Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

:)) ehehe inşallah bulursun :16::16::16:

Önerilerim facebook ta grupları karıştır
Marmara eğitim araştırma doktorları filan bunlarla ilgili grupları
yine facebooktan marmara eğitim araştırmadan bir doktorun o hastahanede internet sitesinde doktorların adı yazıyorsa onlardan birilerini bulup arkadaşları açıksa arkadaşlarına filan bakabilirsiniz olur mu olur denk gelir
çok aradığınız için söylüyorum belki denk gelir diye :) bol şans :1:

Teşekkür ederim :16:

Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlar

Ben onun mesleğine karşı bir sempati hiç bir zaman duymadım. Hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlandım diyebilirim. O da eminim başka bir yerde karşılaşsaydık da olurdu. Keşke meslekle alakalı olsa, keşke statüyle olacak bir şey olsa da insanlar hiç yanılmasa
Nice katiller, sapıklar saygın mesleklerden çıkıyor " hiç anlamadık, çok iyi bilirdik" derler hatta
Benim meslek şartım yok
Ekmeğini kazansın yeter ki, evde oturmasın eşine yardımcı olsun.

Beni forumda tanıyan çok. Bir sürü reelden görüştüğüm arkadaş edindim buradan. Birisi de en yakınım dostum oldu, canım oldu iyi var :16:
3 yıldır üyeyim 2 senesinde editörlük yaptım. Neler gördüm neler okudum ben bu forumda
Kimsenin bana "değerin olsun" diyerek masumluğu öğretmesine ihtiyacım yok

Ben kendime yakın gördüm duygularımı paylaştım sağolsun destek olanda çoktu, hakaret edende
Hepsine eyvallah :)
Konum daha devam eder mi bilmem bir sonuca varır mıyım onu da bilmem rabbim bilir

Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.:16::16::16:

Ya bir insan değerli ise değerlidir zaten .Ben erkeklere açılmam diye bunu ispatlamasına lüzum yok ki.Nasıl ki özgüvenli insan özgüvenli gibi görünmeye çalışmaya gerek duymazsa bu da öyle gibi bence zaten değerlisin yahu niye değerliyim aman söylemeyeyim değerim düşer diye tedirgin oalsın ki :1:

:)) ehehe inşallah bulursun :16::16::16:

Önerilerim facebook ta grupları karıştır
Marmara eğitim araştırma doktorları filan bunlarla ilgili grupları
yine facebooktan marmara eğitim araştırmadan bir doktorun o hastahanede internet sitesinde doktorların adı yazıyorsa onlardan birilerini bulup arkadaşları açıksa arkadaşlarına filan bakabilirsiniz olur mu olur denk gelir
çok aradığınız için söylüyorum belki denk gelir diye :) bol şans :1:
Bu dediklerinin hepsini yaptık yani ben de dahil bu konuda ilk sayfalarda yazan arkadaşlarla denedik bu yolu. Hatta Bade o kişinin bir arkadaşına da ulaştı ama sonuç maalesef olumsuz. Adam sosyal medyayı kullanmıyormuş:50:

Ya bu KK ne kadar saçma bir yer olmaya başladı bazılarının sayesinde..
Birisi genel geçen yorumların dışında birşey söylediği zaman hemen millet onun üzerine çullanıyor.Herkes tek prototipte olmalı değil mi size göre?
Sanane yahu bu benim yorumum?O ondan alıntı yapıyor bu buna kendi yorumunda laf sokuşturuyor.Milletin laf atılmadık ne kadınsal davranışları kalmış ne erkeklere yaklaşımı.
O kadınlar erkeği koşturmayı severmiş de burnundan kıl aldırmazmış da doktor sevgilisine sahip çıkmışsınmış..saçma sapan yorumlar,yüklenmeler..Yahu beni ya da bir başka olumsuz yorum yapanı hiç tanımıyosun ki nasıl böyle konuşma hakkını buluyosun kendinde muhterem?hayatında benimle hiç karşı karşıya gelmedin ki yaptığım yorumu bile anlamadan zihniyetime bana sen şöylesin böylesin diye konuşabiliyosun?sen kimsin derler adama..
Tahammülsüz müsünüz yahu?
Tekrar ediyorum sanane?ben senin gibi hadi koçum hadi aslanım diye gaza getirmek zorunda değilim..sonuçta o adam çıkıp da hanımefendi yanlış anladınız heralde dese ya da kendini birden geri çekse üzülen sen olacaksın sanki?Ben gidipte hoşlanmasın etmesin demiyorum ben dikkatli ol diyorum.
birisi güzel bir noktaya değinmiş demişki:
"Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti ..."
Dikaktli olmak lazım denmiş burda da.Bana göre de bir kadın bir adamdan hoşlanıyorsa duygularını açıklamasında bir beis görmüyorum.Ama açıklayana kadar o aradaki süreçler ve ihtimaller?Ben buna dikkat çekmeye çalıştım.Ama ne zihniyetimiz kaldı ne kadın erkek ilişkilerimiz..Sana ne yani ben böyle düşünüyorum?Niye bana atıf yaparak laf sokuyosun kendi işine baksana.Safi saçmasınız bazılarınız.
Konu sahibi sen de konu açtıysan her yoruma açık olmalısın.bilmem kaç senedir kk da olmanın bir önemi yokki bunun için.çünkü isteyen istediği gibi yorum yapabilir değil mi hakaret etmediği sürece?
O zaman de ki başlık açarken şöyle bir not düş;
"Arkadaşlar lütfen herkes olumlu yorum yapsın.Olumsuz yorum yapacaklar yazmasın kalplerini kırarım". Böyle bir dipnot düşersen en azından gaza getirmek dışında girmiş olanlar da yorum yapmaz sen de üzülmemiş olursun.

