Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Doğal bir gebelik gerekiyorsa çok fazla ilaç kullanılması gerekiyor.Ben okadar çok araştırma yaptım ki bu işin uzmanlarıyla görüştüm.Sağlıklı bir embiroya için öncelikle kesinlikle bir kaç ay bekletilmesi gerekiyor.dondurulmuş embriyolordan çok daha iyi sonuç alınıyor.Bunu bir araştırın.ben Dr.Ali Osman Koyuncuoğlu’na gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor. embriyo ve spermden emin olmadıkça ve dondurmadan transfer etmiyor kesinlikle başarısızlık oranı bu yüzden %5

Sorun var mıydı peki?

eçti
görüşmeniz nasıl geçti

İnan bilmiyorum sadece söylerken duydum 5-6 tane saydı sanki ama net değilmiş daha cuma netleşir dedi. Sende durum ne
Bende sağda 6 solda 3 yumurta istenilen gibiydi. Kan sonucuma göre bugün tekrar iğne vurundum. Yrn sabah 8.30 da tekrar kontrolüm var

İnan bilmiyorum sadece söylerken duydum 5-6 tane saydı sanki ama net değilmiş daha cuma netleşir dedi. Sende durum ne
Bende sağda 6 solda 3 yumurta istenilen gibiydi. Kan sonucuma göre bugün tekrar iğne vurundum. Yrn sabah 8.30 da tekrar kontrolüm var

Beni de aslında Perşembe çağırdı ama gelemem cuma sabah olsa olurmu dedim olur dedi sıkıntı olsa olmaz derdi heralde bakalım nasip kısmet

Ben bugün tekrar gittim muayene için. Çatlatma iğnesi olcam gece. Ctesi yumurta toplama işlemim var

Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bugun yumurta toplama islemim oldu daha once florance nightingel de denedim hic memnun kalmadim istanbul tup bebek merkezi cok kaliteli ve isini iyi yapan insanlarla dolu sonuc pozitif olmasa dahi 3. Denememide orda yaparim ama pozitif olacak :) kesinlikle dogru yer istanbul tup bebek merkezi benim doktorum aret bey degil nurettin bey ve kendinisi mukemmel bir doktor benden daha heycanli ve istekli guler yuzlu ve badari orani yulsek

Bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Tek anlayamadığım coraspirin kullanacağım bu zararlı değil mi acaba

Nasıl geçti yumurta toplamanız? Bende sizin gibi düşünüyorum üşüncü denemem ve geldiğim en iyi doktor. Ben öyle hissediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Tek anlayamadığım coraspirin kullanacağım bu zararlı değil mi acaba
Tuğba nasılsın nasıl geçti? Coraspirin kanı sulandırsın ve transfere kadar pıhtılaşmayı engellesin diye veriliyor bende kullanmıştım. Başka hangi ilaçları verdi canım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…