klava:katılmıyorum o rdaki öğrencileri ön plana çıkarıp diğerlerini arka plana atıyolar tamam güzel bi dizi ama öğrenciler cok yapmacık gibi duruyo 33 yaşındaki bi adam öğrenci olurmu hiç ya normal yaşıtlar olsa neseeeeeee
bende hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar..ilk bölümlerini izlemiştim..bi grup öğrencinin olumsuz yada kötü yaptığı her şey affediliyoo ve olumsuz davranışlara mutlaka bi sebep gösteriliyoo..gençlerin her yalnıştan dönme şanslarının olmadığını bilmeleri lazım..hayat o dizideki kadar şans vermez insana..
kesinlikle abartı ve 'amatör' kelimesinin hakkını veren dizi.Hepimizin lise hayatı oldu ben liseden 2 yıl önce mezun oldum şuan hala okuyan kız kardesim var,kuzenlerim var oradan biliyorum olaylar tamamen abartı.
Tamam sınıfta mutlaka sorunlu kişiler olur ama sayısı atıyorum 30 kişide en fazla maximum 10 tanedir(bu en kötü,en köhne lisede bile)
ama bu dizide maşşallah sınıf sorunlulardan gecilmiyor,olaylar çok abartılmış...
Dizinin senaristleri günümüz gencliğini hiç tanımıyor tamamen fantastik-komedi arası bişey..
bir de işin komik yanı bu okul tek bir sınıftan mı olusuyor?ogrenciler niye bu kadar yaşlı?
Biz öğrenciyken de bakımlıydık,hoştu tamam,sacımızı boyatırdık,okula rengarenk kazaklar,burlington çoraplar giyerdik ama "platin sarısıyla" gelirsek de okula giremezdik..Bu tum okullarda boyle(MEB yönetmeliği)
Dizide komik bi olay daha
ayrıca sanırım bu dizideki gençlerin öss takıntısı yok, onların dünyasında öss yok galiba. çünkü hiçbiri ders çalışma faaliyetinde görülmeyip, ''üniversite'' kelimesini sarfetmemişlerdir pek. ayriyeten henüz reşit bile olmayan bu gençler gece yarılarına kadar köprü altlarında veya saçma sapan kafelerde sürtmektedirler, herhalde bu dizinin anlattığı türkiye çoktan avrupa birliği'ne girmiş.
hababam sınıfını izledin mi? orada kaç sınıf var? öğrencileri oynayan sanatçılarımız 15-16 yaşında mı oynadılar bu filmi. asla hababam sınıfını kıyaslamam hiçbir diziyle.
diziyi iyi seyretmemişsin üniversiteden de bahsediliyor.
sorunlar var ama güzel olaylar da var.
neyse bu senin görüşün ama acımasız eleştirmişsin. ben lise de kızların uzun tırnaklı boyalı saçlarını görüyorum. erkekler bile uzun saçla gidiyor okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?