Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

İnsanları üzerek , kırarak elinize ne geçiyor anlamıyorum gerçekten .
Bade zaten nişanlı veya evliyse öğrendiğinde gerektiğini yapacaktır.
Buraya konu açmasının sebebi de o kişi hakkında bilgi edinmek zaten .
Ayrıca hiç belli olmaz belki tanışırlar ve mutlu bi beraberlik başlar hayat bu ;)

benim illa olsun diye bir düşüncem yok ki kuzum ya uzak olan cazip gelir belki yanyana otursak soğuyacağım biri nereden bileceğim ki? denemeden bilemem. peşimden goşşşturmam gerekiyor birini sevmem için. sonra belki ısınırsam tanımaya layık bulabilirim bazılarının mantığına göre :ssz:

Konunun ilk sayfalarini okumuştum acildigi zamanlar, simdi gorunce tekrar sasirdim.
Soz konusu kisi ' doktor' oldugu icin mi yaygara koptu? Doktor esleri ve sevgilileri mi coştu? ?
eger oyleyse katila katila gulerim duruma?
hanimlar doktorcuklarinizi baskalarindan korumaya calismayin, onlara ceki duzen verin asil.
parmaginda alyansi oldugu halde alenen hastaya asilan ya da kur yapan kac doktor gördüm ben.
meselenin doktorlukla ne ilgisi var onu da anlamadim ya, ne farki var cidden diger erkeklerden?
Tezgahtardan hoslanilir da doktordan hoslanilmaz mi yani?karsisindaki doktor olunca bir durmasi mi gerekiyor insanlarin?

evet doktorlardan hoşlanılmasss onların % 100ü evli yada sözlüü :27:

sen bir ömürsün. yarıldım
:1::1::1:

:9::9::9:

benim illa olsun diye bir düşüncem yok ki kuzum ya uzak olan cazip gelir belki yanyana otursak soğuyacağım biri nereden bileceğim ki? denemeden bilemem. peşimden goşşşturmam gerekiyor birini sevmem için. sonra belki ısınırsam tanımaya layık bulabilirim bazılarının mantığına göre :ssz:

O mantığı zaten anlamak mümkün değil :/
Canım sen içinde tutma bence git açıkça konuş . En azından ona göre bundan sonrasını düşünürsün
Böyle zordur çünkü içinde büyütmek , acaba olur mu olmaz mı diye düşünmek :31:

Badem hep derim içimde kalacağına söylerim istemezse birşey kaybetmem isterse daha ne olsun :27: ben kocişin peşinden ne koştum bea :60: pişman mıyım asla 8 yıldır birlikteyiz bak :27: hala der iyiki kandırmışsın beni diye :31:
Sen bakma hanımefendi kişiliklere erkek burunları yere düşse almaz onlar :24:

Amanın yine bademe yüklenmişler ya gören de burada olumsuz yorum yapanları günahsız zanneder :ssz:

badem ben istanbula geldiğimde bilerek senin hastaneye gidelim beraber. sonra adamın sana tavırlarını gözlemleyip puanını vereyim herifin ne dersin :27:

Amanın yine bademe yüklenmişler ya gören de burada olumsuz yorum yapanları günahsız zanneder :ssz:

badem ben istanbula geldiğimde bilerek senin hastaneye gidelim beraber. sonra adamın sana tavırlarını gözlemleyip puanını vereyim herifin ne dersin :27:

:27::27: gel gel gideriz birlikte

Badem hep derim içimde kalacağına söylerim istemezse birşey kaybetmem isterse daha ne olsun :27: ben kocişin peşinden ne koştum bea :60: pişman mıyım asla 8 yıldır birlikteyiz bak :27: hala der iyiki kandırmışsın beni diye :31:
Sen bakma hanımefendi kişiliklere erkek burunları yere düşse almaz onlar :24:

kaptın çıtır kocayı yine hava basıyorsun:23: ben ne yapim :43:

ya kimse hiç mi birinden etkilenmedi uğraşmadı peşinden koşmadı. bunu yaptım hatta birden daha fazla :) karşı taraf farkında değildi ama bazı tesadüfleri ayarlamakta çok zor değil. :)

