Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum

sana katılıyorum erkek milletine güven olmaz , yapacağın şey raporu alıp mahkeme kararıyla eşini uzaklaştırmak hem çocuğun varmış belki para bile bağlarlar boşanmadan

Arkadaşım sağlığın can güvenliğin için hemen bi rapor alıp mahkemeye koş
İşim param yok deme mahkeme sana nafaka bağlar
O adam da çatır çatır ödemek zorunda
Sende bi iş bulursun kendine
Dün vurmuş bugün çeneni çatlatmış yarın allah muhafaza dilim varmıyor
Kurtar kendini

Şikayetçi olmamakla hata etmişsiniz. Şikayetçi olup, eşiniz hakkında yasal işlem başlatabilirdiniz. Ayrıca ailenin korunması hakkında kanun gereği eşinizin evden uzaklaştırılmasını sağlayabilir, bu süre zarfında nafaka bağlanmasını talep edebilirdiniz. hukuki süreç zordur ama siz istemedikçe hiçbir şey yapamazsınız. Şiddete izin veren, sizsiniz. Sessiz kaldığınız sürece eşiniz bunu yapmaya devam edecek. Aile desteği bu durumlarda çok önemli. Geçmiş olsun.

Buna dayanılır mı hiç.. Hem de mübarek bayram günü yapılır mı.. Ayrıca ilk dayağı da değilmiş . Kesinlikle öncelikle pois tarafından evden uzaklaştoırma istemeli ve mahkemeye vermelisin. Boşanma davasında zaten çocuklara ve size hem nafaka ghem tazminat vermek zorunda. Aileniz görmedi mi birşey demedi mi korumadılar mı hayret birşey. Ama kimse olmasa da yanınızda kendinize güvenin ve bir yola çıkın.. Böyle hayat süreceğine çabalayıp daha rahat bir hayat sürersiniz ama susup oturdukça böyle devam eder. Benimde annemle babam boşandı kaç yalındna sonra annem çalıştı bize baktı büyüttü sadece biraz cesaret ve inanç lazım.. Çocuklarınıza da yazık o ortamda psikolojileri nasıl bozulur tahmin edin. Bir kişinin sevgisiyle büyüsün huzurlu olsunlar daha iyi.. ışte ben bu yüzden bayanların çalışmasından yanayım kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Allah yar ve yardımcınız olsun..

hala daha içine atıp bıze yazıyorsun ve suçluymus gıbı anlatıyorsun kendını...sen boyle boyun egdıkce o daha guçlenıyor...cehalet çok iğrenç bırsey ki o da eşinizde mevcut..ve çenenızı çatlatacak kadar vurduysa bugun yarın kırmayacagı ne malum...eşim dıyıp guvenıyormusunuz bu erkege...sebep ıse bır sıgara öylemı...sıgara bahane..canı vurmak ıstemıs bellıkı..baskasına kızmıs oda sızxe vurmus..baska bırıne vursa canı tehlıkeye gırer nede olsa ama degılmı.sıze vurunca böyle bır tehlıkesı yok..ancak susup aglarsınız .daha ne olabılırkı .sızden baska ne zarar gelebılırkı..polıse bılem sıkayetci olmamıssınız mesela..sız onu korumussunuz ama o sızı kollamamıs..neredeyse kafanızı kıracakmıs...yarın oda olur güvenmeyın derım..allah yardımcınız olsun..allah kocanıza AKIL FİKİR VERSİNbaşka kime gücü yetebilirki.. ancak size.B]

esin ceneni kiriyo ve sen sikayetci olmuyosun tek suclu sensin kusura bakma....

arkadaşlar ne kadar eş dayağı kamu davasinada girse ortada şikayet yoksa polis hiçbişey yapamaz.. zaten ifadesi alınmıştır savcida serbest bırakmıştır.. şikayetçi olunsa yasal işlem başlar ve eşe en az 2 binlira (2 milyar) para cezası gelir.. kadına polis bunu söyler söylemez zaten boşanmayı düşünmeyen kadın yok şikayetçi değilim der.. çoğunlukla böyle oluyo.. bidahada kavga ettiğinde karakolada gelmez hestaneye gittiğindede düşdüm filan diyerek palavra atarr.. yani diyardan gitmek zor olunca deveyi gütmek mecbur olur.
ha boşanmak kısmına gelince asıl sorun bu öküzlerden boşanınca başlar zaten.. ççünkü öküzye boşansada benim mantığından kurtulamaz çünkü hayvan aklı iştee beyin olmayınca povlavun köpekleri gibi alışkanlıklara devam ederlerr..
allah yardımcın olsunn.. çok üzüldüm ve sinirlendimm..