senin bu dediğin ihtimaller erkekler için de geçerli yani erkekler de bir kıza açılmaya ya da onunla tanışmak istemeye karar verdiklerinde çoğunluk onlar da bilmiyorlar kızın ilişki durumunu.

kız evli mi?ilişkisi mi var? nişanlı mı? ama şanslarını deniyorlar. zaten hayatındaki kişiye değer veren kadın hemen tepkisiyle belli ediyor di mi bir hissi olmadığını ilişkisi olduğunu hissettiriyor.

erkekler hemen bir kız onunla biraz ilgilendi diye hayatındaki kişiyi aldatmayı düşünecekse burada suç erkekte midir? ilgisini masumca gösteren kızda mı?

erkekleri bu kadar yüceltmeyin. kız asılınca erkek aldatacak tabi ne yapacak başka gibi bir düşünce olur mu ya?:20:

alıntı yapılmasın demişsiniz ama dayanamadım yani böyle düşünen kadınlar varken asıl erkekler aldatır. zaten her türlü erkekler yazık masum, suçlu kadın:19:

Son düzenleme:
Vallahi bazı kadınlar sevgilileri kocaları ellerinden gideck diye korkudan eminim dışarı bile çıkarmıyorlardır. Ya hu madem bu kadar güvensizsiniz neden sevgili ediniyorsunuz? Bade de zaten sizin sevgililerinizi yoldan çıkarmak için açtı bu konuyu. Tövbe Rabbim ya.
İnsanda sabır bırakmazsınız. O zaman erkekler de kızlara yanaşmasın sevgilisi vardır diye. Kimse birbirine bakmasın nasıl olsa sevgilisi var diye.
Bu ne saçma yorum böyle?? Sizler bir sabah uyandıgınızda sevgiliyle mi uyandınız? Havadan mı sevgili oldunuz?Çok kıymetli kocalarınız da biri ona bakarsa kafasını çevirip gitsin siz kocanıza güvenmiyorsunuz başkasının niye moralini bozuyorsunuz?
Şu kıza söylediğiniz şeyden girdiğiniz vebali düşünün biraz yazıklar olsun.

senin bu dediğin ihtimaller erkekler için de geçerli yani erkekler de bir kıza açılmaya ya da onunla tanışmak istemeye karar verdiklerinde çoğunluk onlar da bilmiyorlar kızın ilişki durumunu.

kız evli mi?ilişkisi mi var? nişanlı mı? ama şanslarını deniyorlar. zaten hayatındaki kişiye değer veren kadın hemen tepkisiyle belli ediyor di mi bir hissi olmadığını ilişkisi olduğunu hissettiriyor.

erkekler hemen bir kız onunla biraz ilgilendi diye hayatındaki kişiyi aldatmayı düşünecekse burada suç erkekte midir? ilgisini masumca gösteren kızda mı?

erkekleri bu kadar yüceltmeyin. kız asılınca erkek aldatacak tabi ne yapacak başka gibi bir düşünce olur mu ya?:20:

alıntı yapılmasın demişsiniz ama dayanamadım yani böyle düşünen kadınlar varken asıl erkekler aldatır. zaten her türlü erkekler yazık masum, suçlu kadın:19:

