Merhaba.Ben 2 buçuk yıl çocuk için uğraştım yapmadığım demediğim yol kalmadı 2 kimyasal ve bir dış gebelikten sonra eşimin morfolojisinin 1 ve ileri hareketinin az olduğunu öğrendik.gecen sene şubatta ilk defa tüp bebek yaptırdık yumurtalarımın hiç biri döllenmedi kalite problemi var denildi.3 ay impryl artmed kullandık eşimle bunlara ek arı sütü aldık beeo marka onu yedik sabah aç karnına.testere dişli aslan pençesi ve hayıt çayı içtim mayıs ayında tekrar tüp bebek yaptırdık bu kez 8 yumurtadan 3ü döllendi ama hiç biri 5.güne gitmedi yine tedavi yarım kaldı.buradaki msjı da o moral bozukluğuyla yazmıştım.takviyeleri hiç bırakmadım prowomen ve omepaq10 ve arı sütüne devam etti 1yıldır spor yapıyordum ve akdeniz usülü besleniyordum arı sütünü hiç bırakmadım.buradaki msjdan 1 ay sonra doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim ancak 6.haftada kalbi durdu ve ağustosta kürtaj oldum.tabi çok üzüldüm ama yılmadım takviyelere devam ettim sporuma gittim 2 ay sonra takrar hamile kaldım hemde bir iki kere denemiştik rabbim nasip etti.şu an 3 aylık olduk bile çok şükür.ben 5 kere hamile kaldım ve hepsi de doğal yoldan oldu.yani tüp bebek ilaçları bende kaliteyi düşürdü.size tavsiyem önce eşinizin tüm testleri ayrıntılı bir şekilde yapılsın sonra tüm genetik testlerinizi yaptırın.antikorlarınıza tiroidlerinize ayrıntılı testler yaptırın.sonra hayatınızdan paketli gıdaları çıkarın akdeniz usulü beslenin spor yapın ki yumurtalıklara giden damarlar beslensin kan akışı hızlansın.takviye almaya ara vermeyin özellikle arı sütü aslanpençesi ve hayıt çayı bi de bal tarçın karışımı gerçekten kaliteyi arttırıyor bunları araştırın.ayrıca kalite çikolata kisti varsa da düşüyor bazı gizli çikolata kistleri varmış göremeyebiliyor doktorlar buna da baktırın canım.bir ayet var biz sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldık diye.çabalamaktan vazgeçmeyin ben geçmedim aret hoca bu işte uzman araştırdığım kadarıyla.isterseniz görüşün.I
Merhaba bende de ayni sorun varda. Aret Hoca'dami hamile kaldiniz? Farkli ne tedavi kullandi?
Tesekkurler
Merhaba.Ben 2 buçuk yıl çocuk için uğraştım yapmadığım demediğim yol kalmadı 2 kimyasal ve bir dış gebelikten sonra eşimin morfolojisinin 1 ve ileri hareketinin az olduğunu öğrendik.gecen sene şubatta ilk defa tüp bebek yaptırdık yumurtalarımın hiç biri döllenmedi kalite problemi var denildi.3 ay impryl artmed kullandık eşimle bunlara ek arı sütü aldık beeo marka onu yedik sabah aç karnına.testere dişli aslan pençesi ve hayıt çayı içtim mayıs ayında tekrar tüp bebek yaptırdık bu kez 8 yumurtadan 3ü döllendi ama hiç biri 5.güne gitmedi yine tedavi yarım kaldı.buradaki msjı da o moral bozukluğuyla yazmıştım.takviyeleri hiç bırakmadım prowomen ve omepaq10 ve arı sütüne devam etti 1yıldır spor yapıyordum ve akdeniz usülü besleniyordum arı sütünü hiç bırakmadım.buradaki msjdan 1 ay sonra doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim ancak 6.haftada kalbi durdu ve ağustosta kürtaj oldum.tabi çok üzüldüm ama yılmadım takviyelere devam ettim sporuma gittim 2 ay sonra takrar hamile kaldım hemde bir iki kere denemiştik rabbim nasip etti.şu an 3 aylık olduk bile çok şükür.ben 5 kere hamile kaldım ve hepsi de doğal yoldan oldu.yani tüp bebek ilaçları bende kaliteyi düşürdü.size tavsiyem önce eşinizin tüm testleri ayrıntılı bir şekilde yapılsın sonra tüm genetik testlerinizi yaptırın.antikorlarınıza tiroidlerinize ayrıntılı testler yaptırın.sonra hayatınızdan paketli gıdaları çıkarın akdeniz usulü beslenin spor yapın ki yumurtalıklara giden damarlar beslensin kan akışı hızlansın.takviye almaya ara vermeyin özellikle arı sütü aslanpençesi ve hayıt çayı bi de bal tarçın karışımı gerçekten kaliteyi arttırıyor bunları araştırın.ayrıca kalite çikolata kisti varsa da düşüyor bazı gizli çikolata kistleri varmış göremeyebiliyor doktorlar buna da baktırın canım.bir ayet var biz sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldık diye.çabalamaktan vazgeçmeyin ben geçmedim aret hoca bu işte uzman araştırdığım kadarıyla.isterseniz görüşün.