badecim çok plan yapma yoksa kasılırsın sürece göre bakarsın. birde şu var sanki sen hastanelerde sırya girdin doktor bulacam doktor koca istiyorum gibi davranan doktor sevgililerine acayip kıl oldum. ne olmuş doktor olduysa yani bi insanın mesleğidir o ve kişiliğinin çok az bi kısmını oluşturur kendileri sırf doktor diye bişeyler yaşıyorlarsa bilemiyorum ama sen asla öyle bir kız değilsin :16::16:

umarm güzel şeyler olur :16:

ya kimse hiç mi birinden etkilenmedi uğraşmadı peşinden koşmadı. bunu yaptım hatta birden daha fazla :) karşı taraf farkında değildi ama bazı tesadüfleri ayarlamakta çok zor değil. :)

badecim çok plan yapma yoksa kasılırsın sürece göre bakarsın. birde şu var sanki sen hastanelerde sırya girdin doktor bulacam doktor koca istiyorum gibi davranan doktor sevgililerine acayip kıl oldum. ne olmuş doktor olduysa yani bi insanın mesleğidir o ve kişiliğinin çok az bi kısmını oluşturur kendileri sırf doktor diye bişeyler yaşıyorlarsa bilemiyorum ama sen asla öyle bir kız değilsin :16::16:

umarm güzel şeyler olur :16:

Teşekkür ederim :16:

Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlar

Ben onun mesleğine karşı bir sempati hiç bir zaman duymadım. Hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlandım diyebilirim. O da eminim başka bir yerde karşılaşsaydık da olurdu. Keşke meslekle alakalı olsa, keşke statüyle olacak bir şey olsa da insanlar hiç yanılmasa
Nice katiller, sapıklar saygın mesleklerden çıkıyor " hiç anlamadık, çok iyi bilirdik" derler hatta
Benim meslek şartım yok
Ekmeğini kazansın yeter ki, evde oturmasın eşine yardımcı olsun.

Beni forumda tanıyan çok. Bir sürü reelden görüştüğüm arkadaş edindim buradan. Birisi de en yakınım dostum oldu, canım oldu iyi var :16:
3 yıldır üyeyim 2 senesinde editörlük yaptım. Neler gördüm neler okudum ben bu forumda
Kimsenin bana "değerin olsun" diyerek masumluğu öğretmesine ihtiyacım yok

Ben kendime yakın gördüm duygularımı paylaştım sağolsun destek olanda çoktu, hakaret edende
Hepsine eyvallah :)
Konum daha devam eder mi bilmem bir sonuca varır mıyım onu da bilmem rabbim bilir

Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.:16::16::16:

Eee hoşlandığı kişi sırf doktor, alyans takmıyor olabilir diye vazmıgeçsin? Nerde kaldı o zaman hissettiği duyguların samimiyeti. Bu sadece doktorlar için geçerli değil herkes için geçerli. İnsan bu güzel duyguların peşinden gidebilmeli. Evli olmadığını söylemişti hakeza evli o zaman orda biter. Genelde sevgilisi sozlusu doktor olanlar sizin gibi tepki verdi. Aynı durum sizdede geçerliydi ilk başta evli olabilirdi fifty fifty yani :)

Aynı durum sizde de derken?ne alaka yani ben burdaki gibi bir durum yaşamadım ki.sözlüm açıldı geldi bana. Bakın ben böyle yorumcuların birbirinden alıntı yapıp polemiğe girmesini sevmiyorum mecbur kalmadıkça da yapmıyorum.isteyen istediği gibi yorum yapar her türlü konuya.ben o kadar polyanna değilim ne yazıkki.benim bu konudaki fikrim budur tartışmaya girecek değilim bunun için.konu sahibi dikkate alıp almamakta serbest sonuçta konu açıldıysa her türlü yorum gelecek buna hazırdır zaten.

Teşekkür ederim :16:

Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlar

Ben onun mesleğine karşı bir sempati hiç bir zaman duymadım. Hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlandım diyebilirim. O da eminim başka bir yerde karşılaşsaydık da olurdu. Keşke meslekle alakalı olsa, keşke statüyle olacak bir şey olsa da insanlar hiç yanılmasa
Nice katiller, sapıklar saygın mesleklerden çıkıyor " hiç anlamadık, çok iyi bilirdik" derler hatta
Benim meslek şartım yok
Ekmeğini kazansın yeter ki, evde oturmasın eşine yardımcı olsun.