O kadar yazdım ettim.hala ısrarla konuyu apayrı yere çekenler var..algıda problem var sanırım.
Ne erkeği yüceltmesi ne aldatması?dostum sen çok başka bir kafadasın.benim bu yazdıklarımın burda bahsettiginizle alakası yok.sonuçta konuyu bir kadın açmış tabiki erkeğin ihtimali degerlendirilecek.konuyu bir erkek açsaydı ona da aynı acıdan bakar kadının ihtimallerini değerlendiririm.burda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz.

off kızlar istemiyorum konumda tartışma cevap yazmayın iftar vakti moralimiz bozulmasın gerek yok

Bu dediklerinin hepsini yaptık yani ben de dahil bu konuda ilk sayfalarda yazan arkadaşlarla denedik bu yolu. Hatta Bade o kişinin bir arkadaşına da ulaştı ama sonuç maalesef olumsuz. Adam sosyal medyayı kullanmıyormuş:50:

O ulaştığınız arkadaşına söylediniz mi ? Böyle bir durum var diye peki?

Yazmayacaktım dayanamadım.

Kıymetli sevgilileriniz,nişanlarınız,ya da eşleriniz için...Kocaman demir bir kafes yaptırın.İçine de koyun herifleri.Ekmeğini,suyunu ihmal etmeyin.Haftada 1-2 kere de yıkanması için 3-5 kova su koyun.Çok sevesiniz gelirse girer seversiniz ama çıkarken kafesi kilitleyin mutlaka he mi ?

Kendinize ve sevgililerinize zerre kadar güveniniz yoksa gelip milletin canını sıkmayın.

Tartışmaları tam okumadım orucum başım ağrıyor da sonları okuduğumdan anladığımla bir şey anlatmak istiyorum; ben de bir kursta birisinden hoşlanıyordum işte arkadaşça muhabbet etmek istedim tabi normal olarak ama sonra öğrendim ki evliymiş yüzüğünü takmıyordu ama.Öğrenince kendimi geri çektim sadece selamlaşmaya devam ettim ayıp olmasın diye.Arkadaşça da devam edebilirim ama belli ederim yahut bir şekilde yanlışa eğilim olur diye geri adım atmış oldum.Bunda bir şey yok ki hayat bu bir şekilde deneye yanıla öğreniyoruz yani..Bakar arkadaşımız da evliyse nişanlıysa o da döner kendi hayatına devam eder... :34:

Son düzenleme:
O kadar yazdım ettim.hala ısrarla konuyu apayrı yere çekenler var..algıda problem var sanırım.
Ne erkeği yüceltmesi ne aldatması?dostum sen çok başka bir kafadasın.benim bu yazdıklarımın burda bahsettiginizle alakası yok.sonuçta konuyu bir kadın açmış tabiki erkeğin ihtimali degerlendirilecek.konuyu bir erkek açsaydı ona da aynı acıdan bakar kadının ihtimallerini değerlendiririm.burda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz.

BADE den özür dileyerek yazıyorum. tartışmak için değil de kendimi açıklıcam.

kimin algısında problem var acaba "dostum"????

"Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti ..."

bu kısma güzel nokta diyen kim? sen?

sen burada yazana hak vermişsin. kızlar erkeklerle ilgilenince erkeklerin sadık kalması zorlaşıyormuş diye.

bu nereye çıkıyor acaba? aldatsa da suçu ilgilenen kadına atmak olmuyor mu?

daha neye hak verdiğini bile anlamamışsın.:9::9:

ayrıca o zaman kimse kimseye açılmasın ilgilenmesin beklesin. illa önce çok yakın arkadaş olsun sonra aman kimse kendine ilgilenene karşı koyamaz hep aldatmalar bu yüzden.:50:

Son düzenleme:
Vallahi bazı kadınlar sevgilileri kocaları ellerinden gideck diye korkudan eminim dışarı bile çıkarmıyorlardır. Ya hu madem bu kadar güvensizsiniz neden sevgili ediniyorsunuz? Bade de zaten sizin sevgililerinizi yoldan çıkarmak için açtı bu konuyu. Tövbe Rabbim ya.
İnsanda sabır bırakmazsınız. O zaman erkekler de kızlara yanaşmasın sevgilisi vardır diye. Kimse birbirine bakmasın nasıl olsa sevgilisi var diye.
Bu ne saçma yorum böyle?? Sizler bir sabah uyandıgınızda sevgiliyle mi uyandınız? Havadan mı sevgili oldunuz?Çok kıymetli kocalarınız da biri ona bakarsa kafasını çevirip gitsin siz kocanıza güvenmiyorsunuz başkasının niye moralini bozuyorsunuz?
Şu kıza söylediğiniz şeyden girdiğiniz vebali düşünün biraz yazıklar olsun.

