Doğuma Hazırlık ARI olucak oğlumun ismi!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bravooo ii kafa bulmuş konuyu açan arkadaş :jeyyar:

Arı vız vız vız,arı vız vız vız...
Çocukluğumun şarkısı...boshayallersmile

bu isim koyulursa ilerde geçilecek dalgaları şimdiden düşünemiyorum
bu isim konusu çok çok öenemli ya iyi düşünün sonradan sokmasın sizi

arımı şakamı gerçekmiohaoldumsmile
konuyu açan arkadaş gelmiyor
arada okusun burayı ki arı koymkatan vazgeçsin

Acaba ari mi çocuğunun adı?
Ari ermenilerde konulan bir isim...
CADIARZU
eyer türkiyede yasiyorsa...bu ismi koymasi cok sacma olur..yinede ermeni ismi verecekse bebeyine..baska isim secmesi daha uygun olur...

ben mesela almanyada yasiyorum..bende her istedigim ismi veremem bebeyime....bazi türk isimlerin almancada anlamlari var ...mesela sule isminin anlami almancada okul oluyor...yada kalender isminin anlami takvim....sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Olabiliyor gene de neticede a.s
Mesela bir komşumuz ermeni kızı ve oğlu var. Kızı ari, oğlu arpi ama i ile ı değil.
kaydirigubbakcemile3
Baklavacım sen de haklısın bizler veli olarak duyarlı olmalıyız isimlere karşı ama herkes değil işte...
CADIARZU

konu sahibi arkadaşın canı sıkılmış galiba saçma sapan bi isim bulup topik açıp kaçmış koy arkadaşım koy çok güzel bir isim ARI ben beğendimzemuszemuskardeş yaparsanda onada hamamböceği falan koyarsın aklinialirimsmile

hahahaaaaaaa baklava çok güzelmişş
hani çocuklara huysuzluk yapma derizzz yaa,biz polonyadaykenn eşim tembihlerdii aman deme diyeee
huy onlarda erkeğin penisiymiş:roflol:

bidee elçiliğinn aşcısı vardııı mevlüt usta mevlüt usta derdikk hepp
onlarda usta dudakmışş
mevlut dudak diye anlarlarmışşşşşşşşşşş bizii:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bi kiz ismi var..o ismi tasiyan yandi...onu burda hic yazmayim...

Son düzenleme:
Canım bence çocuğun arkadaş çevresini falan da düşünmek lazım... İleride çok dalga geçerler Arı vızvızvız falan diye.... Sonra çocuk lanet eder size isminden dolayı... Çünkü belli bir yaşa kadar çocuklar çok acımasızca dalga geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…