Arkadalar, ben de kendime birey sorun yaptm. Ltfen cevaplarnz esirgemeyin..

Slinncim öncelikle sana ters geliyorsa bu durum eşine bunu izah edersin ve orta yolu bulursunuz.Aşılmayacak bi sorun olduğunu sanmıyorum bunun.
Eğer Çiftler bu konuyu aralarında halledemiyorlarsa zaten ilişkilerinde de büyük ihtimal bir patlak vardır.Yoksa niye orta yol bulunmasın ki.

Kız arkadaşlarımla mesajlarımı eşimin görmesini istemem ama bunu görmesin diye de telefonumu niye kapatayım ki..

Eşim sürekli kapatıyyor,şifreliyorsa.... bu soruyu yukarda yanıtlamışım zaten .
o zaman bişeyler çeviriyordur.

karıştırabilir, evlilikte böyle tabular olmamalı zaten. ama sürekli çemkirme yapmadan,iz sürmeden normal bir şekilde kurcalayabılır. eşi köşeye sıkıştırmak, sürekli aşşağılak bir adammış hissi yaratmak ta doğru değil. seviyeyi düşürmeden şaka yollu bakılabılır, resim çekme, oyun oynama bahanesi ile kurcalanabılır bence.

herkesin fikrine saygım var bu konuda ben yapmam dedim ben sadece telefon olayına değil bizde bilgisayarlarda ayrıdır ama bilgisayarınıda acıp bakmam bu güven bana zarar getirecekse getirsin sevmiyorum ya öyle sürekli birseyleri karıstıran sürekli esini kollayan gözeten kadın tipi bana ters yanılıyor olabilirim ,hatada olabilir bu asla dogrulugunu tartısmam ama buda benim işte

Tabi canım herkes inandığını yapmakta serbest bu konuda.
Nasıl mutlu oluyorsak,nasıl tatmin oluyorsak onu yapacağız elbette.

Bunun kimse doğruluğunu tartışamaz ki göreceli bir konu.
Sen sen olmaya devam et.

valla özeli mözeli olamaz....
herşeyini karıştırırım msnsinden cep telefonuna..
hatta onun yanında telefonunu bızıklarım -tatlicadiarzu-
sonrada 'tamam genel temizlik bitti der eline veririm !:mymeka:
o ise nedense hiç takılmaz bu ayrıntılara hiç kurcalamaz benim telimi msn mi falan...
hatta ben bazen yemek yaparken derim hayatım benim mailleri bi kontrol etsene diye...
onun dışında aklına bile gelmez...
ama ben işimi sansa bırakamam hatta onun haberi yok ben msnsinin geçmişini kaydediyorum :1ninca:
arada bakıyorum nolur nolmaz şekerim neler gördük biz kk da....:umursamaz:

Son düzenleme:
Telefonunuda karıştırıım, evraklarınıda karıştırırım, msn de bakarım facebook a da bakarım, cüzdanınıda karıştırım, ama bunları acaba beni aldatıyor mu düşüncesiyle yapmam,sadece gün içinde neler yapmış merak ederim.. Ama şimdi yazdıklarımı görünce utandım kendimden.:kedi: zavallım bazen " karıştırıyorsun anladık ama bari cevapsız aramaları ve mesajları önce ben göriyim. sonra arayanlara dönemiyorum" der.:kedi: .Neyapıyım meraklıyım işte..

beren cim anlatmak istediğin gerçekten son derece doğru dün bu mevzu benim başıma geldi tahminen son nokta ben oldum .eşimin tel meşgul ise tabiki bakarım kendim kullanırım eşim tel saklayan yada kaçıran bir tip değil evli olan insanların dahi özeli olmalıdır herşeyin ortada olduğu kimsenin eşinden başka dünyası olmadığı bir evlilik olamaz herkezin farklı ailesi .çevresi işi ile ilgilide farklı dünyası vardır eşler bu dünyaları bilirler fakat bir yere kadar benim eşim çantamı dahi açmış insan değildir ben bir yerdeyken tel çalar açmaz yanıma getirir neden açmadığını sorduğumda o seni arıyor .ben neden açayım der.gerçekten bu şekilde davranmak saygı göstergesidir diye düşünüyorum bende aynı şekilde davranırım ona ikimizde sınırlarımızı biliriz ..en son konuda ben telefona bakmadım gerçekten karıştırdım ne demişler kadın aklı hiçbirşey olmadanda huylana biliyorsunuz emin olun yada farkına varın kadının doğasıdır bu bir anlık yaptığım bir durum ve ben eşimle 17 yıldır birlikteyim hiç böyle birşey denememiştim.böyle birşey le karşılaştım bu arada akşam rahatladım çok şükür ..anlatmak istenen herkezin bir özeli vardır evli bile olsan emin olun ben yaşıyorum ve faydasını görüyorum..siz yaşamadığınız için size yanlış geliyor bir örnek eşinizin kendi aileniz ile ilgilki herşeyi bilmesini dibine kadar istermisiniz zannetmiyorum çok fazla kişinin istediğini bu durumda neden istemezseniz tel veya cüzdan vs. Karıştırılmamasını istemekte aynı nedenledir benim için

eşinin gün içinde yaptıklarını kendisine sorsan daha iyi değilmi ha soruyorsun eşin anlatıyor ama sen yinede karıştırmaya devam ediyorsan bu durum masumca merak etmekten çıkar canım .yanlış anlama eşinden trahatsızsın anlamında demiyorum kadınsın kadınlık hormonlarında karıştırmak için neden olmasına gerek yok.yapıyoruz işte bende 1 defa yaptım çok kötü oldu dahada yapmam.

öyle bir karıştırır ki alır eline karıştıra karıştıra..bir pütür bile bırakmaz içinde..çok güzel bir çorba olur..oh ohh afıyetle yenir.

ben eşimin telefonunu eşimde benim telefonumu alır eline karıstırır..fakat biri arıyorsa özel numarada olsa ikimizde birbirmizin tel.cevap vermeyiz..

ben evlilikte özelim olayına inanmıyorum.eşler birbirlerinin herşeyine bakabilir,karıtırabilirler.ben eşimin,eşimde benim telefonuma bakr.çantamıda karıştırır.dolabımıda karıştırır.biz evlemişiz 16 yıl aynı yastığa baş koymuşuz özelmi kalmış ya.biz artık 1 kişi olmuşuz.yani özeller bitmiş

kırmızıyla belirtiğim yere katılmıyorum..neden eşim benim arkadaşımla muhattap olsun..zaten eşimle konuşmak istese eşimi arar..veya aynı şekilde ben neden onun arkadaşlarıyla muhattap olayım..onlarda konuşmak isteseler beni ararlar..bu x bir kişi içinde geçerli..başka birinin telefonuna bakmak.. eşi de olmuş olsa çok anlamsız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…