Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

arkadaş ozelden taciz etmiş beni. şimdi tek tek yorumlarini alıntılayıp gösterenlere bile yok ben öyle demedim diyor ben ne desem boş yani .
kendi yazdiginizı kabul etmiyorsunuz daha. hey Allahim ya.

Ne diyeceksiniz buradan diyin ne kadar ayıp ozelden saydırıp buraya da başka yazıyorsunuz.
bu arada yaşım 25.

kim olduğu belli oldu belissam yazma boşver eğlensin kendince bircancık:27:

arkadaş ozelden taciz etmiş beni. şimdi tek tek yorumlarini alıntılayıp gösterenlere bile yok ben öyle demedim diyor ben ne desem boş yani .
kendi yazdiginizı kabul etmiyorsunuz daha. hey Allahim ya.

Ne diyeceksiniz buradan diyin ne kadar ayıp ozelden saydırıp buraya da başka yazıyorsunuz.
bu arada yaşım 25.

hangisiymiş yorumumu alıntılayıp gösterene ben öyle demedim diyen?
benim fikrime benzeyen bir yorumdan alıntı yaptım.
başkası onu başka yere çekmiş ben de kendi anlatmak istediği anlattım?
buradan söylüyorum okudugunu anlamadan yorum yapma.

Yazdıklarına dikkat et düzgün konuş ne amacın? ne istiyosun? umarım yine aynı kişi değilsindir. özellikle gidip o yorumu bulman güzel bir tesadüfte.
Akşam akşam canımı sıktın zaten

Kendi yazdığın saldıran ve kışkırtıcı tarzda cevaplarını karşına koyunca birden çirkefleştin?
:53::53:
yok yok vallahi pohpohlanmak isteyen konu açmasın.
cevaplar hoşlarına gitmeyince çirkefleşiyorlar böyle. var birkaç örneği.
açıyosa da bana olumsuz yorum yazacak kişinin alnını karışlarım diye not yazsın en baştan.ona göre davranalım.bu ne ya? :53::53:

Son düzenleme:
kim olduğu belli oldu belissam yazma boşver eğlensin kendince bircancık:27:

paranoya?
şimdi de başkasından yorum yaptım diye o kişi mi oldum? te allam ergenler ya..
tamam git bakalım sor o halde muneye,ip adreslerimize baksın.
valla bu kadar hassasan konu açma yani ne diyim seni pohpohlamadığım için kusura bakma.

bana yaşındasin demiş d taciz kaç için geçerli acaba?
kim kuzu 2.üyelik m yoksa

konu sahibi konusunun kapanmasını istemediği için buraya değil sana vereceğim cevabı özelden yazdım.taciz anlayışın çok acaipmiş..
sana tek sinir oldugum şey mesajda da yazdığım yorumun.
bilmeden etmeden o şekilde yorum yapmak terbiyesizce çünkü.

Yine konum mahvoldu. Pohpohlanmak istediğimi nereden çıkardın oda ayrı komedi. Tek bir cevap dahi yazıp seviyene inemeyeceğim. Ergen olanda belli her şey ortada...:ssz:

konu sahibi konusunun kapanmasını istemediği için buraya değil sana vereceğim cevabı özelden yazdım.taciz anlayışın çok acaipmiş..
sana tek sinir oldugum şey mesajda da yazdığım yorumun.
bilmeden etmeden o şekilde yorum yapmak terbiyesizce çünkü.

Konu kapanmasın diye taciz ediyorsun ama konuda kavgaya da devam ediyorsun.Te Allahım ya. Ayrıca sana hakaret etmek hakkını kim veriyor? Ergenler deme hakkını kim veriyor söyler misin? özelden saydıran sen iken bana terbiyesiz deme hakkını kim veriyor ? Mahalle mi burası?
Erkeklerin aldatması normalleşiyor bu yüzden derken sen kızı ne ile itham ettiğinin farkında mısın? Sonra da pohpoh istiyorsunuz eleştiri kabul edemiyor diyorsun. Sen buna eleştiri mi diyorsun? Yorum mu diyorsun? Esas terbiyesizlik bu ithamlar.Hala farkında değilsin gerçi.
Siz erkekleri göğe çıkarmaya devam edin.

Kızlar ne diye polemiğe giriyorsunuz.Kibleyin geçin.Bana mesaj atamıyor,hırsını eksiden çıkarmış arkadaş.

Kızlar ne diye polemiğe giriyorsunuz.Kibleyin geçin.Bana mesaj atamıyor,hırsını eksiden çıkarmış arkadaş.

