Rabbim hayırlısı işe kucağınıza alabilmeyi nasip etsin. Bizlere de o günleri göstersin inşaallahmerhaba.ben de aret hocanın hastasıyım ve çok şükür ki 20 haftalık hamileyim inşallah darısı isteyen herkese.billiyorum ki aklınızda çok soru var telaşlar korkular.olacak mı nasıl olacak ama şunu söyleyeyim o telaşlar hiç geçmiyor hamile kaldıktan sonrada aynen devam doğurunca rahatlarız inşallah.yaşlarımız 32 eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerler düzeldi ama olmadı doğal yollardan.bizde şubatta aşılamayla aret beyde başladık.sonuç negatifti.mayısta yumurta toplamam oldu 10yumurtadan 4 ü 5. güne gitti.haziran 27 de transfer oldu çok şükür pozitifi gördük allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.muayene ücreti 450 lira şuan.bunu ilk muayenede verip tedavi sonuçlanana kadar vermiyorsunuz.tüp bebek için merkeze ödediğimiz miktar 7900 lira.ilaçlar parça parça alındı ama ortalama 6000 civarı tuttu.her 2-3 günde bir kontrole gidip kan veriyorsunuz o da 80 liraydı.işin maddi boyutu böyle. kullanılan ilaçlar gonal f,merional,cetrotite. dozları değişiyor yumurta toplamaya kadar.transferden önce başlayıp ilk üç aya kadar kullandığım ilaçlar oldu progestan iğne kalçadan,oksapar iğne göbekten,vajinal jel,estrofem hap,coraspin,folik asit bir hap daha vardı.ilk üç ay kullandım. oksapar daha 3 gün önce kesildi.coraspin ve vitaminler devam.ayın 11inde 5 ay olucaz inşallah. zor bir süreç kızlar maddi manevi insan yıpranıyor ve yoruluyor.evet merkez çok kalabalık mutlaka bekliyorsunuz,çalışanların çok tatlı olanları da var bazen modunuzu düşürenleri de.ama inanın bu durum her yerde böyle.aret bey gerçekten işinde iyi bir doktor.zaman zaman sorgulasak da yapması gereken her şeyi yapıyor aslında adam.sürekli tahlil muayene onlarca kez kontrol ve en sevmediği soru neden tutmadı sorusu.haklı olarak bunu sorsak da.çünkü bilimsel bir nedeni yok.her şey mükemmelken tutmayabiliyor eh işte denenler ikiz üçüz olabiliyor.bu süreçte allah hepimize güç versin ve çok yardım etsin.inşallah herkes güzel haberleri alır bir an önce.kendi deneyimimi anlatmak istedim herkese bol şans diliyorum
Aynen bende öyleAaa bende bendeeeegörüşmek isterim
Benim zaten sebepsiz infertilite idi yumurta iki taneydi biri iyi kalite dedi neden tutmadığında açıklaması yk
Şöyle 8yunurta toplanmıştı sonda 3 kaldı eşimde bir iki kişiden bahçeci duydu aklı ona gitti İnstagram da da reklam da insanı etkilemeyi beceriyorlar aret beyin orda öyle bişey yk sadece bebek çocuk resmî paylaşıyor insanın aklı gidiyor
Valla bi sayfada tüp bebeğe başlayacağım demissin yerde aret hocada pozitif oldum demissin bana biraz çelişkili geldi dediklerin. Aret hocayı bilmem iyi mi kötü mü ama bahcecide tedavi olanve com zor bir hasta olarak oranın ne kadar başarılı bir merkez olduğunu iyi bilirim şuan anne olmama vesile oldular allah ayaklarına taş degirmesinValla ben instigramda paylaşılan bir doktora gittim bahçeci de hiç memnun kalmadım. Yumurta bile toplayamadı. Boşa para verdim.
Üstelik instigramda 0.01 amh başarı yazmıştı. Olumsuz olunca konuştuk benim durumum ondan iyi demiştim. Amh iyi, o olmuş o yüzden size geldim dedim. Bana biliyormusunuz onun 27. Denemesiydi dedi. Bende dedim ki nerden bileyim instigramda onu yazmıyorsunuz dedim. Sosyal medyaya bakıp aldanmayın, ilk görüşmeye gidip konuşulan esprilere vs aldanmayın. Sonraki görüşmelerde öyle konuşmuyorlar.
