• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arı sütü polen karısımlı bal yıyıp hamile olan var mı ?

Kızlar size tavsiyem kullanırken dikkatli kullanın bunu.bende iki ay sabah aksam kullandım.karaciğer enzimlerimi yükseltti.dikkatli olmak lazım yani biraz..

bende bir iki kere kullandım ona rağmen karaciğerimde ağrı yaptı hemen bıraktım.
sperm degelerini yukseltmek için eşim kullanıyor şuan

kızlar merhaba benim progesteron hormonum 8.61 çıktı düşük yani biraz cocuk denememizde 7. ayımız bende bal arı sütü polen karışımına başladım 5 gündür sabah ve akşam aç karnına bir kaşık yiyorum. ancak sabahları ağrı yapıyor midemde böyle bir sorunla karşılaşan var mı sanırım polenden dolayı oluyor bu ağrı:( alerjim filan mı var acaba bırakmadım alışıyım diye kullanmayı da çok istiyorum ama bilmiyorum açıkcası:KK43: birde hayıt otu tohumu aldım bugünde ona başladım. benim gibi bir durum yaşayan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

benden önce yazılanları okudumda ben midem diyorum ama acaba benimde karaciğerimde mi yapıyor ağrıyı ben midemi zannediyorum:KK14:

Arkadaslar yanlız arı sütü kapsulunu kullanıyorsanız o gunde 1 kere sabah kahvaltıyla ıcılıyo.suyun ıcıne eklenıyo...

kızlar merhaba,
nereden temin edebilirim ben bu arı sütünü nereyi önerirsiniz, ben de eşim ve kendim için bu ay kullanmak istiyorum, ama güvenilir ve sağlıklı nereden alsam bilemedim,
Canim bebegin hayirli olsun ari sutu polen mi hamile kalmani kolaylastirdi banada yardimci olur musun

Eşimdeki sperm azlığı nedeniyle , aktarcıda hazırlattığımız Arı Sütü Polen ve Propolis karışımını gecen aydan itibaren kullanmaya başladık ama ben bu ay bıraktım çünkü çabuk bitmesin diye karışımın bir kilosuna 250tl verdik:KK48: bu karışımı güneşten ve aydınlık alandan uzak tutmamızı aşırı sıcakta bırakmamamızı ve karışımı kullanırken tahta kaşık kullanmamızı söyledi 2-3 aya kadar sonuç verir dedi bekliyoruz. Herhangi bir gelişme olursa buradan yazarım kızlar :KK25:

kızlar merhaba,
nereden temin edebilirim ben bu arı sütünü nereyi önerirsiniz, ben de eşim ve kendim için bu ay kullanmak istiyorum, ama güvenilir ve sağlıklı nereden alsam bilemedim,

Mrhb. .takviminize bakılırsa hamilesiniz hayırlı olsun. .gebeliğiniz öncesinde arısütü kullanıp kullsnmsdığınızı merak ediyorum..lütfen bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

Cunku ısmını yanlış yazmışım pre-seed mişvajına ya surulen jel gibi bşy kesinlikle ters bi etkisi yok dıo. Hanı artık eobotlaşıldı ya kuruluk gıderıcı. Doktorlar onerıyormuş genelde bende artık belki dıyerek alsım. Sırınga gıbı bsy var ıcınde 6 tane. Yumurtlama zamanı ilişkiden 15 dk once surun dıyo. Insallah işe yarar
Pre-speedin faydasini gördünüz mü?

bizde( esim ve ben) yaklasik 3 haftadir bunlarin kapsullerini iciyoruz umarim ise yarar Allah hepimize sifa versin bebis versin :)
Faydasini gördünüzmü bu takviyelerin, Ben de tablet şeklinde almak istiyorum. Bi kullananların fikrini bir-bir alayım dedim.

