Teşekkür ederim
Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlar
Ben onun mesleğine karşı bir sempati hiç bir zaman duymadım. Hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlandım diyebilirim. O da eminim başka bir yerde karşılaşsaydık da olurdu. Keşke meslekle alakalı olsa, keşke statüyle olacak bir şey olsa da insanlar hiç yanılmasa
Nice katiller, sapıklar saygın mesleklerden çıkıyor " hiç anlamadık, çok iyi bilirdik" derler hatta
Benim meslek şartım yok
Ekmeğini kazansın yeter ki, evde oturmasın eşine yardımcı olsun.
Beni forumda tanıyan çok. Bir sürü reelden görüştüğüm arkadaş edindim buradan. Birisi de en yakınım dostum oldu, canım oldu iyi var

3 yıldır üyeyim 2 senesinde editörlük yaptım. Neler gördüm neler okudum ben bu forumda
Kimsenin bana "değerin olsun" diyerek masumluğu öğretmesine ihtiyacım yok
Ben kendime yakın gördüm duygularımı paylaştım sağolsun destek olanda çoktu, hakaret edende
Hepsine eyvallah :)
Konum daha devam eder mi bilmem bir sonuca varır mıyım onu da bilmem rabbim bilir
Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.