Tam mg olarak bilmiyorum hiç dikkat etmedim omepaq10 u kullandım akşam yemeğinden sonra 1 kere.sabahları da diğer takviyeleri alıyordum.ama arı sütü 6 ay boyunca kullandım propolisli olanı.Hiç hasta olmadım onu kullanırken bağışıklığım güçlendi.evet bal tarçın çörek otu ama adet bitimi 3.gün başladım 5 gün devam edip kullandım.her zaman değil.Bi de sabahları aslanpençesi içtim adet bitimi akşamları da hayıt tohumu içtim 5 gün kadarda.Canim hatirladim simdi daha once mesajlasmistik. Tavsiyelerini uyguluyorum. Bir sey sorucam Q10'ni kac mg kullandin? Bir de bal tarcin corek otu kuru dimi bu bahsettigin? Ben de bugun baslicam o kure.
Tam mg olarak bilmiyorum hiç dikkat etmedim omepaq10 u kullandım akşam yemeğinden sonra 1 kere.sabahları da diğer takviyeleri alıyordum.ama arı sütü 6 ay boyunca kullandım propolisli olanı.Hiç hasta olmadım onu kullanırken bağışıklığım güçlendi.evet bal tarçın çörek otu ama adet bitimi 3.gün başladım 5 gün devam edip kullandım.her zaman değil.Bi de sabahları aslanpençesi içtim adet bitimi akşamları da hayıt tohumu içtim 5 gün kadarda.
Amin sizin probleminiz neydi? Yumurta kalitesi konusunda tecrubeli oldugu soyleniyorda hocanin.Ben aret hocada hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin
Nurettin hoca tam isim olarak yazarmisiniz hangi hastanede o da aret beyin hastanesinde mi acabaNurettin hoca on numara ben yumurta toplamadan sonra komplikasyon geçirdim acil olarak merkeze geldim o vardı inanılmaz ilgili biri
Merhaba
Aret beye gittim gecen hafta cok yogun cok gec sira geldi ve cok hizli muayene etti cabuk cabuk konuşup soru sormama bile fırsat kalmadi
Normal mi bu durum
İşinin ehli olduğunu düşünüyorum ama bu kadar mesafeli duruşu korkuttu açıkcası
[/QUOTE
Aret beyde cok Iyi ve guleryuzlu bir doktor ama cok cok yogun ben aret beydense nurettin beyi tercih ettim ve dogru bir karar oldu.
Sorununuz neydi peki nasıl tedavi uyguladı biraz anlatabilirmisinBen aret hocada hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin
Gecekten öyleyse eğer zaten en büyük başarıda o zatenAmin sizin probleminiz neydi? Yumurta kalitesi konusunda tecrubeli oldugu soyleniyorda hocanin.
Bizim tedavimiz eş kaynaklıydı aret hoca işin gerçekten ehli nurettin hocada orda hoca güven bana anne olucaksıb dedi aret hocam bende güvendimSorununuz neydi peki nasıl tedavi uyguladı biraz anlatabilirmisin
ben de aret hocada tedavi gördüm.inanın çok iyi anlıyorum sizi.yaşadığımız şeyler maddi manevi çok ağır.aret hocada ilk önce kuzenim tedavi gördü ve 2. denemede olumlu sonucu aldı.ondan önce bir merkezde olumsuz sonucu vardı.ilk transfer negatif olunca genetik test istedi ondan.ve şu an ikinci bebeğine doğal yolla hamile kaldı.sonra onun arkadaşı 2. de olumlu sonuç aldı.görümcesi erken menopozla 2 kez yumurta topladıktan sonra hamile kaldı.ben bir aşılama bir transfer sonrası.Merhaba, bende 2 ay önce Aret hocada olumsuz alan bir hastayım. 3. Denememdi. Gonalf ve merional kullandım bende. Her kontorlde 3 saat git gel yaptım. Kısaca şöyle özetleyeyim arkadaşlar.