Beni forumda tanıyan çok. Bir sürü reelden görüştüğüm arkadaş edindim buradan. Birisi de en yakınım dostum oldu, canım oldu iyi var :16:
3 yıldır üyeyim 2 senesinde editörlük yaptım. Neler gördüm neler okudum ben bu forumda
Kimsenin bana "değerin olsun" diyerek masumluğu öğretmesine ihtiyacım yok

Ben kendime yakın gördüm duygularımı paylaştım sağolsun destek olanda çoktu, hakaret edende
Hepsine eyvallah :)
Konum daha devam eder mi bilmem bir sonuca varır mıyım onu da bilmem rabbim bilir

Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.:16::16::16:

ya şu da var bi erkeğin hiç bişey yokken peşten koşması bana çok itici gelir duygular belli edilir olursa da olur olmazsa olmaz yani. kimse peşten koşmaz çok çirkin bi istek ve tarz biri ben istemediğim halde peşimden gelsen sapık mısın derim yani :) ergen değiliz ki çok teklif etti yaşasın çok seviyo diyeceğiz. takılma bence kadının da erkeğimnde duyguları fark ettirmesi yeterlidir. ve istersen açışırsın da birini gtanımak istemek en doğal istek. sen aa doktor üerine atlim demedin ki . boşver bazılarının muhteşem kocişleri var ve onlar sürekli peşlernden koşar mükemmel aşıktırlar. iyi ki birilerinin doktor kocişleri var yoksa başka türlü ego tatmini yapamayacaklar. hiç bi zaman doktor çekici gelen bi meslek olmadı hatta hiç bi meslek çekici gelmez insna çekici gelir. anlamayan insnaları da boşver.

ya şu da var bi erkeğin hiç bişey yokken peşten koşması bana çok itici gelir duygular belli edilir olursa da olur olmazsa olmaz yani. kimse peşten koşmaz çok çirkin bi istek ve tarz biri ben istemediğim halde peşimden gelsen sapık mısın derim yani :) ergen değiliz ki çok teklif etti yaşasın çok seviyo diyeceğiz. takılma bence kadının da erkeğimnde duyguları fark ettirmesi yeterlidir. ve istersen açışırsın da birini gtanımak istemek en doğal istek. sen aa doktor üerine atlim demedin ki . boşver bazılarının muhteşem kocişleri var ve onlar sürekli peşlernden koşar mükemmel aşıktırlar. iyi ki birilerinin doktor kocişleri var yoksa başka türlü ego tatmini yapamayacaklar. hiç bi zaman doktor çekici gelen bi meslek olmadı hatta hiç bi meslek çekici gelmez insna çekici gelir. anlamayan insnaları da boşver.

valla şuan erkek mi koşar kadın mı koşar hiç ilgim yok seversem çabalarım net. daha büyük dertlerimde var kimsenin kocişleriyle ilgilenemicim :)

valla şuan erkek mi koşar kadın mı koşar hiç ilgim yok seversem çabalarım net. daha büyük dertlerimde var kimsenin kocişleriyle ilgilenemicim :)

:) ama peşimden koşturdum cümlesi çok kötü ya ne bu ya :) insan insana emek verir sever peşten koşmaz :):16: ne zaman gideceksin ki hastaneye bayram da geldi

Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim :5:
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey:25:

Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktor :43: bir de bölümü biliyorum o kadar :43:
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım

Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum:43:

Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyu :17: işte bir umut :5:

canım yazılan yorumların hepsini okumam mümkün değil ama bazılarını okudum. Valla bu sitede sırf yorum yapmak için yapanlar mı dersin moral bozmak için yazanlar mı dersin her türlüsü var herkesi ciddiye alma :1:

ben sürekli bu sitede olmama rağmen nadir yorum falan yazarım. Konun bana çok masumane ve içten geldiği içinde yazmak istedim. Farzet ki buldun ve olumsuz bi tepki gördün ne olacak yani? herkes bu şekilde yorum yapmış ama bu dünyanın sonu değil ya sonu güzel olursa denemeye değer bence hiç hevesini kaçırma bence. Eğer bu hayatta hep olumsuz şeylerden korksaydık adım atamazdık yaa :21::21::21:

boşver sen herkesi kulağını tıka içinden geleni yap denemeye değer kesinlikle :27: biliyor musun biride beni otobüste görmüştü ilk defa düşün bi otobüste gördüğün insanı bulma ihtimalini imkansız geliyo :53: ama olmuştu beni gelip bulmuştu. Ki sen nerde çalıştığını biliyorsun hiç zor ve imkansız değil :16: mutlu haberlerini görmeyi çok isterim :3:

