"Yüce Meclis çatısı altında görev yapan hiçbir sayın milletvekiline sözlü veya fiili müdahalede bulunmak tarzım değildir. Ancak konuşmam sırasında ısrarla müdahalede bulunan bir kadın milletvekiline 'Hanımefendi sus. Bir kadın olarak sus' demek, Meclis disiplini gereği söylenmiş sözdür. HDP Milletvekilleri şov yapıyorlar, hedef saptırıyorlar."
ben olsam o kadının ağzının ortasına vururdum açıklamaları okuyor.. millet vekili yaa gösterecek kendini bik bik herkesin bir sınırı varyaa dün detaylı inceledim haberi amanınn sırf bişiler demek için arka taraflarda çemkiriyo..aaa yeter yaa..
inan bende ve bülent arınçtan bu tarz polemiklere girmesinide istemem..ama izledim yahu uyarıyor ama kadın susmuyor yahu.. herkes insan ve bir sabır noktası varyaa..Ben Bülent Arınç'tan o kadının tezini karşı tezle çürütüp yerin dibine sokmasını beklerdim.
ha sen yazmışsın aynını. okumadan yazdım benarınçın bu ilk kadın düşmanı söylemleri değil, daha çok var, zaten bu konuda mimli adam, düşüncesi açık saçık ayan beyan ortada, savunulacak birşey göremiyorum, ve bir kadın olarak sus lafınıda kesinlikle bilinçli olarak söyledi bence, ve hdpli vekile değil ordaki tüm kadınlara atıfta bulunduğunu düşünüyorum akp li kadın milletvekilleri dahil, gerçi onlar zaten susuyor
diğer kadın düşmanı söylemlerinden bir örnek:
http://www.diken.com.tr/arinc-yine-...isinde-kahkaha-atmayacak-cazibedar-olmayacak/
oda birşey . haklısın.en azından samimi diyelim, içi dışında
uyarıyor ama kadın susmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?