Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum

ooof offf offf o nası bi nefrettirki çeneyi o hale getirecek kadar zalim olabilmiş...

kendin ettin kendin buluyorsun:1ninca:

bu kadar sikayetci isen bu durumu bize değil polislere bildirmeliydin

bi dahaki sefere artık delikafadulden

sende ona vursaydın madem çok dayak atıyor yemenin ne olduğunu bilsin o halde
bundan sonra sende ona vur !!!
kadına vurmak kolay !!! demek ki hep yemişsin oda hep vurmuş bazı şeylerin değişmesini istiyorsan kendinde başla kaderde deme harekete geç!!!:sinifsinif:süprizzzzz

ev hanımısınız, egıtım durumunuz ne derece bılemıyorum kı Erzurum gıbı bır yerde calısıp ıs yasamına tutunmak cok zor
hala kus beyınlı ınsanlar kızlarını okula yollamıyorlar orada! bılıyorum... bu kus beyınlılerın coguda erkek kısmı zaten.. (ıstısnalar da var tabıkı herkesı bır tutmuyorum)
sıze gelınce sahıp cıkan bır aılenız yok mu sızın arkanızda duracak, tek basına var olmadınız herhalde.
bugun ceneyı dagıtan yarın obur gun kaburgalarınızı bıle kırar. Allah'ım sen koru yarabbım... O cocuklarda saglıklı yetısmez o ortamda babasından gorup ılerde onlarda eslerıne dayak atabılırler
ayrılıp saglıklı bır yasam kurmak en mantıklısı

kesinlikle haklısın diyecek söz bulamıyorum

ayrıl demesi bencede kolay maddi imkanları müsait olmayabilir çaresizlik çok kötü allah başa vermesin ama başvurmanız gerek heryere başvurun ve bitirin bu evliliği derim ben adam bi tokat atmamış çenesini kırmış ya bu ne demek ,tokat atsada farketmez gerçi...daha sevebilecekmisin bu zorba adamı.benim maddi gelirim yok ama ailem arkamda ailem bile arkamda olsa yinede böyle bi evliliği sürdürmezmimm.dururdum ayaklarımın üstünde böyle olayları küçümsemek çok yanlışça lütfen.... benim her gün cinayet haberi duydukça için acıyor.biz bunları haketmiyoruzzz..bi araştırın öldürülen kadınlar hep öncedende şiddet görmüş veya benzer olaylar yaşamıştır genelii yada eşleriii psikolojik yönden çok farklı..duyuyoruzki,kocası parçalamış,boğularak öldürülmüş sebepleri ise ne...kavga,tartışma daha birsürü saçma sapan sebepler yazık değilmi bu canlara...bence bazı seyleri yapabilecek insan ruh halini az cok belli eder ve bu tip erkeklerrr yarın herşeyi yapabilir...yazık etmeyin kendinize.çaresiz olabilirsiniz bilemeyizz.ama bakın en kısadan örnek internete girme bilgisi olan bi insansınızz,herseyi başarabilirsiniz,okuma yazmanızda yok değil...hersey değil dayak duygularr,,,hislerr ne olacakk,mutlu,huzurlu çiftler gördüğümüzde içimiz acımayacakmı,hep imrenerek bakmayacakmıyızz,kendiniz için en kıymetli siz olun..allah yardımcıınız olsun....

bir kadin ne yapmis olursa olsun yumrugu hakketmez bu nasil insan böyle ilk kezmi yasiyorsun sen bunu bilmiyorum ama bir kere yapanin kesin devamini getirir elbet zor iki cocukla tek basina kalmak ama sen neden sikayetci olmadin ne hakki var sana bunu yapmaya sen onun istemedigi bir seyi yaptiginda ona vuruyormusun bu ne bicin bir mahluk böyle sakin yumusama bunun devami gelir ona iyi bir ders ver bence allah yardimcin olsun canim

aileniz sizi kabul ederse bence hiç durmayın. işiniz şuan olmasa bile, aileniz çocuklara bakarken siz bir iş bulup çalışabilirsiniz.

