Argivit Beauty Collagen kullanan var mıı?

vio

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
306
238
628
İstanbul
Kızlar saçlarım çok cansız ve biraz fazla dökülüyor toparlamam için bişeyler yapmam lazım bide cildim parlak ve canlı görünsün istiyorum artık sizce argivitin bu kolajeni nasıl? deneyimlerinize ihtiyacım var helpp

Uzun zamandır Cildi içeriden bakım yapan collgen araştırıyodum, istedğim özellikler bulamamıştım,ne şanlıyım ki Argivit Beauty Collagen çıkarmış, hemen aldım denedim. Zaten çocuklarım için argivit ürünlerini kullanıyordum uzun zamandır güvendiğimde marka çok iyi denk geldim. Başlayalı 2 hafta oldu düzenli kullanıyorum cildimde hafif bir parlaklık fark ettim bile ayrıca saç dökülmem de biraz azaldı çok kısa bir süre olmasına rağmen, üstelik tadı mükemmel, birşeyle karıştırmaya bile gerek kalmıyor

çok güzel bir aroması var karamürver üzüm kavun hep sevdiğimiz şeyler bence seversiniz sizde tadı ağır değil hiç
Aa çok iyi karamürverin tadını biliyorum faydasınıda çok okumuştum. nasıl ve ne sıklıkta kullanıyorsunuz

Aa çok iyi karamürverin tadını biliyorum faydasınıda çok okumuştum. nasıl ve ne sıklıkta kullanıyorsunuz
Her sabah aç karnına 1 ölçek 250 ml suyla karıştırıp alıyorum ben, saçlarım için güçlensin diye kullanmaya başladım faydasınıda görüyorum gerçekten düzenli kullandıkça

Neden bildirim geliyo mesela bazı konuların? Bir tür reklam çeşidi mi nedir yani bu? Yemedik.

Bende Kiper"in collegen kullanıyordum..Argivit daha mı iyi .. ben içten gelen tedaviye inanıyorum, en pahalı kremler bile bi yere kadar .

Mrb hamilesiniz sanırım ya ben 9 hafta 4 günlük gebeyim ama vitamin ve folik asit alamıyorum bulantılarım çok diye acaba sizinde böylemi çok korkuyorum şuan
canım her hamilelik aynı olmuyor bulantınız varsa dr den bulantı ilacı yazdır ben 15+6 haftalığım bugüne kadar çok şükür midem vs bulanmadı korkma folik asit kullan ama

Wiosen şampuan var onu tavsiye ederim. Resmen önden saçlarım çıktı benm. Bir de ara ara hindistan cevizi yağı uyguluyorum

canım her hamilelik aynı olmuyor bulantınız varsa dr den bulantı ilacı yazdır ben 15+6 haftalığım bugüne kadar çok şükür midem vs bulanmadı korkma folik asit kullan ama
Çok teşekür ederim ama doktor malesef bulantı için ilaç yazmadı geçer dedi bende folik asit alamıyorum malesef 2 haftadır hiç ymk dahi yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…