Arkadala ders almak..Sorun var.

gelecek senin gelecegin.
gelecegin icin calismalisin.
arkadasin seni engellemesin, isterse sana katilir isterse katilmaz sakin bunu dusunup canni skma.
sen kendi hayatini kurtar.

Canım sen başta dershaneye gitmemekle hata yapmışsın.Çünkü arkadaşlarla çalışılan ders pek başarılı olmuyor.Ha ertesi gün yazılı vardır sen dersi tam bilmiyorsundur arkadaşın sana yada tam tersi sen ona anlatırsın anlatır yazılıya birlikte çalışırsınız.Ama öss gibi bir sınav bireysel çalışmayı daha çok gerektirir bence.

dersaneye gtmıyorum bana yaramıyor ki.çok eksıgım var özel ders alıyorum.onunla ayrı ders alcaktı k ama yıne de testlerı faln beraber calıscaktk.

Evet dershaneler genelde pek işe yaramıyor özel ders iyi ama yine de son sınıfta gidilmeli sınavlara falan girilmeli.Çünkü bazen test tekniği en iyi dersanelerde öğreniliyor.Canım arkadaşınla ilgilikonuya gelince
arkadaşın özel ders olmadan sınava hazırlanacağını mı düşünüyordu anlamadım.Tabiki özel ders alacaksın.Testleri falanda ayrı çözün bence çünkü genelde arkadaşla ders çalışmak için bir araya gelinince bir süre sonra ister istemez dikkatler dağılıyor sohbete falan başlanıyor.

Evet dershaneler genelde pek işe yaramıyor özel ders iyi ama yine de son sınıfta gidilmeli sınavlara falan girilmeli.Çünkü bazen test tekniği en iyi dersanelerde öğreniliyor.Canım arkadaşınla ilgilikonuya gelince
arkadaşın özel ders olmadan sınava hazırlanacağını mı düşünüyordu anlamadım.Tabiki özel ders alacaksın.Testleri falanda ayrı çözün bence çünkü genelde arkadaşla ders çalışmak için bir araya gelinince bir süre sonra ister istemez dikkatler dağılıyor sohbete falan başlanıyor.

evet cnm sınavlara giricem zaten..arkadsıma oyle dıyorm yıne anlamadıgımz yerlerı beraber calısırz diyorm ama diyor kı sen benı sattın ders almaya basladn

Canım arkadaşınla bunları konuş bence bunu altında yatan başka neden var.Acaba arkadaşının özel ders alabilecek durumu var mı?Yoksa buna bozulmuş olabilir.

aman be kızım her koyun kendi bacagından asılır göbeğini bir mi kesildi yarın o kazanır sen kazanmazsan en olacak bırak yaa herkes kendi işine baksın arkadasla markadasla çalışılmaz hiç bosuna birbirnizi kandırmayın sana engel oldugu belli bırak kendi yoluna bak sen hiç sevmem bööle asalak tipleri yaa bak demedi deme arkadas muhabbetine yatıp ona uyarsan o kazanırs sen kalırsın çünkü cevremde bööle çoook oldu bırak kendi işine bak sen kafanı kullan bias boşver herkes ne yaparsa yapsın hatta bence görüsmenide azalt derim sana çü,nkü anladıgım kadarıyla sana yarardan cok zararaı var psikolojik olaark

Son düzenleme:
Zamanın sınırsız değil.
Herkes kendi hayatını yaşar.
Sen kendini kurtar.
Gönlü olan yaldızlı davetiye beklemez zaten.

aman be kızım her koyun kendi bacagından asılır göbeğini bir mi kesildi yarın o kazanır sen kazanmazsan en olacak bırak yaa herkes kendi işine baksın arkadasla markadasla çalışılmaz hiç bosuna birbirnizi kandırmayın sana engel oldugu belli bırak kendi yoluna bak sen hiç sevmem bööle asalak tipleri yaa bak demedi deme arkadas muhabbetine yatıp ona uyarsan o kazanırs sen kalırsın çünkü cevremde bööle çoook oldu bırak kendi işine bak sen kafanı kullan bias boşver herkes ne yaparsa yapsın hatta bence görüsmenide azalt derim sana çü,nkü anladıgım kadarıyla sana yarardan cok zararaı var psikolojik olaark

canım oyle dogru da , böyle sattın mattın demesi benım agırıma gitti.

Canım arkadaşınla bunları konuş bence bunu altında yatan başka neden var.Acaba arkadaşının özel ders alabilecek durumu var mı?Yoksa buna bozulmuş olabilir.
konusmuyorkı.sen sattn seyıp duruyor.herşeyi teker teker tane tane söyledm.aniden oldu dedm.yok diyor sen benden once basladn.