şikayetçi olmasan bile bi rapor alsaydın, lazım olabilirdi,

şimdi nasılsın, eve almak istemiyorum falan demişsin ama....

nerde acaba naptı merak ettim..
hata kendisinde maalesef böyle üç kuruşluk erkekleri adam yerine koyup bi de onlara boyun eğmek ne demek yaa..

klava:klava:

hepinize çok teşekkür ediyorum rapor aldım ailem ankarada yaşıyor sahip çıkıyorlar benim şuan kaldıgım ev annemgilin ev ailemin evi oldugu için kovdum birdaha gelme dedim oda 3 gun gelmedi sonra bana telefon açtı özel esyalarımı falan hazırla gelip alcam dedi bende hazırladım geldi almaya bana yalvarmaya basladı beni affet bi daha olmuycak diye çok yalvardı bende sana olan sevgim hersey btti bana elini bile surmuycen çunku senden nefret ediyorum diksiniyorum dedim o da tamam şuan aynı ewde iki yabancıyız çocuklarımın buyugu 14 yasında kuçuğu 2 ye gircek çocuklarımın hatrına çocuklarım olmasa ben çoktan gitmiştim zaten bi daha olursa sakayla bile vursa affı yok .....

Allah yardımcın olsun ama bir kere yaptıysa geriside gelebilir o yüzden bundan sonra çok dikkatli ol iki çocuğunuz var onların hatırına yuvanız huzura erer inşallah

oltu, ilk mesajinda bu "ilk dayagi degil, cok dayak yemisimdir" diyorsun. buna ragmen yine affediyorsun ve sans veriyorsun. hic anlamadim vallahi. daha once de defalarca tekrarlanan bir olayi nasil affedip tekrar sans verebiliyorsun ki? ben sana seni tekrar dovecegini soyleyeyim. bu is burda bitmez.

cocuklarim diyorsun da bence bu cocuklarin karaktersiz, kadin doven bir babanin elinde yetismesindense ondan mumkun oldugunca uzakta buyumeleri daha hayirlidir.

allah yardimcin olsun,

hakikaten ya tamamiyle suc sizin!
ilk defa vurmamis bu kacinci olmus ama bu seferde affettin.
yani is mi simdibu.
cocuklarin icin iyiligi icin degil bu inan senin cocuklarinda seninle birlikte psikolojik siddet goruyor.
saglikli yetismiyor senin cocuklarin.
zaten iki yabanciyiz diyorsun eee boyle bir yasamin cocuklarina ne katkisi olabilir ki???

canım sana sahip çıkan bir ailen var (ne mutlu )
iyi kötü bir evin var
sağlığın yerinde elin ayağın tutuyor...
en büyük evladın 14 yaşında...bu adam sana bu şiddeti ilk kez uygulamıyor ve son olmayacak ta ...
neden, hala sonunu bile bile ve göre göre zamanı değerlendirmiyor ve zararın neresinden dönersen dön deyip bu adamı hayatın dan ve öncelikle çocuklarının ve senin psikolojisi ve refahı için olmayacak bu eziyete katlanma ve direnme çabasındasın...
çocuklarım için diyorsun ama ... bana söyle ne olur sence çocukların mutlu ve huzurlu mu?...ve tabi ruh sağlıkları da cabası ? ne olur al takkeni önüne bir kez daha düşün ...zamanını, kendini, değerini ve çocuklarını bir de bu taraftan bakarak düşün ....

Canım ne diyim ailen destekmiş ev seninmiş yazık be güzelim sana çocuklar buna şahit olmamıştır umarım..gerçi kırık bir çene var ortada büyüğü görmesede anlar ooofff...çocuklara yazık yaa...çocuklarını düşünüyorsun ama birde annelerinin bu derece şiddet gördüğünü gören çocukların psikolojilerinin ne olduğu hakkında araştırma yap canım...

madem sen sigara içiosun die sana yumruk vurdu seni bu hale geitrdi bende bi gün onun içtiğini görsem kafasına tavayı yapıştırırım gerekçe olarakta onun sana yaptıgı şeyi söylerdim ne demek yaa şuna bak erkek vurunca oluo bayan vurunca olmuo haa bu toplumumuz daha böyle cahil oldukça hiç bişey olmaz neymiş erkek üstünlüğüymüş yerim onun üstünlüğünü yaa allah herkesi eşit yaratmış sen erkeksin senin üztün özelliğin var die deil insansan zaten en üstün yaratıksın daha neyin ayrımını yapıolar yaa deli oldum bak okuyunca yaa kusura bakma ama öküzün teki diyebilirim yaa insan eşine nasıl vurur yaa senin asker arkadasın deilki o hayat arkadasın

şuan senin kocanın yerinde olsam içimden şunları geçirirdim:"ilk olmamakla birlikte çenesini kıracak kadar dayak attım, ev kendisine ait, ailesi sahip çıkıo ama bunlara rağmen hala benimle, kapının önüne koyamıo, yani demekki bensiz yapamıo.. ee yaşadın oğlum, herşeyine göz yuman bi hatun var, keyfini sür, sinirlendirirse patlatırsın 2 tokat susturursun "

ister kız ister darıl, ben ilk başta çaresiz olduğun için boyun eğdiğini düşünmüştüm, ancak çareye sen kendin sırt çevirmişsin..

annemin bi lafı var: "kadın kısmı göreceğiyle çekeceğine aşıkmış(!)" die, nekadarda yerinde oldu şimdi bu söz

sen kendine saygı duymuosunki karşındaki kişiden saygı bekliosun..

"bidaha olursa..." demişsin, ama zaten defalarca olmuş, kaç defa daha olması gerekio anlayamadım..

inşallah yanılırım, sen mutlu olursun sonunda...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…