Üç günlük yumurta toplama işleminden sonra herhangi bi enfeksiyona karşı antibiyotik kullanıyorum. Hergün coraspirin kullanıyorum. Hergün yine vajinadan jel kullanıyorum. Üç öğün ikişer tane estroferm kullanıyorum. Ayrica Aret hocanın iki tane folikasit ilaçı varNasıl geçti yumurta toplamanız? Bende sizin gibi düşünüyorum üşüncü denemem ve geldiğim en iyi doktor. Ben öyle hissediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
Tuğba nasılsın nasıl geçti? Coraspirin kanı sulandırsın ve transfere kadar pıhtılaşmayı engellesin diye veriliyor bende kullanmıştım. Başka hangi ilaçları verdi canım merak ediyorum
Nasıl geçti yumurta toplamanız? Bende sizin gibi düşünüyorum üşüncü denemem ve geldiğim en iyi doktor. Ben öyle hissediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
Cok guzel gecti bisiy anlamadim
Tuğba nasılsın nasıl geçti? Coraspirin kanı sulandırsın ve transfere kadar pıhtılaşmayı engellesin diye veriliyor bende kullanmıştım. Başka hangi ilaçları verdi canım merak ediyorum
16 tane yumurta toplanmıştı. Dün aradılar. 9u döllenmiş. 5 tanesi iyi 4tanesi biraz geriden geliyormuş. Bugün gün içinde yine arayacaklar haber bekliyoruzKaç yumurtan toplanmış bilgi verdilermi peki? Bide tranfer belli mi? Bende şimdi giricem yumurta toplamaya
transfer belli değil 2/5 gün içinde arayıp haber edeceklerini söylediler. Transferden birgün önce söyleyeceklermiş ztnKaç yumurtan toplanmış bilgi verdilermi peki? Bide tranfer belli mi? Bende şimdi giricem yumurta toplamaya
MErhaba bende aret beyde olumsuz oldum hemde kolay bir vaka denmesine rağmen bahçeci düşünüyorum siz neye karar kıldınız acabaAret kamarda transfer oldunuz tutmadı mı?
Şimdi nerdesiniz tedavi de ne aşamadasınız? Biraz anlatır mısınız? Merak ettim. Benimde transferim negatif oldu. Hoca çok iyi, yaklaşımı falan çok güzel. Ama neden negatif oldu kendimce bir sonuca varmalıyım. Serum tedavisi falan varmış tutunma için ama hoca sıcak bakmıyor para tuzağı olarak görüyor. Bende tekrar tekrar transfer olup aynı durumu yaşamaktansa sorunun temeline inilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisinde tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama farklı bir yol izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Aaa süper canım sevindim hadi bakalım inşallah iyi haberler alırız, beni de arayacaklardı yumurtam az 7 tane bakalım kaçı döllendi? Kaç gibi arıyorlar acaba?Kızlar.. 9 embriyom var. Bugünde aradılar Aret hoca 5. Gün transfer edecekmiş. Yrn transfer öncesi bilgi vermek için tekrar arayacaklar. Fakat Bnm adetime 10 gün kaldı. Yine de transfer olacak mi ben bunu anlayamadım
Ben bu süreçlerde şunu öğrendim, nereye giderseniz gidin Allah isterse olur zamanı var herşeyin bir çok yer gezmiş ve yıllarını vermiş biri olarak söylüyorumMErhaba bende aret beyde olumsuz oldum hemde kolay bir vaka denmesine rağmen bahçeci düşünüyorum siz neye karar kıldınız acaba
Aynen öyle, kesinlikle herşey sebep olumsuz olsa da olumlu olsa da neyin iyi neyin kötü olacağını Rabbim bilir biz üstümüze düşeni yaptık gerisi tevekkülÖnemli olan az veya çok değil. Önemli olan kalitelisi. Bilemeyiz belki 15 yumurtası olanın tutmazda 2 yumurtası olan tutar. Ama Bnde sana katılıyorum nereye gidersek gidelim herşey nasip. Ben Aret hocaya gittim de hamile kaldım demem asla. Veren Allah!
MErhaba bende aret beyde olumsuz oldum hemde kolay bir vaka denmesine rağmen bahçeci düşünüyorum siz neye karar kıldınız acaba
Merhaba daha bir karar vermedim. Aret hoca da transfer sonrası mı negatif oldu? Sizce ne olmadı ne eksikti. Yumurta durumunuz nedir? Eğer fazla yumurta varsa bahçeciye gidin orda iyi sonuç alırsınız. Az yumurta varsa havuz vs. Yapıp ciddi paralar isteyebilirler.
Arkadaşın dediği gibi nereye giderseniz gidin nerde olursa orda vakti gelmiş oluyor. Aslında o merkezin o doktorun yaptığı bişey değil. Bir profesör bana bende olacak diye bişey yok. İki kere deneriz olmaz. Kalkar Trabzon'a gidersin orda deneyim dersin. Orda olur bu işler böyle demişti. Çünkü hadi yumurta oluşturdular. Ee tutunması nasip sonuçta. Allah'ım en kısa sürede bize nasip etsin. Nasip olacak doktorlara gitmemizi de nasip etsin.
Benim zaten sebepsiz infertilite idi yumurta iki taneydi biri iyi kalite dedi neden tutmadığında açıklaması ykMerhaba daha bir karar vermedim. Aret hoca da transfer sonrası mı negatif oldu? Sizce ne olmadı ne eksikti. Yumurta durumunuz nedir? Eğer fazla yumurta varsa bahçeciye gidin orda iyi sonuç alırsınız. Az yumurta varsa havuz vs. Yapıp ciddi paralar isteyebilirler.
Arkadaşın dediği gibi nereye giderseniz gidin nerde olursa orda vakti gelmiş oluyor. Aslında o merkezin o doktorun yaptığı bişey değil. Bir profesör bana bende olacak diye bişey yok. İki kere deneriz olmaz. Kalkar Trabzon'a gidersin orda deneyim dersin. Orda olur bu işler böyle demişti. Çünkü hadi yumurta oluşturdular. Ee tutunması nasip sonuçta. Allah'ım en kısa sürede bize nasip etsin. Nasip olacak doktorlara gitmemizi de nasip etsin.
Hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder insallah bişey sormak istiyorum ben ilk denememi erzurumda yaptırdım tutmadi ama tekrar denemek istiyoruz aradan tam 1 yıl geçit suan istiyoruz ama kararsızım nerde yaptırsak daha iyi olur ve maliyeti ne kadar birde tüp bebek yaptıktan sonra nelere dikkat ettiniz nolur detaylı bir sekilde anlatırmisiniz dertlesmek ve destek almak istiyorumMerhabalar istanbulda gözüm kapalı güvenebileceğim tek insan tüp bebekte diyebilirim gerçekten hasta ruhundan anlayan her daim güle yüzlü babacan biri Aret Hoca bir kızım oldu orda tedavide şimdi yine pozitif haberimi aldım 4 kez tedavide ikinci pozitifim
Aaa Bnmde yrn transfer günüm. saat kaçta?Benim yarın transfer olcak bakalım hayırlısı kızlar
Saat 12 de burda ol dendi senin?Aaa Bnmde yrn transfer günüm. saat kaçta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?