Benn bu tüp bebek sürecinde 1. Devlette son 2 yi özelde yaptırdım. Devletteki doktorumdan çok memnundum ki 1. Tüp bebek olmayınca beni birçok yere yolladı araştırma için. Sonuçlarda kötü birşey çıkmadı. Kendisi özeldeki imkanların daha iyi olduğunu söylediği için özele yöneldim.
Fakat özelde maalesef neden olmadığı ile ilgilenmiyorlar. Eski sonuçlara bakıyorlar ve sıkıntı görmedikleri için hemen başlıyorlar tedaviye. Düşünün hormon testleri bile yapmadılar 1.5 yıl önceki testlere baktılar. 2. Tüp bebek dememem de Eray Çalışkan tedavi olumsuz olunca rahimde sıkıntı olabilir ameliyat gerekebilir demişti. Madem öyleydi tedavi öncesi bunu neden söylemedin yada ne kadar doğru?.
3. Denemem de Aret hey çok iyi niyetli hiç paraya değer vermeyen, en azından yüzünüze bakan ümitlendiren cesaretlendiren bir doktor. Yanındaki ekibin yüzde 80 i ukala ve ters cevaplar veriyor. Ama tedaviye başlamam için nerdeyse her gün arıyorlardı. Özellikle asistanları, ama tedavi sürecinde terslemeye başladılar. Rahimde ameliyat veya farklı bi durum görmedi aret hoca. Fakat o da neden olmadığı ile ilgilenmedi. Direk denemeye başladık ve olmayınca da neden olmadığıyla ilgilenmek yerine hemen dördüncü tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. Şu bir gerçek ki doktorlara söylemesi kolay. Ben bu uğurda 50 binlere yakın para harcadım borçlandım hırpalandım. Aret hoca ard arda yapıp hevesimizi kaybetmeden olumlu sonucu göstermek istiyor belki de haklı ama keşke başka türlü olsa, keşke araştırılsa keşke diğer denemeler çok daha ucuza olsa vs vs...
Aret hoca mükemmel bir doktor insani ahlaki mesleki yönden fakat artık fabrikaya bağlanmış herşeye herkese hemen hemen aynı şeyler yapılıp olumsuzun sebepleri aranmıyor. Ben buna üzülüyorum. Ve aret hocanın en sevmediği söz Neden olmadığının sorulmasıymış. Ama biz asıl bunu merak ediyoruz.
Uzun yazdım ama 4. Denememi başka bir hastaneden düşünüyorum daha farklı tedavi olsun istiyorum. Zaten rapor hakkımda bitti artık en az 6 ay bekleyip para biriktiricez.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun..
Çok teşekkür ederim Moral oldunuz bana. Rabbim isteyen herkese versin. Dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsunben de aret hocada tedavi gördüm.inanın çok iyi anlıyorum sizi.yaşadığımız şeyler maddi manevi çok ağır.aret hocada ilk önce kuzenim tedavi gördü ve 2. denemede olumlu sonucu aldı.ondan önce bir merkezde olumsuz sonucu vardı.ilk transfer negatif olunca genetik test istedi ondan.ve şu an ikinci bebeğine doğal yolla hamile kaldı.sonra onun arkadaşı 2. de olumlu sonuç aldı.görümcesi erken menopozla 2 kez yumurta topladıktan sonra hamile kaldı.ben bir aşılama bir transfer sonrası.
bu yazdığınız sorunlar maalesef ki hemen hemen tüm tüp bebek merkezlerinin ortak sorunları.aşırı yoğunluk,bekleme,ilgisiz personel ve daha niceleri..neden olmadığı sorusunu sormakta sonuna kadar haklısınız ama görünen herhangi bir sorun yoksa değerler,rahim kalınlığı normalse,embriyo kalitesi iyiyse neden tutmadığı bilinemiyor, çünkü yüzde yüz kesinliği olan bir tedavi değil tüp bebek tedavisi.bir süreç.annemin bir arkadaşı defalarca tedavi gördü olumlu sonuç alamadı sonra kendiliğinden hamile kalmıştı kadın.
