kızlar benm bi sorunum war çok kafam karışık yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum lütfen...benm 2.5 senelik bir beraberliğim wardı son 1 snesi ayrılıp barışmakla geçti sürekli ayrılıklarımızın sebebi benm aşırı kıskanç olmam we erkek arkadaşımı kısıtlamm yani bu öle sölüo hayatına çok müdahale ediyomuşum bu da onu ilgisizleştiryormuş mafoldumben ama nedense o ayrılmıo o bunları sölüo bende ii o zmn katlanma bu duruma ben böyleyim diorum deişemm diorum ayrılıoruz ama sonrasında 2 gn bile geçmeden o geri arıyo Çok üzgünüm çoook sora gene barışıoz 1 ay sora gene aynı şeyler oluyo :umursamaz: son ayrılmamız 1 ay önceydi tartıştık ben hattımı kırdım sürekli mail yolladı konuşmak istedi neyse msnde konuşmaya başladık gene dün geceki konuşmamızda beni sewdiğini ama bu karışma kıskançlık olaylarından nefret ettini bunlar olmassa çok mutlu olabileceğimizi hiç ayrılmıcamızı çnkü benden wazgeçemdini sölüo ama bu huylarım dewam ederse de hep böle üzülürüz ayrılıp bbarışırız dio :sinifsinif: şimdi benm sorum şu sizce ne yapmalıyım kendimi dizginlemelimiyim ya da nası dizginleyebilrim senağlama ya da olmıcak zaten beni bu şekilde kabul etmeyen adamı daha fazla tutamam mı demeliyim yardım edin bana düşünmem için zmn werdi tabi bende ondan bişeyler istedim ama sen bunları yaparsan ben zaten senn her istedini yaparım dedi (bide ek bilgi olarak farklı şehirlerdeyiz we çok yakışıklı bi insan diil ben ona göre daha gösterişliyim bütün arkadaşlarımız ortak olanlar öle dio ama ben hala kıskanıom o beni kıskancağına off nolur yardımm -tatlicadiarzu- :uhm: :teselli: :1hug: