kızına da sinek koy,çok havalı
Ne arısı eşek arısı mı? sositososito
eyer türkiyede yasiyorsa...bu ismi koymasi cok sacma olur..yinede ermeni ismi verecekse bebeyine..baska isim secmesi daha uygun olur...Acaba ari mi çocuğunun adı?
Ari ermenilerde konulan bir isim...
CADIARZU
eyer türkiyede yasiyorsa...bu ismi koymasi cok sacma olur..yinede ermeni ismi verecekse bebeyine..baska isim secmesi daha uygun olur...
ben mesela almanyada yasiyorum..bende her istedigim ismi veremem bebeyime....bazi türk isimlerin almancada anlamlari var ...mesela sule isminin anlami almancada okul oluyor...yada kalender isminin anlami takvim....sempatiksalakcinni
eyer türkiyede yasiyorsa...bu ismi koymasi cok sacma olur..yinede ermeni ismi verecekse bebeyine..baska isim secmesi daha uygun olur...
ben mesela almanyada yasiyorum..bende her istedigim ismi veremem bebeyime....bazi türk isimlerin almancada anlamlari var ...mesela sule isminin anlami almancada okul oluyor...yada kalender isminin anlami takvim....sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bi kiz ismi var..o ismi tasiyan yandi...onu burda hic yazmayim...hahahaaaaaaa baklava çok güzelmişş
hani çocuklara huysuzluk yapma derizzz yaa,biz polonyadaykenn eşim tembihlerdii aman deme diyeee
huy onlarda erkeğin penisiymiş:roflol:
bidee elçiliğinn aşcısı vardııı mevlüt usta mevlüt usta derdikk hepp
onlarda usta dudakmışş
mevlut dudak diye anlarlarmışşşşşşşşşşş bizii:roflol:
ay cnm korkma bişi yapmıcam gel gelll:teselli:
korktum valla... dedim şimdi loo beni kk da takip edip, topiklerde sıkıştırmasın.... neyse şimdi rahatladım vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?