kadın kocasının telefonunu karıştırmamalı koca da karısının bence saygısızlıktır çünkü güvensizlikten kaynaklanır benim onu aldatacağımı düşünüp de cebimi karıştıran kocam benden ve namusumdan şüphelenmiş demektir benim eşimin telefonunu karıştırmam da benim onun namusundan ve ondan şüphelendiğim anlamındadır bana güvenmemek de bana saygısızlıktır tersi de geçerli
ha oyun oynamak foto çekmek gibi şeyler için alır ama bana sorup alır geçen yazdığımda eksi rep aldım ama gene yazayım eşim benim çantamı bile açmaz ben de onunkini haa ama mesela ben eşimden sır saklamam aileme ait bişi de olsa arkadaşıma işime dair onu da anlatırım ama telimi çantamı karıştırtmam nedeni de yukarda
sanırım her ilişkinin bir dinamiği var hepsi kendi içinde değerlendirilmeli
tatlım ılk yorumu ben yapmak ıstıyorum.. :lepi: esler kocasının tlf karıstıramaz dıye bısey yok benım dusuncemle karıstırmamalı dıye bı sey var.. yanı soyle kı bızım esımle aramızda boyle bısey vardır kı dogruluguna ınandıgım yanı evlendık dıye bırbırımızın ozel haklarına ozel ılgı alanlarına mudahale etmeyız.. :1closedeyes: karıstırmayız.. mesela tlf ozele gırer .. cuzdan cantalar.. mesela benım cantamda ozel gunlerıme aıt seylerım bulunur veya bana aıt ozel seyler esım her nekadar da bılıyorda olsa gormesını ıstemem..lmaz: evlendık dıye cıftler bır brırının ozel esyalarına kısısel haklarına mudahale etmemelı dıye dusunuyoruz bız esımle.. yerde bulunan kendımıze aıt olmayan bı kagıda bıle ızınsız bakmayız bıle.. tabııkı bu bızım gorusumuzde bu konu aklına nerden geldı onu anlıyamadım.. CADIARZU
Slinncim öncelikle sana ters geliyorsa bu durum eşine bunu izah edersin ve orta yolu bulursunuz.Aşılmayacak bi sorun olduğunu sanmıyorum bunun.
Eğer Çiftler bu konuyu aralarında halledemiyorlarsa zaten ilişkilerinde de büyük ihtimal bir patlak vardır.Yoksa niye orta yol bulunmasın ki.
Kız arkadaşlarımla mesajlarımı eşimin görmesini istemem ama bunu görmesin diye de telefonumu niye kapatayım ki..
Eşim sürekli kapatıyyor,şifreliyorsa.... bu soruyu yukarda yanıtlamışım zaten .
o zaman bişeyler çeviriyordur.
Yani kizlar karistirmak illa suphelenmek degildir bence, meraktir sadece.
Aldatiyor mu meraki degil yanlis anlasilmasin, mesela kuzeni aramis,
benim de tanidigim arkadasi aramis gorusmusler vs bazen bakarim oyle telefonuna.
Ki telefonu caldiginda oda musait olmadiginda kim ariyor diye bakarim ama almam telefonunu birakirim oyle.
Ayni sekilde o da bazen bakar benim telefonuma, onun da tanidigi kimlerle msjlasmisim, gorusmusum diye,
oda benden suphelendiginden degil ben onu nasil merak ediyorsam oda beni merak eder.
Yani neden bu ozel meselesini bukadar buyutuyorsunuz ki.
Mesela gecen aksam arkadasim bende oturuyoruz resimlere bakiyoruz telefonuma msj geldi
kuzenimden gelmis, ne yapiyorsun ben tv izliyorum diye bizimki aldi okudu cevap yazdi
bende tv izliyorum kizlar da resim bakiyorlar diye sonra biraz msjlastilar ikisi.
