Arkadalar, ben de kendime birey sorun yaptm. Ltfen cevaplarnz esirgemeyin..

valla bizimde öyle özelimiz yok ben evli değilim ama sevgilimin telefonu elimden düşmez hatta msj gelince yanındaysa ben açarm:))) onun öyle özeli falan olamazzz kusura bakmasın özel yaşamak istiyosa tek başına yaşasn ben bakarım. ölürüm merakımdan ya bakamasam.

ben kocamın telefonunu gizlice karıştırırım
özel hayat ayıp terbiyesizlik diye düşünmem
neler olup bitiyor şu hayatta telefon karıştırmayı kendimce bi tedbir olarak görüyorum
gidipte ver telefonuna bakıyım bakalım dersem ona güvenmediğim izlenimi yaratırım
böyle yapacağıma gizlice yapıyorum
bu yaptığım güvensizlik değil mi hayır değil güveniyorum ama dediğim gibi kendimce bi tedbir işte

bazende gözünün önünde kurcalarım telefonunu ama bunu sık sık yaparsam dikkatini çeker
diye genelde gizli kurcalıyorum

Evlilikte telefonun özeli olmaz..
Ne demek benim özelim, karıştıramaz..? Saçma bana göre..

senin görmemeni gerektiren ne olabilir ki o kadar özel, telefonda?

Ama her dakikada elinde kocanın teli zırt pırt birşeyler arar gibi davranmak, güven zedeler, hem de hoş bir davranış değil.

Benim aklıma gelirse, teli de o an ordaysa alır şöyle bir çeviririm o kadar..
Ama aklıma esince yani..Her dakika değil.

bende kurcalamayı sevmem eşim dahi olsa, haa bişeylerden şüpelendi isem o zaman kurcalarım ıncığından cıncığına kadar hemde

ÖZEL evet onun özeli ve benim özelim, eşimde olsa anam da olsa babam da olsa fark etmez
ailemle ilgili şeyler ailemle kalır, eşimle ve ailesiyle ilgili şeyler orda kalır ikisini bir araya sokmak istemem

sözlümün msn şifresi, facebook şifresi mail şifresi hepsini biliyorum çünkü ben değiştirdim ve o aç demedikçe hiiç açmadım, açmam da bu tip işler bana basit gelir, tamamen yapı meselesi

telefonda özel derken, beni biri arıyorken ona bile eşimin bakmaması durumu değil ya da msj geldi müsait değilim bi bak dedim bu da değil
sorun gözümün önünde benden izinsiz telefonumu eline alıp karıştırmaya başlaması hiiiç haz etmem, bende bu zamana kadar yapmadım yapmam da

Ben öyle ulu orta yapmam eşim kızabilir
ama gizlice bakarım hani güvenmediğimden degil asla
meraktan ve tedbir amaçlı belki

valla ebn nişanlıyım msj gelse nişanlım benden önce okur kaydirigubbakcemile3 ben kızıyorum ama nafilee

canım bence okumamalı nedenmi belki benim bir arkadaşım bana çok özel kızsal bir şeyini yazdı
belki onun bilmesi skaıncalı ve ayıp

bencede şüphe yoksa karıştırılmamalı

kadın kocasının telefonunu karıştırmamalı koca da karısının bence saygısızlıktır çünkü güvensizlikten kaynaklanır benim onu aldatacağımı düşünüp de cebimi karıştıran kocam benden ve namusumdan şüphelenmiş demektir benim eşimin telefonunu karıştırmam da benim onun namusundan ve ondan şüphelendiğim anlamındadır bana güvenmemek de bana saygısızlıktır tersi de geçerli

ha oyun oynamak foto çekmek gibi şeyler için alır ama bana sorup alır geçen yazdığımda eksi rep aldım ama gene yazayım eşim benim çantamı bile açmaz ben de onunkini haa ama mesela ben eşimden sır saklamam aileme ait bişi de olsa arkadaşıma işime dair onu da anlatırım ama telimi çantamı karıştırtmam nedeni de yukarda

sanırım her ilişkinin bir dinamiği var hepsi kendi içinde değerlendirilmeli

CANM SAYGISIZLIK DEMESEN DAHA HOŞ OLACAK TERCİH MESELESİDİR.ŞİMDİ BİZ BAKIYORUZ DİYE SAYGISIZMI OLDUK BİRAZ SÖYLEDİKLERİMİZE DİKKAT ETSEK EKSİ REP ALMAYIZ AYRICA GÜVENSİZLİKLEDE HİÇ ALAKASI YOK BEN SEVGİLEME GÜVENİYORUM AMA KIZLARA GÜVENMİYORUM BEN TEDBİRİMİ ALAYMDA GERESİ ALLAHA KALMIŞ.... sengözlerimebaksanab

ben meraklıyımdır severim bakmayı benim bildiğim babanın cepleri karıştırılmaz koca için her yol mübah :)
kimine göre saygısızlık kimine göre gereklilik kimine göre sdece merak ne var bunda...
ben karıştırırım her zaman değil kocam cep tlefonundan anlamaz sevemedi bir türlü mesaj kutusu dolar silmek için karıştırırım yani buna karıştırma denemez ama ayşe karıştıır fatma karıştırmaz...
karıştırılmaz diye sabit bir fikir duymadım haa kadın karıştırmak istersede mutlaka bir yolunu bulur ayrıca..