Yok yere milleti banlatmak böyle bir şey olsa gerek. Kızı neyle itham ettiğinin farkında değil ben eleştirdim sadece diyor. pess ya pess.

Konu kapanmasın diye taciz ediyorsun ama konuda kavgaya da devam ediyorsun.Te Allahım ya. Ayrıca sana hakaret etmek hakkını kim veriyor? Ergenler deme hakkını kim veriyor söyler misin? özelden saydıran sen iken bana terbiyesiz deme hakkını kim veriyor ? Mahalle mi burası?
Erkeklerin aldatması normalleşiyor bu yüzden derken sen kızı ne ile itham ettiğinin farkında mısın? Sonra da pohpoh istiyorsunuz eleştiri kabul edemiyor diyorsun. Sen buna eleştiri mi diyorsun? Yorum mu diyorsun? Esas terbiyesizlik bu ithamlar.Hala farkında değilsin gerçi.
Siz erkekleri göğe çıkarmaya devam edin.

Sana beni tanımadan Vallahi bazı kadınlar sevgilileri kocaları ellerinden gideck diye korkudan eminim dışarı bile çıkarmıyorlardır. Ya hu madem bu kadar güvensizsiniz neden sevgili ediniyorsunuz? Bade de zaten sizin sevgililerinizi yoldan çıkarmak için açtı bu konuyu.Çok kıymetli kocalarınız da biri ona bakarsa kafasını çevirip gitsin siz kocanıza güvenmiyorsunuz başkasının niye moralini bozuyorsunuz?" diye ileri geri yazma hakkını kim verdiyse bana o verdi.anlatabildim mi?
"Erkeklerin aldatması normalleşiyor bu yüzden derken sen kızı ne ile itham ettiğinin farkında mısın?" Ben böyle birşey yazmadım da söylemedim de. git göster bakalım nerde yazmışım? Şimdi senin niye sardığın belli oldu bana.Biriyle karıştırdın sanırım.Tam olarak okumadan konu sahibini savunma psikolojisiyle yazarsanız böyle olur işte.Daha benim ne yorum yaptıgımı ne dediğimi anlamamışsın bile.Hatta resmen bilmiyorsun bile.
Vallahi şu an şoklardayım.millet ne yazdıgıma bile bakmadan sırf farklı bir yorum yaptığımı birilerinden görmüş diye bana saldırıyor.
çok komik :ssz::ssz:

Son düzenleme:
Yok yere milleti banlatmak böyle bir şey olsa gerek. Kızı neyle itham ettiğinin farkında değil ben eleştirdim sadece diyor. pess ya pess.

Bak,beni biriyle karıştırıyorsun sen,
rica edicem bak 44. ya da 45. sayfada ilk yorum yazmaya başladım bir bakıver.
O yazdığın şeyle itham falan etmedim ben!:52:
Yarabbim en baştan ne yazdığıma bakmadan saldırıya geçiyorlar yahu:53::53::53:
bu kadar da olmaz

Son düzenleme:
Sana beni tanımadan Vallahi bazı kadınlar sevgilileri kocaları ellerinden gideck diye korkudan eminim dışarı bile çıkarmıyorlardır. Ya hu madem bu kadar güvensizsiniz neden sevgili ediniyorsunuz? Bade de zaten sizin sevgililerinizi yoldan çıkarmak için açtı bu konuyu.Çok kıymetli kocalarınız da biri ona bakarsa kafasını çevirip gitsin siz kocanıza güvenmiyorsunuz başkasının niye moralini bozuyorsunuz?" diye ileri geri yazma hakkını kim verdiyse bana o verdi.anlatabildim mi?
"Erkeklerin aldatması normalleşiyor bu yüzden derken sen kızı ne ile itham ettiğinin farkında mısın?" Ben böyle birşey yazmadım da söylemedim de. git göster bakalım nerde yazmışım? Şimdi senin niye sardığın belli oldu bana.Biriyle karıştırdın sanırım.Tam olarak okumadan konu sahibini savunma psikolojisiyle yazarsanız böyle olur işte.Daha benim ne yorum yaptıgımı ne dediğimi anlamamışsın bile.
Vallahi şu an şoklardayım.millet ne yazdıgıma bile bakmadan sırf farklı bir yorum yaptığımı birilerinden görmüş diye bana saldırıyor.
çok komik :ssz::ssz:

Arkadasım sen benimle dalga mı geçiyorsun? bunu söyleyen insana bak bu güzel nokta gibi bir şey yazan sen değil miydin? Onu destekleyen sen değil miydin?
Eee bu kızı ne ile itham etmek oluyor o zaman ya sen farkında değil misin kendinin?

Back
X