- Konu Sahibi mutluluk_27
merhaba arkadaşlar .ben de pkos hastasıyım.4 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm yumurtalarım oluştu çatladı ama tutmadı.çatlama kontrolüne gitmedim ama hiç. olmaynca aşılama kararı aldık iğneye yumurtalarım fazla tepki verdi ve doktorumuzun teklifiyle tüp bebek yaptırdık .rabbim bir vlat nasip etti fakat 6. ayımda karnımda öldü...tabi ben de yeni arayışlar içine girdim bu süreçte soğan incir ve havuç kürü hipertiroid için dereotu kürü duydum ve en son olarak ta arı sütünün çok fayda sağladığını duydum ama güvenilecek ve alınabilecek bir site bulamadım bildiğiniz bir yer varsa söyler misiniz??
fayda görenleriniz varsa hikayelerinizi paylaşır mısınız?
pkos için insülin direnci testi nasıl yapılıyor??bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda doldursun inşaallah...birbirimizi tanımıyoruz ama dualarda unutmayalım inşallah...
fayda görenleriniz varsa hikayelerinizi paylaşır mısınız?
pkos için insülin direnci testi nasıl yapılıyor??bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda doldursun inşaallah...birbirimizi tanımıyoruz ama dualarda unutmayalım inşallah...