Bebek Beslenmesi arı mamamı pirinç unumu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende ARI pirinç unundan muhallebi yapıyorum akşamları, güzel yiyor...Bayağı eski bi marka...
Ama kesinlikle Ülker Gogly midir ne onu tavsiye etmem, üzerindeki tarife göre uyguluyosun ve resmen lapa kıvamında oluyo, çocuk yutamazi yutmayı bırak midesi eritmez yaa.. direk çöpe gitti bizimkii...Ayrıca çok pütürlü bir taadı oluyo dilde...ama tabi beğenende vardır belkii

Minişim artık sütüm azaldığı için devam sütü takviyesi alıyor. Önümüzdeki haftada sanıyorum destek gıdalara başalayacağız. Arı sütü hep bildiğimiz ve büyüdüğümüz gıda gogly nin tadının şekerli olduğu söyleniyor. Pirinç ununu geçtim zaten :S Doktorların hepsi marka veriyor ama ticari mi yoksa gerçekten faydalımı açıkçası bazen güvenemiyorum. Şekerle hemen tanıştırmak istemem Arı sütünde basit şeker varmış.... ooof sanırım kafam karıştı. Bilemedim :(

arı mama hiç vermedim vermeyide düşünmüyorum kızım dokuz aylık bebelac hero baby aptamil hepsinin kaşık mamalarını yediriyorum beblacın pişirilen lezzetlerinden pirinç unluyu verdim günlük düzenli tahıllı pekmezli peynirli kahvaltısı, öğlende sebze çorbası ara öğünlerde sütaş babymix yoğurdu kavanoz meyvesi akşamda yatmadan kaşık maması ben bu şekilde besliyorum kızımı :)

çok güzelmiş babymix yedireceğinize kendiniz günlük süt alıp bardağa mayalasanız daha güzel olmaz mı?hazır yoğurt neden ki?

Back
X