Arka Sıradakiler Fox Tv

bi de şeyy cook saçma sonucta gamze yle saffet sevgili saffetin yanında oktaya laf sokuo bişe dioo saffet te susuoo normalde olcaktaa bu susulcakkk

uzatmaya çalıştıkça mahfettiler diziyi. eskiden severek izliyordum ama artık izleyesim gelmiyo. çok karıştırdılar herşeyi birbirine.

son bölümde noldu.mavi sakalın barış oldugu açığa çıktımı.biri anlatabilirmi

yok be arkadaşım nerdee baydı artık ama bu böle olmicak ben acık sakal bırakıp maviye boyatıp çıkıcam benim mavi sakal diyekötükedihüso ayyy çıksın artık yaa..çookkkkkk uzadıı.Çok üzgünüm çoook

gördünüz mü fragmanıı..
gamze gene yürüyemio.
saffet le oktay acAipp kavga ediooo...
ibo da sibel i görüo çalıştıgı yerde..

haftaya neler oluyor öyle?
özge ve kızıl kerem'den dayak yiyor.
oktay'la gamze konuşurken saffet görüyor.
en merak ettiğim ali vuruldu barışı'ın foyası çıkmak üzere
ve sibel ile ibo arasında neler olacak?
haftaya çok heyacanlı bir bölüm geliyor.hihoyyyt

bence bazı tepkiler çok set izlemeyen izlemez ne diye bukadar tepki veriyonuz anlamadım bende çok seviyorum bu diziyi ve gerçek hayattada oluyo utür şeyler bende 2 sen önce mezun oldum ve butür olaylar sıklıkla oluyodu belki bukdar abrtılı değill ama oluyodu sonuçta bi dizi bu elbette olcacak butür abartmalar ve oktayın 33 yaşında olduğunuda sanmıyorum ve inanmıyorum bunu söyleyen arkadaşaa

sibel bulaşık yıkıyo otel odasında bakın görceksinizzz

sibel kesin temzzilik gibi bişey yapıoo yaa
bu hafta pek güzele benzioo heycanlaa bekliyorumm

biz de izliyoruz bu diziyi.
bazı konular çok abartı geçiyor.
lisedeki bir kızın pazarlanıyor olması
ya da üvey babanın o kadar sapıkça davranması gibi.
ama hiç yoktan iyidir diyip seyrediyoruz:)

bunların hepsi hayatın içinde olan kurgular...Öz baba kanından canından varolan öz kızına tecavüs edebiliyor ;ya da öz babası tarafından pazarlanabiliyor..Hiç bir şeye şaşırmaz oldum artık..yok oluyoruz

sibel kesin temzzilik gibi bişey yapıoo yaa
bu hafta pek güzele benzioo heycanlaa bekliyorumm

bence refakatçi gibi birşey ayrıca biri şu oktaya rol yapmayı öğretsin ya ..kaçıncı bölümde dizi adam hala odun gibi oynuo

bence refakatçi gibi birşey ayrıca biri şu oktaya rol yapmayı öğretsin ya ..kaçıncı bölümde dizi adam hala odun gibi oynuo

ağır abi ya bozamadı istifinii
ayrıca şu kerem e nasıl kıl oluyorum anlatamammmmm klava:

Princess kullanıcısından alıntı
biz de izliyoruz bu diziyi.
bazı konular çok abartı geçiyor.
lisedeki bir kızın pazarlanıyor olması
ya da üvey babanın o kadar sapıkça davranması gibi.
ama hiç yoktan iyidir diyip seyrediyoruz:)

bence abartılı değil bunlar..sadece diziyi uzatmak adına çok gereksiz olaylar yaratıyorlar o kadar....bir mavi sakal hikayesi var..var da var...bitmedi gitti..polisin aliyi yakalamak için geldiği sahne ne biliyim hocanın barışın evinde bulduğu cd yi bilmem kaç gün sonra izlemesi..gerçekçi değil..

hakikaten diziyi uzatmak adına içice baydılar .mavi sakal iki senedir çıkamadı ortaya falan. diziden soğudum olaylar gerçek hayattan alınma ama abartıyolar saçmalıyolar bazen.sündürüyorlar yıllarca bir konuyu. izlemiyorum artık reklamları yetiyo anlamam için. nasıl olsa ekstra birşey olmuyor.

uzadığı doğru ama izlemekten vazgeçemiyorum. sanırım bu sezon biter.
gelelim dün akşama.
eda'nın barış ile buluşması aptallıktı. korkmadığını ispatlamaya çalıştı ama canına mal olacak nerdeyse.
taner önce kerem e uydu sonra hata yaptığını anladı. olan özgeye oldu.
mavi sakalın maskesi düşmek üzere.
haftaya çok heyacanlı oacak.
özgenin arkadaşları ile keremin takımı sıkı bir kavga yapacak.
ama o pislik nazan elinde şırınga ile sibele ne yapacak öyle. klava:
eda kıl payı kurtuluyor ve barışın odasında bulduğu cd yi kemal hocaya veriyor.
olaylar çözülmeye başlıyor. haftaya heyecanlı geçecek.şakkıdı

ben söyleyim bebek bakıcılığı yapıyor sanırım.
buarada oktayın 35 yaşında olduğunu öğrendim ve şok oldum.
adama bak hala 18 lik delianlı gibi duruyor yaavvvvv.....

ya bu bücür cadı ne dövnüyo ne gördü o cd de klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…