Valla bi sayfada tüp bebeğe başlayacağım demissin yerde aret hocada pozitif oldum demissin bana biraz çelişkili geldi dediklerin. Aret hocayı bilmem iyi mi kötü mü ama bahcecide tedavi olanve com zor bir hasta olarak oranın ne kadar başarılı bir merkez olduğunu iyi bilirim şuan anne olmama vesile oldular allah ayaklarına taş degirmesin
Yani nerede daha iyi olur ona bir şey diyemem verecek nasip edecek olan Allah sonuçta ama Aret beyin kesinlikle rahatlatıcılığı babacanlığı insanın doğru yerde olduğunu hissettiriyor. İlaçlar yaklaşık 5bin tl tutmuştu raporsuz kliniğin de ücreti raporsuz 7800dü raporlu da 5500 müş sizin raporunuz var mı? Nelere dikkat ettiğime gelirsek yeme içmede hiçbir şeyi değiştirmedim yani ekstra yok tutunsun diye ananaslar yok başka şeylere girişmedim çünkü bunu yaptığım iki denememde de negatif olmuştu sadece işten rapor aldım transfer sonrası öğretmenim çünkü ayakta çalışmamak adına ama onun dışında evde yemeğimi falan yaptım hep yatmadım. Sadece tedavi öncesinde d vitaminim düşüktü önce onu artırdım onbeş günde bir bir tane ampul içip çünkü d vit düşüklüğü birçok şeye sebep olabiliyor aklıma şu an bunlar geliyor yine sormak istediğin bir şey olursa yazman yeterliHayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder insallah bişey sormak istiyorum ben ilk denememi erzurumda yaptırdım tutmadi ama tekrar denemek istiyoruz aradan tam 1 yıl geçit suan istiyoruz ama kararsızım nerde yaptırsak daha iyi olur ve maliyeti ne kadar birde tüp bebek yaptıktan sonra nelere dikkat ettiniz nolur detaylı bir sekilde anlatırmisiniz dertlesmek ve destek almak istiyorum
Simdiden Allah razı olsun
D vitamini takviyesini doktor mu istedi. Yoksa siz kendiliğinizden mi aldınızYani nerede daha iyi olur ona bir şey diyemem verecek nasip edecek olan Allah sonuçta ama Aret beyin kesinlikle rahatlatıcılığı babacanlığı insanın doğru yerde olduğunu hissettiriyor. İlaçlar yaklaşık 5bin tl tutmuştu raporsuz kliniğin de ücreti raporsuz 7800dü raporlu da 5500 müş sizin raporunuz var mı? Nelere dikkat ettiğime gelirsek yeme içmede hiçbir şeyi değiştirmedim yani ekstra yok tutunsun diye ananaslar yok başka şeylere girişmedim çünkü bunu yaptığım iki denememde de negatif olmuştu sadece işten rapor aldım transfer sonrası öğretmenim çünkü ayakta çalışmamak adına ama onun dışında evde yemeğimi falan yaptım hep yatmadım. Sadece tedavi öncesinde d vitaminim düşüktü önce onu artırdım onbeş günde bir bir tane ampul içip çünkü d vit düşüklüğü birçok şeye sebep olabiliyor aklıma şu an bunlar geliyor yine sormak istediğin bir şey olursa yazman yeterli
Yok ben kendim takip edip kendiliğimden aldım çünkü iki negatiften sonra d vitaminimin de düşük olduğunu bildiğim için ve bağışıklığa da katkısının çok olduğunu bilince onu da düzelttim hani aklımda bir şey kalmasın diyeD vitamini takviyesini doktor mu istedi. Yoksa siz kendiliğinizden mi aldınız
Yok ben kendim takip edip kendiliğimden aldım çünkü iki negatiften sonra d vitaminimin de düşük olduğunu bildiğim için ve bağışıklığa da katkısının çok olduğunu bilince onu da düzelttim hani aklımda bir şey kalmasın diye
9 du 104ken bırak dedi aile hekimiD vitamininiz kaçtı? Düşükken, benimde 14 lerde geziyor. Kaça çıkardınız?
Çok güzel rabbim hayırlı etsin gönlünüze göre versin. Bende transfer olmayı bekliyorum bakalımMerhaba arkadaşlar bende Cuma günü ikinci deneme me başlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
Sizin bahsettiginiz altunizade umut bahceci tup bebek doktor cem celik mi ?.. eger o ise adam bayagi reklamini yapiyor amh 0.1 tek yumurta ve bingoooValla ben instigramda paylaşılan bir doktora gittim bahçeci de hiç memnun kalmadım. Yumurta bile toplayamadı. Boşa para verdim.
Üstelik instigramda 0.01 amh başarı yazmıştı. Olumsuz olunca konuştuk benim durumum ondan iyi demiştim. Amh iyi, o olmuş o yüzden size geldim dedim. Bana biliyormusunuz onun 27. Denemesiydi dedi. Bende dedim ki nerden bileyim instigramda onu yazmıyorsunuz dedim. Sosyal medyaya bakıp aldanmayın, ilk görüşmeye gidip konuşulan esprilere vs aldanmayın. Sonraki görüşmelerde öyle konuşmuyorlar.
Gümüşsuyu Taksim’de İstanbul tüp bebek merkezin de oluyorsunuz hem opu hem transfer hem muayene hepsi oradaMerhabalar, aret bey opu ve transfer gibi işlemler için, hangi hastaneyi kullanıyor? Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
Merhaba bende de ayni sorun varda. Aret Hoca'dami hamile kaldiniz? Farkli ne tedavi kullandi?Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?