Vallahi icimdekielri yazmissiniz.

Ayol konu nerelere geldi. Daha bizim kiz herifle konusamadi, tanimadigi etmedigi herif evli mi, nisanli mi ne bilsin? Oyleyse adam tepkisini belli eder zaten, degilse de sinyalini yakar.

Konu gercekten sacma sapan yerlere , tartismalara suruklendi.Oysa ben bu konuyu heyecan dozajindan dolayi takip ediyorum :14: pekcok KK uyesi gibi :14: Cok merakliyim, her gelismeyi okumak istiyorum :14:

valla şekerim :D
ben kocamı metrodan buldum

ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,

tabiki hastaenyi arayıp sorabilirsin
adını öğrenirsen sosyal aglardan bulmak daha kolay
beni düşün metroda gördüğüm bi adam
ben bile buldum da evlendim düşün
istersen olur :D

Wuuuhuuuu!! Bayıldım ben buna😊😊

BADE den özür dileyerek yazıyorum. tartışmak için değil de kendimi açıklıcam.

kimin algısında problem var acaba "dostum"????

bu kısma güzel nokta diyen kim? sen?

sen burada yazana hak vermişsin. kızlar erkeklerle ilgilenince erkeklerin sadık kalması zorlaşıyormuş diye.

bu nereye çıkıyor acaba? aldatsa da suçu ilgilenen kadına atmak olmuyor mu?

daha neye hak verdiğini bile anlamamışsın.:9::9:

ayrıca o zaman kimse kimseye açılmasın ilgilenmesin beklesin. illa önce çok yakın arkadaş olsun sonra aman kimse kendine ilgilenene karşı koyamaz hep aldatmalar bu yüzden.:50:

sen olaylara dümdüz bakıyorsan demekki..
Bak ben tartışmak istemiyorum ama ısrarla hala sevgilinze sahip çıkın,yok aldatmasın erkekte kafasındaki tipler var buradan topluca cevap yazacağım.doğru düzgün okumadan saldırılıyor çünkü.

Öncelikle,"kızlar erkeklerle ilgilenince erkeklerin sadık kalması zorlaşıyormuş diye.bu nereye çıkıyor acaba? aldatsa da suçu ilgilenen kadına atmak olmuyor mu?">>heh işte bu senin zihniyetin cheesecake.Yazdıklarımı okumadıgın ya da anlamadıgın için bu şekilde konuşuyosun ben asla böyle birşey demedim.konuyu buraya ceken sensin.
Ben burada elalemin asistanını ya da varsa sevgilisini falan savunmuyorum.Bu konuyu aklıma getirmedim bile.Nerden çıktıki erkekler aldatırsa suç öbür kadınındır falan filan?Banane yahu?Konu bu değilki..konuyu savunacagım diyerek komik olmayın..
Alıntıladığım şeydeki tek hak verdiğim yer orası.Gerisine katılmıyorum alıntılamadım zaten.Hak verdim derken güzel bir noktaya parmak basmış.Ya hayatında birisi varsa?erkekler çok şerefsizler, sen masumsun ama üzülme demeye getirmiş.ben art niyet beslemediğim için bu şekilde yorumladım.
Ben de şunu demeye çalıştım "herkes seni gaza getiriyor ama işin bir de bu boyutu var dikkatli olmak lazım,üzülmemek için.Yani sen yine tabiki açıl duygularını belli et,ama işin şu boyutları da var" konu sahibi o kişi aldatsa da masumdur yani ama bunun konuyla alakası yokki?namacınız ne?Bu da benim nacizane yorumum?
Konu sahibi "haklısınız işin o boyutu da var.teşekkürler" dese konu kapanır. açtıgı konuda her yoruma açık olmak bunu gerektirir.bu kabul etmek demek değildir. Ama insanı tanımadan etmeden hakkında saçmalayanlar olunca tabiiki kendimi savunmaya geçtim.
Anlamadıysanız,tekrar tekrar okuyun.Erkeğinizi kafese koyun gibi abuk yorumlar geliyor,yapmayın.

Vallahi icimdekielri yazmissiniz.

