Doğuma Hazırlık ARI olucak oğlumun ismi!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
değişikik adına koyulan saçma isimleri hiç anlamıyorum yaa....
bide çocuk büyüyüp arkadaş ortamına girdiginde ne tepkı alacagını düşünün bence isim koyarken:uhm:
tabii zevk sizinn

bende artik saka oldugunu düsünüyorum..artik her aklima geldikce gülüyorum...oglumuda dün biraz kizdirdim...ari diye cagirdim...sinirlendi...ben ari deyilim diye kiziyo bana.
ariiii bana bal getir...ay ne komik yaa...:roflol:

arı.....enteresan.ama eğer şaka değilse bence koyma bu ismi.düşünsene okulda arkadaşlarından birinin r harfini söyleyemediğini.......haydaaaaa....bak sen tantanaya o zaman

çocuğuna bırakıcağın miraslardan biride isim
ona göre:)))))))))))
ölene kadar taşıyacak:)))))))))))))))

konuyu acan gereksiz insan 1 mesaj yazmış kaybolmuş.belliki geyik olsun diye acmış bu konuyu.
hayırdır evinizde bi ayı pardon arımı eksik?
sen ve eşinde eminim kedi köpek gibisinizdir.

ilk ve son mesajın olmuş,uğramamış topiğe. arı ismine gelince hoş değil.

esprik yapıp,vızlayıp gitmiş.vız vız vız vızsırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ARI bebegin annesinden haber yok mu hâlâ şakkıdı
ya bizle maytap gecti ya da tepkiler agir geldi naniknanik :roflol:

Arı değilde i ile yazılanı (Ari) bilinen yaygın kullanılan ermeni ismidir.
Sizin veya eşinizin kökleri ermeni ise bu ismi koymak istemeniz gayet normal.

Ama yok farklı bir isim arayışına gidip kız ismi Duru'nun karşılığı olarak bunu bulduysanız yaratıcılığınızın ve zevkinizin sıfır (0) olduğunu söylemeliyim....

konuyu acan gereksiz insan 1 mesaj yazmış kaybolmuş.belliki geyik olsun diye acmış bu konuyu.
hayırdır evinizde bi ayı pardon arımı eksik?
sen ve eşinde eminim kedi köpek gibisinizdir.

isim seçiminin kötü olduğu konusunda sizinle hem fikirim ama yine de bu kadar kırıcı olmaya gerek olmadığını düşünüyorum... bana kızmayın lütfen....

isim konusuna gelince... insana konan isim bence doğada sadece insana karşılık gelen isimler olmalı, ahmet, mehmet, elif, emine gibi.... ben yağmura topraka bulanmamak gerektiğini düşünüyorum zemuszemus

isim seçiminin kötü olduğu konusunda sizinle hem fikirim ama yine de bu kadar kırıcı olmaya gerek olmadığını düşünüyorum... bana kızmayın lütfen....

siz zannediyormusunuzki bu kadın gercekten ogluna arı ismini koyacak???
gercekten ciddi olsaydı 2.mesaj yazardı acıklama yapardı dimi.en azından arı isminin kendince anlamını bize ifade eder yalnış anlaşılmaları ortadan kaldırırdı

belliki hatunun niyeti ortalıgı karıştırıp o küçük beyniyle bizimle dalga gecmek
böle insana ettigim hitap şekli az bile.
koca koca insanlarız ne gerek var bu tarz basit oyunlara dimi
yapıyorsada sonuclarına katlanılmalı.

tamam peki loo... eyvahedigeldismile

Arı zemuszemus........Vuuu çok akılda kalıcı sengözlerimebaksanab

bi deli kuyuya taş atarmış kırk akıllı çıkaramazmış o misali olmuş buda çok saçma bi isim onca isim arasından bunumu buldun??*? eğer gerçekten koymayı düşünüyorsa ...koyarsada bize ne onun çocuğuyla dalga geçecekler kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…