Doğuma Hazırlık ARI olucak oğlumun ismi!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy hala bişey yazmıo bu arı nın anası ..çocuklarının adını sıralar artık bal arısı,eşşek arısı dıye arının turlerınden oluşan bı ailesi olur...kaydirigubbakcemile3

Belli ki geyik olsun die yazmış, biz de geyik yapıyoruz işte.Ciddi olsa gelir bişeler yazardı.

r harfini y olarak söyleyenler var mesala çocuğunuza ayı denmesini istermisiniz :bbo: isim konulurken çok iyi düşünmek lazım

ya r leri kendisi söylemeyezse

-adın ne evladım
-ayı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

duru koy bari:hulya:

valla kulağa bile hoş gelmio canım yaa direk aklıma arı vız vız vız şarkısı geldi okuyunca:)

ay hayir ama nasil bir espri anlayisi, nasil bir eylence yontemi bu simdi. 8-10 yaslarinda bir cocuk mu uye oldu da bunu yazdi.
biz de âlemiz yani buraya yaziyoruz ya

Oğluma isim arıyordum...Fikir oldu.. sempatiksalakcinni
Bakalım.. babada beğenirse koyarız artık kaydirigubbakcemile3

Gözlerime inanamadım ama herkesin kendi tercihi arkadaşlar Önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi Karar verdiyseniz ısmiyle yaşasın opuyorumnanaktan

Konuyu açan kişiye cevaben yazmıyorum (pek güvenmedim).

Ama ben de isim seçmeye çalışıyorum şimdi; öğretmenim ve sevdiğim birçok isimden okulda çocukların nasıl dalga geçtiklerine şahit olduğum için vazgeçiyorum. Bazen çocuklar isimlerinden çok utanıyorlar. Ben kendi zevkim için çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…