CANM SAYGISIZLIK DEMESEN DAHA HOŞ OLACAK TERCİH MESELESİDİR.ŞİMDİ BİZ BAKIYORUZ DİYE SAYGISIZMI OLDUK BİRAZ SÖYLEDİKLERİMİZE DİKKAT ETSEK EKSİ REP ALMAYIZ AYRICA GÜVENSİZLİKLEDE HİÇ ALAKASI YOK BEN SEVGİLEME GÜVENİYORUM AMA KIZLARA GÜVENMİYORUM BEN TEDBİRİMİ ALAYMDA GERESİ ALLAHA KALMIŞ.... sengözlerimebaksanab
esimin telefonuna bakarim biz evliyiz özel mözel anlamam ben
bugun kimler aramis kimlerle görüsmüs merak ederim
hele hic hoslanmadigim bir arkadasi var görüsmelerini hic istemiyorum
aramismi falan diye bakarim
teli caldiginda ne o benimkisine bakar ne ben onunkisine abisi bile arasa kaldirmam esimin telini
bneimde arayan annem ablam bile olsa kosa kosa getirir telin caliyor diye
-------------------------------------------------------------------------------
beren cim anlatmak istediğin gerçekten son derece doğru dün bu mevzu benim başıma geldi tahminen son nokta ben oldum .eşimin tel meşgul ise tabiki bakarım kendim kullanırım eşim tel saklayan yada kaçıran bir tip değil evli olan insanların dahi özeli olmalıdır herşeyin ortada olduğu kimsenin eşinden başka dünyası olmadığı bir evlilik olamaz herkezin farklı ailesi .çevresi işi ile ilgilide farklı dünyası vardır eşler bu dünyaları bilirler fakat bir yere kadar benim eşim çantamı dahi açmış insan değildir ben bir yerdeyken tel çalar açmaz yanıma getirir neden açmadığını sorduğumda o seni arıyor .ben neden açayım der.gerçekten bu şekilde davranmak saygı göstergesidir diye düşünüyorum bende aynı şekilde davranırım ona ikimizde sınırlarımızı biliriz ..en son konuda ben telefona bakmadım gerçekten karıştırdım ne demişler kadın aklı hiçbirşey olmadanda huylana biliyorsunuz emin olun yada farkına varın kadının doğasıdır bu bir anlık yaptığım bir durum ve ben eşimle 17 yıldır birlikteyim hiç böyle birşey denememiştim.böyle birşey le karşılaştım bu arada akşam rahatladım çok şükür ..anlatmak istenen herkezin bir özeli vardır evli bile olsan emin olun ben yaşıyorum ve faydasını görüyorum..siz yaşamadığınız için size yanlış geliyor bir örnek eşinizin kendi aileniz ile ilgilki herşeyi bilmesini dibine kadar istermisiniz zannetmiyorum çok fazla kişinin istediğini bu durumda neden istemezseniz tel veya cüzdan vs. Karıştırılmamasını istemekte aynı nedenledir benim için
Güzel yorumlar. Daha başka yazacak birşey yok. Katılıyorum. Sevgiyle kalın...a.s.
Arkadaslar bir konuyu okurken gercektende cok dikatimi ceken ve bu konuda hic bir fikrim olmadigi icin sizlerden fikir sormak istedim bu mesele surekli kk konu oluyor bir kadin neden kocasinin telefonunu karistiramaz ?? cok merak ediyorum
BIR KOCANIN TELEFONUNU NEDEN KARISI KARISTIRAMAZ ???
lurfen birileri cevap yazsin nedennn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?