Arka Sıradakiler Fox Tv

44. bölüm
Eda iki aydır hapis kaldığı depodan amansız bir takip sonucunda kurtulur.Ama Mavisakal vukuatlarına devam edecektir.Arkadaşları Eda’yı ziyarete eli boş gitmeyecek ve Eda bu ziyaretlerin sonunda korkunç bir sürpriz ile karşılaşacaktır.Saffet Gamze’ye yakınlaşmak için her fırsatı kollar, ama Gamze buna pek müsade etmez.
Gamze’nin de okula dönüşü ile Oktay Saffet arasındaki gerginlik gittikçe tırmanır.Rıza intikam almak amacıyla Kerem’lerin arabasına zarar verir ama Kerem ve arkadaşları bunun altında kalmayarak karşı saldırıya geçer,ve Oktayların mekanını kalabalık bir grup ve arabalarıyla basar.Buket ısrarla Oktayı boş bırakmamaktadır.Her Fırsatta onunla görüşme talebinde bulunur.Oktay Buketin takıldığı yerlere,Buket’te Oktay’ın mekanlarına gelmeye başlar..Sibel İbo aşkı tam gaz devam etmektedir.Fakat Nazan İboyu elde etmek için İbonun annesi ile yakınlaşmaktadır.Ama İbo buna fırsat vermeyecektir.

çok seviyorum bu diziyi şakkıdı
ibo kucuk erkek kardeşime çok benziyor, kacirmamaya çalişiyorum bu yüzden :asigim:

Ben de çok seviyorum bu diziyi, denk geldikçe izliyorum hihoyyyt
İbo favori karakterim

anladığım kadarıyla herkez ibonun hayranı yeni izlemeye başladım sabahları eski bölümlerin tekrarı oynıyor ona bakıyorum güzel sürükleyici bir dizi ama ama ben saffet hayranıyım hoş çocuk vesselam gamze onu tercih etmeli bence oktay çok soğuk bir tip yaa

ben basından berı ızlıyorum ve cok sevyıorum hayranım bu dızıye ve ıboya..cok tatlı cocuk hele gulusu mukemmel :ecrin_bebek:

Ibo'nun sakiz cignemesine hastayim..şakkıdı
Mavi sakalin Baris oldugunu ögrenselerde rahat etsek artik..

bazı şeylerin çok uzatıldığuını düşünüyorum.hele hele mavi sakal meselesinin.bu nasıl bir kişiymiş ki bir türlü polis bulamıyor.ayol o kadar telefon ediyor , bir şeyler yolluyor ...yine yine bulunamıyor..hiç mi bir yerde açık vermemiş canım..poliste doğru dürüst çalışmıyor..uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar...

bende izliyorum bu diziyi ama cok uzattılar artık barış oldugunu herkes ögrensin yaa hep ali suclanıoo sinir oluoom

ya kızlar kemal hoca cd yi izledi mi?
ben izleyemedim o kısmını

cnm izledi ama cd de barş eda ya bugün seni buldugum gün cok mutluyum cok tatlısın fln dedi mühim bişey dğlmiş yaniiii klava:
bende sonunu izleyemedim hani gamze nn babası geldi ya ondan sonra ne oldu biri anlatsınnnn yerimseniben

valla bende sonunu izleyemedim..toplasan yarım saat izlemişimdir o da ortası yanii
ama şuna sinir oldum
aliyi dinlemeden okuldan uzaklaştırdılar..çok üzüldüm ve sinirlendim..olmamalıydı..sonuçta onu dinlemeliydiler..
ya şu barışın foyası meydana çıksada ali de aklansa...
ay edayada sinir oluyor yaaaaa...

coooooooook uzattılar yaa gıcık olmaya başladımm
mavi sakal ortaya cıkamadı bii barış oldugunu anlayamıolar halaa
bi de sibel i esrarengiz iş yapıo gibi gösteriolar yaa onada sinir oluoom
eda ya da sinir oluoooooom

evet yaaaaaaaaaaa sibel ne yapıyor gece gece anlamadım
eda da barış ta barış barış ta barış diye tuttuup duruyor..bakalım mavi sakal olduğunu öğrenenince ne yapacak...bari aliyi sevse..güzel çocuk..

Bir cd izlensin diye nerden baksan 2 bölüm bekledik ondanda çıka çıka edacım seni seviyorum cart curt türünden bişey çıktıı yaa şansa bak.

artık mavi sakalın barış olduğu ortaya çıksın. ne kadar kötü bir çocuk. ali onun yüzünden okuldan uzaklaştırma aldı.
eda ya ben de sinir oluyorum. barış için ağlıyor. barış ın mavi sakal olduğu ortaya çıkınca ne yapacak merak ediyorum.
ali koray sayesinde kurtulacak sanırım. onu da özlemiştik.
papatya 89 gamzenin babası geldi annesi ile kavga ettiler. gamze kızdı sofradan kalktı. ertesi günü oktay ile konuştu. saffetin evlenme teklifi ettiğini söyledi. oktay da onunla artık birlikte olamayacağını kendisine yazık etmemesini söyledi.
ali çatıda parayı ararken koray geldi sarıldılar. gamze saffete cevap vermek üzreyken bitti.
kızlar büşra ya ne oldu? şu üvey babası olan kız. o yok dizide?

cnm büşrayı ölee bi cıkardılarrr
koray mı geldii vay be ii fikir olmuss:)
nası oktay git evln mi dedi yaa off

evet ya o büşraya ne oldu..şimdi tekrarlarını izliyorum ama daha çok var herhalde çıkmasına..

cnm büşrayı ölee bi cıkardılarrr
koray mı geldii vay be ii fikir olmuss:)
nası oktay git evln mi dedi yaa off

oktay evlen demedi. ama beni bekleme kendine haksızlık etme dedi. artık beraber olmamız imkansıza geldi yani.
ama bence oktay ve yeni sevgilisi kız adını unttum bence daha hoşlar. kız bıcır bıcır ve çok anlayışlı kaprissiz. gamze sert ve kaprisli. sıkıldım sürekli laf sokmasından. saffete bile çıkışıp duruyor.
büşradan hiç bahsedilmiyor. nasıl bir çıkış öyle? hani en azından biryere gönderselerdi. bu sezon hiç oynamamış gibi başladı.
sibelin ne yaptığını merak ediyorum. sanırım bir hastaya filan bakıyor.

aynen valla senin sinir olduklarına bende sinir oluyorum. gittikçe uzuyo lastik gibiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…