Sonradan benim gorustugumde kuzenim de bozulmus sekilde diyor ki sen bana zaman ayiramiyorsun ya
enistem bana zaman ayiriyor bundan sonra msjlarimi direk ona atayim da gor onunla msjlasirim diye. :roflol:
kadın kocasının telefonunu karıştırmamalı koca da karısının bence saygısızlıktır çünkü güvensizlikten kaynaklanır benim onu aldatacağımı düşünüp de cebimi karıştıran kocam benden ve namusumdan şüphelenmiş demektir benim eşimin telefonunu karıştırmam da benim onun namusundan ve ondan şüphelendiğim anlamındadır bana güvenmemek de bana saygısızlıktır tersi de geçerli
ha oyun oynamak foto çekmek gibi şeyler için alır ama bana sorup alır geçen yazdığımda eksi rep aldım ama gene yazayım eşim benim çantamı bile açmaz ben de onunkini haa ama mesela ben eşimden sır saklamam aileme ait bişi de olsa arkadaşıma işime dair onu da anlatırım ama telimi çantamı karıştırtmam nedeni de yukarda
sanırım her ilişkinin bir dinamiği var hepsi kendi içinde değerlendirilmeli[
Canım arkadaş siz bakanlar saygısızsınız şeklinde dememiş.CANM SAYGISIZLIK DEMESEN DAHA HOŞ OLACAK TERCıH MESELESıDıR.ŞıMDı BıZ BAKIYORUZ DıYE SAYGISIZMI OLDUK BıRAZ SÖYLEDıKLERıMıZE DıKKAT ETSEK EKSı REP ALMAYIZ AYRICA GÜVENSıZLıKLEDE HıÇ ALAKASI YOK BEN SEVGıLEME GÜVENıYORUM AMA KIZLARA GÜVENMıYORUM BEN TEDBıRıMı ALAYMDA GERESı ALLAHA KALMIŞ.... sengözlerimebaksanab
Biliyorum Slinn senin başında böyle bir sorun olmadığını.Canim benim bu konuda esimle hicbir problemim yok bizde ne guven sorunu var cok sukur nede telefonu karistirdin karistirmadin problemi benim telefonumda ortadadir (hic eline almaz) onunkide ortadadir (aklima esirse alir mesajlarini temizlerim , sarja takarim) elleme dedigini duymadim kaydirigubbakcemile2 , dedigim gibi kk daki yorumlardan kafama takildi neden ellenmez kocanin telefonu diye cevap aradim hepinize ayri ayri tesekur ediyorum yorumlariniz icin ...
-------------------------------------------------------------------------------tatlım ılk yorumu ben yapmak ıstıyorum.. :lepi: esler kocasının tlf karıstıramaz dıye bısey yok benım dusuncemle karıstırmamalı dıye bı sey var.. yanı soyle kı bızım esımle aramızda boyle bısey vardır kı dogruluguna ınandıgım yanı evlendık dıye bırbırımızın ozel haklarına ozel ılgı alanlarına mudahale etmeyız.. :1closedeyes: karıstırmayız.. mesela tlf ozele gırer .. cuzdan cantalar.. mesela benım cantamda ozel gunlerıme aıt seylerım bulunur veya bana aıt ozel seyler esım her nekadar da bılıyorda olsa gormesını ıstemem..lmaz: evlendık dıye cıftler bır brırının ozel esyalarına kısısel haklarına mudahale etmemelı dıye dusunuyoruz bız esımle.. yerde bulunan kendımıze aıt olmayan bı kagıda bıle ızınsız bakmayız bıle.. tabııkı bu bızım gorusumuzde bu konu aklına nerden geldı onu anlıyamadım.. CADIARZU
CANM SAYGISIZLIK DEMESEN DAHA HOŞ OLACAK TERCİH MESELESİDİR.ŞİMDİ BİZ BAKIYORUZ DİYE SAYGISIZMI OLDUK BİRAZ SÖYLEDİKLERİMİZE DİKKAT ETSEK EKSİ REP ALMAYIZ AYRICA GÜVENSİZLİKLEDE HİÇ ALAKASI YOK BEN SEVGİLEME GÜVENİYORUM AMA KIZLARA GÜVENMİYORUM BEN TEDBİRİMİ ALAYMDA GERESİ ALLAHA KALMIŞ.... sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?