Ayol konu nerelere geldi. Daha bizim kiz herifle konusamadi, tanimadigi etmedigi herif evli mi, nisanli mi ne bilsin? Oyleyse adam tepkisini belli eder zaten, degilse de sinyalini yakar.

Konu gercekten sacma sapan yerlere , tartismalara suruklendi.Oysa ben bu konuyu heyecan dozajindan dolayi takip ediyorum :14: pekcok KK uyesi gibi :14: Cok merakliyim, her gelismeyi okumak istiyorum :14:

Valla sırf bade tartısma istemiyor konuda diye daha yazmıcam ama bu kıza edilen ithamların onu nasıl yaraladıgını bilmiyorlar.
Vebal almak bu kadar kolay olmamalı.
Neyse daha yazmayım en iyisi.

O ulaştığınız arkadaşına söylediniz mi ? Böyle bir durum var diye peki?
Evet söylendi ama o adam da ayrı bir vaka zaten Bade'ye "bana güven vermelisin" dedi halbuki onun yapması gereken Bade ile esas oğlan arasındaki bağı kurmaktı o yüzden şu an konu muallakta kaldı eğer ki bu "arkadaş" biraz yardımcı olsaydı sonucun ne olduğunu şimdiye kadar öğrenmiştik. Ya görüşürlerdi ya da herkes kendi yoluna giderdi.

Valla sırf bade tartısma istemiyor konuda diye daha yazmıcam ama bu kıza edilen ithamların onu nasıl yaraladıgını bilmiyorlar.
Vebal almak bu kadar kolay olmamalı.
Neyse daha yazmayım en iyisi.
Boşver yazmamak en iyisi... Bade'nin hastaneye hatta malum şahsın bulunduğu bölüme gitme durumu olduğundan görüş almak için konuyu aktive etmişti ama kızcağız bin pişman oldu dediğin gibi tartışma ortamı oluşması onu çok yaraladı :50:

sen olaylara dümdüz bakıyorsan demekki..
Bak ben tartışmak istemiyorum ama ısrarla hala sevgilinze sahip çıkın,yok aldatmasın erkekte kafasındaki tipler var buradan topluca cevap yazacağım.doğru düzgün okumadan saldırılıyor çünkü.

Öncelikle,"kızlar erkeklerle ilgilenince erkeklerin sadık kalması zorlaşıyormuş diye.bu nereye çıkıyor acaba? aldatsa da suçu ilgilenen kadına atmak olmuyor mu?">>heh işte bu senin zihniyetin cheesecake.Yazdıklarımı okumadıgın ya da anlamadıgın için bu şekilde konuşuyosun ben asla böyle birşey demedim.konuyu buraya ceken sensin.
Ben burada elalemin asistanını ya da varsa sevgilisini falan savunmuyorum.Bu konuyu aklıma getirmedim bile.Nerden çıktıki erkekler aldatırsa suç öbür kadınındır falan filan?Banane yahu?Konu bu değilki..konuyu savunacagım diyerek komik olmayın..
Alıntıladığım şeydeki tek hak verdiğim yer orası.Gerisine katılmıyorum alıntılamadım zaten.Hak verdim derken güzel bir noktaya parmak basmış.Ya hayatında birisi varsa?erkekler çok şerefsizler, sen masumsun ama üzülme demeye getirmiş.ben art niyet beslemediğim için bu şekilde yorumladım.
Ben de şunu demeye çalıştım "herkes seni gaza getiriyor ama işin bir de bu boyutu var dikkatli olmak lazım,üzülmemek için.Yani sen yine tabiki açıl duygularını belli et,ama işin şu boyutları da var" konu sahibi o kişi aldatsa da masumdur yani ama bunun konuyla alakası yokki?namacınız ne?Bu da benim nacizane yorumum?
Konu sahibi "haklısınız işin o boyutu da var.teşekkürler" dese konu kapanır. açtıgı konuda her yoruma açık olmak bunu gerektirir.bu kabul etmek demek değildir. Ama insanı tanımadan etmeden hakkında saçmalayanlar olunca tabiiki kendimi savunmaya geçtim.
Anlamadıysanız,tekrar tekrar okuyun.Erkeğinizi kafese koyun gibi abuk yorumlar geliyor,yapmayın.