Bir şehir efsanesi daha.
Erkek için tamam etkili olur azda olsada..kadında yedim ve hamileyim etkisi yaratmaz.Onun yerine folik asit için daha faydalı olur.Ayrıca gerçekten hamile kalmanıza yardımcı olucağına inanıyorsanız ki alakası yok en azından gerçek bal ve polen alın.( örneğin fer bal ve polen)Glukozu bal ve polen almayın.sağlıcakla kalın

Bendede yumurta rezerv azlığı var bir hafta oldu baslayı.umarım kullanan herkese bi vesile olur..
Rezerv azlığı bende de var kullanmak istiyorum sen nasıl hamile kaldın Allah sağlıkla kucağına versin inşallah dua et bizlere de nasip olsun umut olsun diye sürecini bana yazabilir misin

Kızlar size tavsiyem kullanırken dikkatli kullanın bunu.bende iki ay sabah aksam kullandım.karaciğer enzimlerimi yükseltti.dikkatli olmak lazım yani biraz..
Faydasini gordun mu canim bebisin var sanirim

Sevgili arkadaşlar yorumları okudum şimdi baya bir kavram karmaşası olmuş. bu konu üzerinde ihtisas sahibi oldum diyebilirim 2 tane yakınımıza yaptırdık ondan dolayı ince eleyip sık dokuduk şimdi bakın canlar lütfen yazacaklarımı iyi okuyun çünkü basit bir konu değil.....
bebek için yada tedavi öncesi için kullanacaklar bu şekilde tek arı sütü kullanmakla olmuyor bal polen propolis ve ginseng arı sütü karışımı olacak en önemlisi kullanılan bal karakovan balı olacak ve şekersiz olacak arı bilim dergisinde bir makalede ismini unuttuğum bir profesör yazmıştı aklıma adı gelirse eklerim kullanılan karışımda asla karakovan harici olmamalı demişti ayrıca kullanılan propolis kesinlikle ham saf propolis olacak onun toz olanları alkol ile yani etil alkol ile çözülüyor dolayısıyla kimyasal madde girdiği anda etkisi düşüyor ayrıca çoğu firma silisyum dioksit denilen bir maddeyi kullanıyormuş arıcı anlattı bu madde propolisin yapışkan olmasını sağlıyormuş tuz rafinerileri kullanıyormuş akar akar olsun diye zararlarını okuyunca dondum kaldım ham propolisi kesinlikle kullanmalısınız ayrıca bu karışımda güney kore ginsengi olmalı 1 kg karışama göre 50 gr olması lazım ancak gerçeği olmalı karışım bu şekilde hazırlanıyor özü böyledir gerisine bakmayın birde hazır markaları almayın neden derseniz 1 kg karışıma 100 gr arı sütü olacakken 10 gr koyuyorlar propolis 50 gr olacak 10 gr koyuyorlar malzemeden çalıyorlar adı karışım yani kafasına takılan olursa bana sorsun tek tek anlatırım herkese şifalar olsun

Sevgili arkadaşlar yorumları okudum şimdi baya bir kavram karmaşası olmuş. bu konu üzerinde ihtisas sahibi oldum diyebilirim 2 tane yakınımıza yaptırdık ondan dolayı ince eleyip sık dokuduk şimdi bakın canlar lütfen yazacaklarımı iyi okuyun çünkü basit bir konu değil.....
bebek için yada tedavi öncesi için kullanacaklar bu şekilde tek arı sütü kullanmakla olmuyor bal polen propolis ve ginseng arı sütü karışımı olacak en önemlisi kullanılan bal karakovan balı olacak ve şekersiz olacak arı bilim dergisinde bir makalede ismini unuttuğum bir profesör yazmıştı aklıma adı gelirse eklerim kullanılan karışımda asla karakovan harici olmamalı demişti ayrıca kullanılan propolis kesinlikle ham saf propolis olacak onun toz olanları alkol ile yani etil alkol ile çözülüyor dolayısıyla kimyasal madde girdiği anda etkisi düşüyor ayrıca çoğu firma silisyum dioksit denilen bir maddeyi kullanıyormuş arıcı anlattı bu madde propolisin yapışkan olmasını sağlıyormuş tuz rafinerileri kullanıyormuş akar akar olsun diye zararlarını okuyunca dondum kaldım ham propolisi kesinlikle kullanmalısınız ayrıca bu karışımda güney kore ginsengi olmalı 1 kg karışama göre 50 gr olması lazım ancak gerçeği olmalı karışım bu şekilde hazırlanıyor özü böyledir gerisine bakmayın birde hazır markaları almayın neden derseniz 1 kg karışıma 100 gr arı sütü olacakken 10 gr koyuyorlar propolis 50 gr olacak 10 gr koyuyorlar malzemeden çalıyorlar adı karışım yani kafasına takılan olursa bana sorsun tek tek anlatırım herkese şifalar olsun
Merhaba. Peki bu karisima polen ne kadar konmali?

Back
X