırdım ki bunu da sordum doktora. En çok havuz yapan benim dedi. Ee her seferin tüp bebek parası mı vereceğim. Havuzu bilsem öyle anlaşırdım dedim. Evet her işlem ayrı tüp bebek parası dedi. Yeni bircarkadaşım yaptırdı. İlki tüp bebek ikinci havuz yarı fiyatına oldu. Neyse bahçeci maceram bu kadar bıraktım orayı.

Bu senede aret kamara gittim. Yumurta rezervinin az olduğunu ilaç ile tedavi yaptığını söyledi. Zaten benim hedefim bir yumurta o bile boş çıktı çünkü. Tedaviye başladık 4 yumurta topladılar 4 ü de embriyo oldu. Muayene sırasında opu sırasında aret hoca çok iyi yaklaştı bilgilendirmesi on numaraydı. Yumurta sayım az olduğu için 3.gün donduruldu. Transferim negatif oldu neden oldu bilmiyorum. Ama bana göre birinde başarı var diğerinde yok.

Bahçeci fulya çok başarılı belki oraya gitmeliydim umut yerine. Belki de aynı olacaktı sonuç bilemem. Ben bahçeciye bişey demiyorum yumurta sayınız iyiyse çok iyi sonuç alınıyor. Ama sayı azsa standart protokol yaramıyor. Aret hoca da iğnenin rezervi az olan hastaya yaramadığını söylüyor. Ortada benim gibi bir örnekle de kanıtlandı. Bu arada ilk muayene 4 yumurta falan görme o ay rezerviniz fazladır diyebilirsiniz sadece 2 yumurta vardı sonra zamanla arkadan küçükler büyüdü yetişti.

Sizin durumunuz nasıldı biraz anlatırsanız bilgi edinmiş olayım. Zor vaka olarak neler uygulandı
Hayırlı olsun bebeğin Allah bağışlasın.

Yani nerede daha iyi olur ona bir şey diyemem verecek nasip edecek olan Allah sonuçta ama Aret beyin kesinlikle rahatlatıcılığı babacanlığı insanın doğru yerde olduğunu hissettiriyor. İlaçlar yaklaşık 5bin tl tutmuştu raporsuz kliniğin de ücreti raporsuz 7800dü raporlu da 5500 müş sizin raporunuz var mı? Nelere dikkat ettiğime gelirsek yeme içmede hiçbir şeyi değiştirmedim yani ekstra yok tutunsun diye ananaslar yok başka şeylere girişmedim çünkü bunu yaptığım iki denememde de negatif olmuştu sadece işten rapor aldım transfer sonrası öğretmenim çünkü ayakta çalışmamak adına ama onun dışında evde yemeğimi falan yaptım hep yatmadım. Sadece tedavi öncesinde d vitaminim düşüktü önce onu artırdım onbeş günde bir bir tane ampul içip çünkü d vit düşüklüğü birçok şeye sebep olabiliyor aklıma şu an bunlar geliyor yine sormak istediğin bir şey olursa yazman yeterli

D vitamini takviyesini doktor mu istedi. Yoksa siz kendiliğinizden mi aldınız

D vitamini takviyesini doktor mu istedi. Yoksa siz kendiliğinizden mi aldınız
Yok ben kendim takip edip kendiliğimden aldım çünkü iki negatiften sonra d vitaminimin de düşük olduğunu bildiğim için ve bağışıklığa da katkısının çok olduğunu bilince onu da düzelttim hani aklımda bir şey kalmasın diye

D vitamininiz kaçtı? Düşükken, benimde 14 lerde geziyor. Kaça çıkardınız?

Ben bişey sormak istiyorum. Transfer öncesi idrara sıkışık olmak çok etkiliyormu. Hem sıkışık olmak hemde transfer olmak zor oluyo mu

Merhaba arkadaşlar bende Cuma günü ikinci deneme me başlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Sizin bahsettiginiz altunizade umut bahceci tup bebek doktor cem celik mi ?.. eger o ise adam bayagi reklamini yapiyor amh 0.1 tek yumurta ve bingooo falan yaziyor isini hakkiyla yapiyorsa helal dicem ama reklami da bayagi bayagi seviyor

Merhabalar, aret bey opu ve transfer gibi işlemler için, hangi hastaneyi kullanıyor? Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.

I
Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba bende de ayni sorun varda. Aret Hoca'dami hamile kaldiniz? Farkli ne tedavi kullandi?

Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…