bu önünüzdeki altı ay kafanızı dağıtın dinlenin,vitaminlerinizi alın sonra yepyeni tazelenmiş tekrar başlarsınız inşallah güzel haberinizi alırsınız.merkez araştırıp kafanıza yatan içinize sinen bir merkez seçersiniz orada yaparsınız.en önemlisi güvenebileceğiniz. aklınızda kalan tüm testleri yaptırın içiniz rahat olsun.bize sperm dna hasarı raporuna gerek yok denmişti ama biz yaptırmıştık mesela.tüm kalbimle diliyorum ve inanıyorum ki inşallah güzel sonucu alacaksınız ve bu günler hiç yaşanmamış gibi olacak. allah hepimizin yardımcısı,olsun bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim Moral oldunuz bana. Rabbim isteyen herkese versin. Dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun ❣
[/QUOTEmerhabalar bende Aret beydeyim ilk tedavim olumsuzdu bana en güven veren yanı para için gereksiz şeyler yapmıyor son bir kere daha deneyeceğim sonra bahçeci deneyeceğim birde süreçler zor Allah hepimizin yardımcısı olsun moral şart ben keyifsizlikten siteye bile giremiyorum yumurta takibine git gel daraldım ağlama krizlerine giriyorum kan alınmasından fenalık geçiriyorum
Allah yardımcınız olsun emekleriniz boşa çıkmasın zor bir süreç maddi manevi yoruluyoruz inş sonuçları güzel olurMerhaba, bende 2 ay önce Aret hocada olumsuz alan bir hastayım. 3. Denememdi. Gonalf ve merional kullandım bende. Her kontorlde 3 saat git gel yaptım. Kısaca şöyle özetleyeyim arkadaşlar.
Benn bu tüp bebek sürecinde 1. Devlette son 2 yi özelde yaptırdım. Devletteki doktorumdan çok memnundum ki 1. Tüp bebek olmayınca beni birçok yere yolladı araştırma için. Sonuçlarda kötü birşey çıkmadı. Kendisi özeldeki imkanların daha iyi olduğunu söylediği için özele yöneldim.
Fakat özelde maalesef neden olmadığı ile ilgilenmiyorlar. Eski sonuçlara bakıyorlar ve sıkıntı görmedikleri için hemen başlıyorlar tedaviye. Düşünün hormon testleri bile yapmadılar 1.5 yıl önceki testlere baktılar. 2. Tüp bebek dememem de Eray Çalışkan tedavi olumsuz olunca rahimde sıkıntı olabilir ameliyat gerekebilir demişti. Madem öyleydi tedavi öncesi bunu neden söylemedin yada ne kadar doğru?.
3. Denemem de Aret hey çok iyi niyetli hiç paraya değer vermeyen, en azından yüzünüze bakan ümitlendiren cesaretlendiren bir doktor. Yanındaki ekibin yüzde 80 i ukala ve ters cevaplar veriyor. Ama tedaviye başlamam için nerdeyse her gün arıyorlardı. Özellikle asistanları, ama tedavi sürecinde terslemeye başladılar. Rahimde ameliyat veya farklı bi durum görmedi aret hoca. Fakat o da neden olmadığı ile ilgilenmedi. Direk denemeye başladık ve olmayınca da neden olmadığıyla ilgilenmek yerine hemen dördüncü tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. Şu bir gerçek ki doktorlara söylemesi kolay. Ben bu uğurda 50 binlere yakın para harcadım borçlandım hırpalandım. Aret hoca ard arda yapıp hevesimizi kaybetmeden olumlu sonucu göstermek istiyor belki de haklı ama keşke başka türlü olsa, keşke araştırılsa keşke diğer denemeler çok daha ucuza olsa vs vs...
Aret hoca mükemmel bir doktor insani ahlaki mesleki yönden fakat artık fabrikaya bağlanmış herşeye herkese hemen hemen aynı şeyler yapılıp olumsuzun sebepleri aranmıyor. Ben buna üzülüyorum. Ve aret hocanın en sevmediği söz Neden olmadığının sorulmasıymış. Ama biz asıl bunu merak ediyoruz.
Uzun yazdım ama 4. Denememi başka bir hastaneden düşünüyorum daha farklı tedavi olsun istiyorum. Zaten rapor hakkımda bitti artık en az 6 ay bekleyip para biriktiricez.
ÇOK uzun olmuş ama sorununuz neydi peki ...Allah bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsinMerhabalar istanbulda gözüm kapalı güvenebileceğim tek insan tüp bebekte diyebilirim gerçekten hasta ruhundan anlayan her daim güle yüzlü babacan biri Aret Hoca bir kızım oldu orda tedavide şimdi yine pozitif haberimi aldım 4 kez tedavide ikinci pozitifim
Eşimde infertilite vardı sperm sayısı düşük morfoloji 0 hız da yüzde 5lerdeydi ikizlerim de doğdu çok şükürÇOK uzun olmuş ama sorununuz neydi peki ...Allah bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin
Efay bey banada oyle demistiMerhaba, bende 2 ay önce Aret hocada olumsuz alan bir hastayım. 3. Denememdi. Gonalf ve merional kullandım bende. Her kontorlde 3 saat git gel yaptım. Kısaca şöyle özetleyeyim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?