Yok çocuklarım için katlanıyorum diyorsanız, bence asıl çocuklarınız için ayrılın. Böyle psikopat bir babayla ne kadar sağlıklı büyüyebilirler ki?

hiçbir şekilde tutunacak dalım yok diyorsanız, ne iş ne aile... o zaman bir an evvel bir çıkar yol aramaya başlayın. Çocuklar küçük değilse işiniz çok daha kolay olur. Ayrıca babadan da nafaka alırsınız (tabii öderse, ne yazıkki kanuna değil adamın keyfine bakıyor ödemek)

Her halükarda bu adamdan bir şekilde kurtulun. Bugün bir çatlak çene, yarın bıçak darbesine döner, bilemezsiniz...

Malesef o kadar saçma kanunları olan bir memlekette yaşıyoruz ki. geçen gün haberlerde gördüm, adam eşini dövüp kulağını kesiyor. sonra tutuksuz yargılanıyor. bu arada kadın devlet korumasında kalıyor. Sonra? kadın mecbur kocasına dönüyor. Bence kadının şikayeti olsun olmasın yaptırım uygulanmalı böyle psikopat adamlara.

yuh yani bayram günü yapılcak şeymi çok üzüldüm allah yardımcın olsun.bu erkekler hep aynı bayram seyran dinlemiyor.canım sende kızdığını bildiğin halde onun yanında içmeseydin sigaranı o yokken içseydin.şikayetçi olman konusuna gelince eşinle devam edeceksen en doğrusunu yapmışsın ayrılmıycaksan onu şikayet etmen en doğrusu olurdu..

Ilk dayagi degilmis, cok dayagini yemissin.:çok üzgünüm:

Bunuda cekersin sineye olur biter arkadasim. Alismisin nasil olsa.:çok üzgünüm:

Bosanmicaksin zaten, bosanmak gibi bir niyetin olsaydi hazir imkanin varken sikayetci olur elindeki raporla avukatda alirdin solugu.

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ya,eş şikayetçi olmasa bile bu olay kamu davasına dönüyor bildiğim kadarı ile..
Adam polisler tarafından salıverilmiş bile olsa mutlaka soruşturma açılmıştır..
Evliliğiniz için diyebileceğim tek şey; Allahım yardımcınız olsun,madem boşanmayacaksanız,sabır versin size Allahım..

canım yaaaa. kocan acizliğini ortaya koymuş.Keşke bu işe ilk kalkıştığında ağzının payını verseydin. Allah onu bildiği gibi yapsın....

vereliniortak

Bildiğim ama buradan söyleyemediğim bütün küfürleri senin eşine atfediyorum. Hayvan herif:mymeka:, Aciz yaratık:mymeka:

baska cocugunuz olmasın derım dayak ne olursa olsun bahanelerı onemlı degıl hıc bırsey dayak yemeye seebep olamaz ama susup durmak ıyı olacak mı sızce aılenıze anlattınızmı

Birincisi; hala nasıl "eşim" diyebiliyorsun anlamadım.Ben olsam başlıkta bile "evli olduğum adam" yazardım,dilim varmazdı çünkü!
İkincisi;hastanede şikayetçi olmamanın bedelini de ödersin kesin.Keşke rapor alsaydın.Hala da geç değil,alabilirsin.Kesinlikle al,çünkü boşanma davalarında çok ama çok önemli oluyor,dava senin lehine olur hiç şüphesiz.Ben erkek milletine güvenmem.Bu yaşıma kadar gördüğüm şey;boşanma sürecinde erkekler çok çirkefleşiyor.Çocuklarım var falan diye kendini heder etme!Kafanı kullan,hemen o raporu alıp,çok iyi bir yerde sakla!

canim o evden hemen uzaklasmalisin...
Ailene dönebilirsen dön yoksa kadin siginma evlerine basvur ...
Olacak sey degil, muhtemelen kocasi sigara sagligina zararli diye degil, "kadina " sigara icmeyi yakistirmadigi icin dövmüstür. geri zekali

zaten adamda sigaraiçiyormuş ,arkadaşlar.. yani hem kendi içiyor, hemde içiyor dediği karısını, dövüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
. Bildiğim kadarıyla aile içi şiddet halinde şikayete tabi olmaksızın dava devam edecektir. şikayetci olup olmamanız sadece cezanın miktarına ve uygulanacak tedbirlere etki edebilir. Tutuksuz yargılanma ise kaçma ortadan kaybolma olasılığına göre değerlendirilecek bir husustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…