Ya bu KK ne kadar saçma bir yer olmaya başladı bazılarının sayesinde..
Birisi genel geçen yorumların dışında birşey söylediği zaman hemen millet onun üzerine çullanıyor.Herkes tek prototipte olmalı değil mi size göre?
Sanane yahu bu benim yorumum?O ondan alıntı yapıyor bu buna kendi yorumunda laf sokuşturuyor.Milletin laf atılmadık ne kadınsal davranışları kalmış ne erkeklere yaklaşımı.
O kadınlar erkeği koşturmayı severmiş de burnundan kıl aldırmazmış da doktor sevgilisine sahip çıkmışsınmış..saçma sapan yorumlar,yüklenmeler..Yahu beni ya da bir başka olumsuz yorum yapanı hiç tanımıyosun ki nasıl böyle konuşma hakkını buluyosun kendinde muhterem?hayatında benimle hiç karşı karşıya gelmedin ki yaptığım yorumu bile anlamadan zihniyetime bana sen şöylesin böylesin diye konuşabiliyosun?sen kimsin derler adama..
Tahammülsüz müsünüz yahu?
Tekrar ediyorum sanane?ben senin gibi hadi koçum hadi aslanım diye gaza getirmek zorunda değilim..sonuçta o adam çıkıp da hanımefendi yanlış anladınız heralde dese ya da kendini birden geri çekse üzülen sen olacaksın sanki?Ben gidipte hoşlanmasın etmesin demiyorum ben dikkatli ol diyorum.
birisi güzel bir noktaya değinmiş demişki:
"Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti ..."
Dikaktli olmak lazım denmiş burda da.Bana göre de bir kadın bir adamdan hoşlanıyorsa duygularını açıklamasında bir beis görmüyorum.Ama açıklayana kadar o aradaki süreçler ve ihtimaller?Ben buna dikkat çekmeye çalıştım.Ama ne zihniyetimiz kaldı ne kadın erkek ilişkilerimiz..Sana ne yani ben böyle düşünüyorum?Niye bana atıf yaparak laf sokuyosun kendi işine baksana.Safi saçmasınız bazılarınız.
Konu sahibi sen de konu açtıysan her yoruma açık olmalısın.bilmem kaç senedir kk da olmanın bir önemi yokki bunun için.çünkü isteyen istediği gibi yorum yapabilir değil mi hakaret etmediği sürece?
O zaman de ki başlık açarken şöyle bir not düş;
"Arkadaşlar lütfen herkes olumlu yorum yapsın.Olumsuz yorum yapacaklar yazmasın kalplerini kırarım". Böyle bir dipnot düşersen en azından gaza getirmek dışında girmiş olanlar da yorum yapmaz sen de üzülmemiş olursun.

Son düzenleme:
uzatmasak? sananeli bananeli yorumlara ne gerek var.

lütfen kimse birbirine cevap vermesin tartısma çıkıp konum kapansın istemiyorum
iyi akşamlar

uzatmasak? sananeli bananeli yorumlara ne gerek var.

lütfen kimse birbirine cevap vermesin tartısma çıkıp konum kapansın istemiyorum
iyi akşamlar

Vallahi etkiye tepki..
Şöyle 2 sayfa önce ilk yorum yaptıgım yerle bu sayfa arasına baktım.Benimle ilgili saçma sapan terbiyesizliğe varan yorumlar.:53:
En başta sen her yoruma açık olursan,buradakiler de farklı fikirlere saygısızlık yapmaz ya da polemiğe girmezse konun falan kapanmaz.

Vallahi etkiye tepki..
Şöyle 2 sayfa önce ilk yorum yaptıgım yerle bu sayfa arasına baktım.Benimle ilgili saçma sapan terbiyesizliğe varan yorumlar.:53:
En başta sen her yoruma açık olursan,buradakiler de farklı fikirlere saygısızlık yapmaz ya da polemiğe girmezse konun falan kapanmaz.

tamam hanımefendi siz haklısınız peki diyorum işte
alıntıladığınız yorumda "erkeklerin birine sadık kalması zorlaştı" diyor
bu ve aynı minvaldeki yorumlara mı açık olmak zorundayım?
Allah aşkına sırf hoşlandım ve adını merak ettim diye hakettim mi ?
dikkatli ol dememinde bir usturubu var
ben cahil bir insan değilim
lütfen yapmayın..

Back
X