öss'yi şaka sanıyo herhalde:mymeka:
hayır plan zaten baştan yanlış, öss ne kendi başına, ne arkadaşla, ne de özel hocayla hazırlanılabilcek bi sınav. bizim zamanımızda gene son sene dersaneye gidilip halledilirdi, bu sene iyice kazık olcak, 2 basamak geliyo, konulaz zaten çoğaldı, ağırlaştı...
maddi durumunuz el veriyosa hemen koş düzgün bi dersaneye, seviyeni tespit etsinler, alsınlar seni bi sınıfa. devam edebiliyosan özel hoca da yardımcı olur hızlanmana.
1 senede özel hocayla ancak konu eksiklerini tamamlarsınız, ama özel hoca ya metematikçidir, ya fizikçi, ya türkçeci, ama sana öss de hem mat. yaptırcaklar, hem tarih, hem türkçe-edebiyat... tek hocayla olmaz.
+ çok büyük bi problem test tekniği!!! 1 senede ancak alışcaksın test çözmeye, dünya kadar soru kalıbı-stili var, 1 yılda ancak aşina olunur!
sen boş ver arkadaşını, 1 milyon insanla yarışcaksın, sadece o kızla değil! millet lise 1 den itibaren başlıyo dersaneye, son 2 sene sırf öss üzerine yoğunlaşıyo, zaten okul ortalaması derdi fln da derken ancak yetişiyo konular. sen yıllardır hazırlanan insanlarla yarışacaksın.
bi de 2niz çalışsanız nereye kadar gitcekti? bilemediğiniz konuyu kim anlatacak,çözemediğiniz soruyu kim çözecekti?
boş ver alemi, kendini kurtar. dersane olayını yabana atma, bu sene kazanmak istiyorum adam gibi bi yeri diyosan özel hocayla olcak iş değil bu. tabi sen bilirsin gene, karar senin...

canım oyle dogru da , böyle sattın mattın demesi benım agırıma gitti.

tatlım eger saatıın diyıorsa o zamans enişn arkadaınd eğildir yada öss yi laylaylom olarak görüyor yada senden bi cıkarı varki cıkarına ters hareket etmişin boşver seni sömürmesine izin verme hiç sana göre satmışşam bu sana göre bana göre öyle değil de geç gitsin şimdiden bunlara kafa yorarsan o sınava nasıl calısacaksın sınava nasıl kafa yoracaksın acaba tatlım bırak yaa herkes kendi işine baksan göbegi senlemi kesilmiş

Sakın arkadaşım arkadaşım diyip kendini yakma, kazanamazsan sana dönüp bakmaz bile. eksiklerin varsa dersane en iyisi. sen ona dersaneye gitme gel beraber çalışalım dese dinler miydi acaba? bence hiç umrunda olmasın...

dersane sevmiyorum arkadaşlar yaa.orada bir tek test anlatıyorlar.ben testımı evde cozuyorum hoca da mat geo dan hızlandrma yapıyor.butun konulara en bastan basladık.turkceyı bilyorm allahtan.ayrıca tarih cog. derside alacagm.özel daha iyi değilmi.dersaneye 2. donem yazılabılrm testler için.ya da snavlarına girerm.ama dersanenin dersleri bana yaramıyor.anlamıyorm özel lazım.

dersane sevmiyorum arkadaşlar yaa.orada bir tek test anlatıyorlar.ben testımı evde cozuyorum hoca da mat geo dan hızlandrma yapıyor.butun konulara en bastan basladık.turkceyı bilyorm allahtan.ayrıca tarih cog. derside alacagm.özel daha iyi değilmi.dersaneye 2. donem yazılabılrm testler için.ya da snavlarına girerm.ama dersanenin dersleri bana yaramıyor.anlamıyorm özel lazım.

dersanelerin bir çoğunda etüt denen olay var. istersen haftasonu derslerden sonra, istersen hafta içi okuldan sonra randevu alarak hocalarla görüşebilir, alamadığın konuyu baştan anlattırabilir, çözemediğin soruları tek tek çözdürebilirsin. bi çok dersanede stajyer öğretmenler var, onlar derslere girmiyor, sadece öğrencilere birebir yardım etmek için bütün gün etüt salonunda oturuyorlar.
sadece test çözülmüyor tabi, önce konu ayrıntılı anlatılıyor, üstüne örnek sorular çözülüyor, sonra test veriyorlar ki konu pekişsin.
daha sene başındasın, hevesle çözülür test, ama sene içinde sınvlar fln derken bunalıcaksın, öss ye gereken vakti ayıramıcaksın. az değil, 1 senenden olursun öyle olursa. dersane olayını bi daha düşün, giden ark. larınla konuş bakalım nasıl geçiyor dersanede vakit, neler yapıyorlar...

dersane aslında şart değil, ben gitmeden kazandım. sadece gidip deneme sınavlarına giriyordum. en azından sınav ciddiyetinde oluyor ve daha hazır hissediyorsun..

Yanisi bu senin geleceğini belirleyecek olan sene.
1 sene dişini sıkıp ömür boyu mutlu olabileceğin iyi bir işte rahat etmek istiyorsan arkadaş markadaş tanımayacaksın.
Sen bir kendini kurtar da ne arkadaşların olur daha.
Sıkma canını:1hug:.

evet cnm sınavlara giricem zaten..arkadsıma oyle dıyorm yıne anlamadıgımz yerlerı beraber calısırz diyorm ama diyor kı sen benı sattın ders almaya basladn
madem sattım ,satışa devam, yolun açık olsun de:umursamaz:
bu triplere devam edene kadar ders çalışsın:hulya:

Back
X