Eşin saklıyorsa zaten bişey vardır :))
Ama huylanmışsa belkide gerçekten hoşlanmıyo olabilir.
ben kız arkadaşıma yazdığım mesajı bile başkasının okumasından utanır tarzda sıkılırım.
Bazen Kk dayken eşim gelip bakıyo öylesine.Çok sıkılıyorum.
Slinncim öncelikle sana ters geliyorsa bu durum eşine bunu izah edersin ve orta yolu bulursunuz.Aşılmayacak bi sorun olduğunu sanmıyorum bunun.ister kadin huylansin, ister kimle konustugunu mesajlastigini (normal erkek arkadasi olabilir) merak etsin , karisinin telefonunu alip bakmasini istemeyen bir cok koca var! ve kadinda cok dogal o bunun hakki cunku onun ozeli bu diye dusunuyorlarya o bana ters geliyor bence kari ve koca arasinda ozel olmaz saklida olmaz ..
sende diyorsunki " ben kiz arkadaslarimla mesajlasmalarim var ve kocamin gormesini istemiyorum" dusun sen telefonu surekli kocandan kose bucak sakliyorsun yada o senin gormeni istemedigi bir sey var o telini sifreliyor , kapatiyor bir sekilde senin eline gecmesini istemiyor normal o esimin ozeli diyemi dusunursun?
[sıze="2"]yalnız atlanılan bısey var..Tlf caldıgında bakamıyacak durumda oldugunda veya oyundur foto cekmektır bunlardan bahsedılmıyor.. :umursamaz: Dırek barız bı sekılde karıstırmakdan bahsedılıyor.. Ben bunu kabullenmem kı aynı sekılde esım yapsa kıyamet kopar ya guvensızlıktır bu.. lmaz: Ne varda neye bakacak neyı kontrol edecek.. Acılması gereken yerde lazım oldugu seylerın dısında sorulan sey dıkkatı cekmak ıstıyorum[/sıze].. :1closedeyes:
eşinin gün içinde yaptıklarını kendisine sorsan daha iyi değilmi ha soruyorsun eşin anlatıyor ama sen yinede karıştırmaya devam ediyorsan bu durum masumca merak etmekten çıkar canım .yanlış anlama eşinden trahatsızsın anlamında demiyorum kadınsın kadınlık hormonlarında karıştırmak için neden olmasına gerek yok.yapıyoruz işte bende 1 defa yaptım çok kötü oldu dahada yapmam.telefonunuda karıştırıım, evraklarınıda karıştırırım, msn de bakarım facebook a da bakarım, cüzdanınıda karıştırım, ama bunları acaba beni aldatıyor mu düşüncesiyle yapmam,sadece gün içinde neler yapmış merak ederim.. Ama şimdi yazdıklarımı görünce utandım kendimden.:kedi: Zavallım bazen " karıştırıyorsun anladık ama bari cevapsız aramaları ve mesajları önce ben göriyim. Sonra arayanlara dönemiyorum" der.:kedi: .neyapıyım meraklıyım işte..
bir örnek eşinizin kendi aileniz ile ilgilki herşeyi bilmesini dibine kadar istermisiniz zannetmiyorum çok fazla kişinin istediğini
doğru söylüyorsun en yakın kişi evet eşindir .ama emin ol bilmesini isteyen kişi çok azdır dediğim kesimdensin diye düşünüyorum benneden bilmeyecek ki, yani hangi sebeble gizleyim ki sonucta bana en yakin kisi esimdir.
ben evlilikte özelim olayına inanmıyorum.eşler birbirlerinin herşeyine bakabilir,karıtırabilirler.ben eşimin,eşimde benim telefonuma bakr.çantamıda karıştırır.dolabımıda karıştırır.biz evlemişiz 16 yıl aynı yastığa baş koymuşuz özelmi kalmış ya.biz artık 1 kişi olmuşuz.yani özeller bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?