Aynen katılıyorum. alkisalkisalkis

eş olarak iki tarafında özeli vardır elbette ama bi taraf diğer taraftan şüpheleniyosa eğer oazaman karıştırabilir eşinin telini..bu bence normasl bişey çünkü sonuçları iki tarafıda bağlıyo..

eş olmak insana gelişigüzel davranma hakkını vermez...
durup dururken eşim telefonumu karıştırırsa çok rahatsız olurdum... aramızda güven sorunu varsa bunu başka şekilde çözmeliyiz... birbirmizi kurcalıyarak değil...
eşimin telefonunu kullanırım... aramak için, fotoğrak çekmek için ya da ne biliyim başka bir şey için... ama kimi aramış kimi didiklemiş diye karıştırmak aklıma gelmez...

Canim benim bu konuda esimle hicbir problemim yok bizde ne guven sorunu var cok sukur nede telefonu karistirdin karistirmadin problemi benim telefonumda ortadadir (hic eline almaz) onunkide ortadadir (aklima esirse alir mesajlarini temizlerim , sarja takarim) elleme dedigini duymadim kaydirigubbakcemile2 , dedigim gibi kk daki yorumlardan kafama takildi neden ellenmez kocanin telefonu diye cevap aradim hepinize ayri ayri tesekur ediyorum yorumlariniz icin ...

aynen canim benim esimde asla mesaj yazmayi sevmez , yazmakda zorunda kalirsa bana yazdirir :bbo:, sadece turkiyeye gitmisse bensiz bana yazar ask dolu mesajlar askiskom benim :asigim: bende silmeyi unuturum:kedi: telefonumda hep ortada durur cocuklarimda neler yazmis gorur :kedi::roflol:

Valla bana göre bal gibi karıştırır hatta ben çok güzel karıştırıyorum onun gözü önünde, oda benimkini karıştırır kız arkadaşlarımın bana gönderdiği mesajları okur bayıla bayıla. Onun o merakına kıskançlığına bayılıyorum :) Kim demiş karıştıramaz diye. :)

Burda arkadaş bence demiş.

Canım arkadaş siz bakanlar saygısızsınız şeklinde dememiş.
Bence saygısızlıktır, diyerek kendim bakarsam saygısızlık ederim şeklinde düşünmüş.

Son cümlesindede diyor ya her ılişkinin kendi dinamiği vardır diye.Çok haklı.

Onun ilişkisinde o şekilde davranmak doğrudur,belki bizim ilişkilerimizde farklı şekillerde davranmak doğrudur.

Herkesin hayatı,yaşanmışlığı farklı sonuçta.
Eşiyle ilişkiler,iletişimde haliyle farklı olacak.

Birde söylediklerimize dikkat etsek eksi rep almayız ayrıca demişsin.
Şimdi Bu konu kim ne düşünüyor diye açılmış,arkadaş kendi yaptığını yazmayıp da herkes ne yazdıysa onu mu yazmalıydı?
Neye dikkat edecekki,konuyla ilgili kendi düşüncesini yazmış doğal olarak.

Biliyorum Slinn senin başında böyle bir sorun olmadığını.
Hani olursa böyle yapılır anlamında dedim.

Herkesin aynı şeklinde yapamayacağı,aynı şekilde düşünemeyeceği bir gerçek zaten.
Bu konular subjektiftir herzaman.
herkes kendi ilişkisini yönlendirir.
Alan razı satan razı hesabı :))kaydirigubbakcemile5

bence bakar niye bakmasın...benim nişanlım da bakar ...bende bakarım...gizlim sakılım mı var ki...aynen onun da öyle .saklıycak bişiylerimiz olsa zaten ortalarda olmaz.bence gayet doğal yaa niye bakılmasın.ben bazen alırım bakıyım varmı kız mesajları diye takılırım mesela...ama olmadığından da eminimdir.erkeklerin de bazen kıskanılmak hoşuna gidiyor....tıpkı benim hoşuma gittiği gibi...

-------------------------------------------------------------------------------
beren cim anlatmak istediğin gerçekten son derece doğru dün bu mevzu benim başıma geldi tahminen son nokta ben oldum .eşimin tel meşgul ise tabiki bakarım kendim kullanırım eşim tel saklayan yada kaçıran bir tip değil evli olan insanların dahi özeli olmalıdır herşeyin ortada olduğu kimsenin eşinden başka dünyası olmadığı bir evlilik olamaz herkezin farklı ailesi .çevresi işi ile ilgilide farklı dünyası vardır eşler bu dünyaları bilirler fakat bir yere kadar benim eşim çantamı dahi açmış insan değildir ben bir yerdeyken tel çalar açmaz yanıma getirir neden açmadığını sorduğumda o seni arıyor .ben neden açayım der.gerçekten bu şekilde davranmak saygı göstergesidir diye düşünüyorum bende aynı şekilde davranırım ona ikimizde sınırlarımızı biliriz ..en son konuda ben telefona bakmadım gerçekten karıştırdım ne demişler kadın aklı hiçbirşey olmadanda huylana biliyorsunuz emin olun yada farkına varın kadının doğasıdır bu bir anlık yaptığım bir durum ve ben eşimle 17 yıldır birlikteyim hiç böyle birşey denememiştim.böyle birşey le karşılaştım bu arada akşam rahatladım çok şükür ..anlatmak istenen herkezin bir özeli vardır evli bile olsan emin olun ben yaşıyorum ve faydasını görüyorum..siz yaşamadığınız için size yanlış geliyor bir örnek eşinizin kendi aileniz ile ilgilki herşeyi bilmesini dibine kadar istermisiniz zannetmiyorum çok fazla kişinin istediğini bu durumda neden istemezseniz tel veya cüzdan vs. Karıştırılmamasını istemekte aynı nedenledir benim için

Güzel yorumlar. Daha başka yazacak birşey yok. Katılıyorum. Sevgiyle kalın...a.s.

kendı cümlende kendi kendine bence çelişki yaşamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…