.keşke konuyu okumadan yorumda bulunmasaydınız. o yorumunu alıntıladığınız kişi bana ve üyelere ne hakaretler etti neler söyledi. çoğu mesajını yönetimden rica edip sildirttim. eğer okumuş olsaydınız benim ne kadar hassas olduğumu görürdünüz. fikrinizi savunmanıza zaten bir şey demedim cevap yazmadım o anlıntıyı yapana kadar. sana şuan cevap yazan insanlara da hakaret etti o kişi. o yüzden tepki oluştu.
bende biliyorum her ihtimali. ama evli olmadığına çok eminim. zaten ben direk gidip asla söyleyemem bu kadar cesaretim yok.
haftaya tekrar onun olduğu bölüme gideceğim hatta belki o muayene edecek. sadece ne yapmam gerektiği ile ilgili fikir almak istemiştim
yani durum bundan ibaret...

.keşke konuyu okumadan yorumda bulunmasaydınız. o yorumunu alıntıladığınız kişi bana ve üyelere ne hakaretler etti neler söyledi. çoğu mesajını yönetimden rica edip sildirttim. eğer okumuş olsaydınız benim ne kadar hassas olduğumu görürdünüz. fikrinizi savunmanıza zaten bir şey demedim cevap yazmadım o anlıntıyı yapana kadar. sana şuan cevap yazan insanlara da hakaret etti o kişi. o yüzden tepki oluştu.
bende biliyorum her ihtimali. ama evli olmadığına çok eminim. zaten ben direk gidip asla söyleyemem bu kadar cesaretim yok.
haftaya tekrar onun olduğu bölüme gideceğim hatta belki o muayene edecek. sadece ne yapmam gerektiği ile ilgili fikir almak istemiştim
yani durum bundan ibaret...

Yoo gayette ben o yorumdan alıntı yapmadan önceki yorumlarımı da benzer tavırları sergilemiştin.ısrarla bir aşağılama zihniyete laf etme hareketleri içerisine girdin.kaldı ki ben hiç de öyle birisi değilim.
Ben yorumların tamamını okumadım 46 sayfa olmuş.ilk 14-15 sayfa ve 35 lerden sonrasını okudum.Dolayısıyla o yorumu ilk gördüğümde ilk cümleleri güzel bir noktaya dikkat çekilmişti.ben de benzer gibi birşey yazdım.sonuçta farklı bir açıdan bakıyorum.kısa bir yorum yaptım
Fakat;
SEN;
"Tamam sizin doktor sevgiliciğiniz, sözlücüğünüz, kocisişiniz daha iyi onlar sizin peşinizden koşmuş ama naparsınız ben yüzsüzüm işte bende gurursuzum evlide olsa ayartacak bir tipim
aynen sedom kötü bişey değil ki. yeri geldiğinde modern olun deniyor ama nedense hala eski kafa tabular devam ediyor. kötü olansa bunu eziklik gibi göstermeleri. peşimden goşşşturmam gerekiyor birini sevmem için. sonra belki ısınırsam tanımaya layık bulabilirim bazılarının mantığına göre
Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlarevet doktorlardan hoşlanılmasss onların % 100ü evli yada sözlüü "

benim yazdıklarımı farklı yerlere çekip üstüne böyle saçma yorumlar yaparsan, yine başkalarının yazdıklarımdan dolayı yaptığı saçma sapan yorumlara çanak tutan cevaplar verirsen o zaman işin rengi değişir.
ben kendimi ve düşüncemi savunmaya geçerim.
her türlü yoruma açık olmak demek kabullenmek değildir. siz de kendinize göre haklısınız işin o boyutu da var dersin geçersin,konu kapanır.yok karşı bile çıkacaksan üstteki alıntıladıgım şekilde yapamazsın bunu.çünkü sen orda birilerine apaçık laf atıyorsun.
Bunun bu kadar büyümesine sebepte senin payın büyük.bir de daha ne oldugunu anlamadan,"hemen savunmaya geçeyim " kafasındaki insanlar.önce okudugunuzu anlamaya çalışın.

Son düzenleme:
Yazdıklarına dikkat et düzgün konuş ne amacın? ne istiyosun? umarım yine aynı kişi değilsindir. özellikle gidip o yorumu bulman güzel bir tesadüfte.
Akşam akşam canımı sıktın zaten

arkadaş ozelden taciz etmiş beni. şimdi tek tek yorumlarini alıntılayıp gösterenlere bile yok ben öyle demedim diyor ben ne desem boş yani .
kendi yazdiginizı kabul etmiyorsunuz daha. hey Allahim ya.

Ne diyeceksiniz buradan diyin ne kadar ayıp ozelden saydırıp buraya da başka yazıyorsunuz.
bu arada yaşım 25.

Back
X