arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Günaydın arkadaşlar.

Beyaz gelincik tebrik ederim cnm,Allah sağlıcakla bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Regl tarihin gelmişmiydi cnm
?

günaydın kızlar:dance:

günaydın canım simdi sıra sende :dance: hadi gelde sevincimiz ikiye katlansın bugun :dance:

selam canım benim gunum 27 daha gelen giden yok fakat adet olacam galiba yine cunku belirtiler onu gösteriyor

uff kizlar ben 5 gun kaladan beri test yapiyorum hepsi negatif! :1no2: bugun adet gunumdu hala olmadim, sabah test yaptim yine negatif:1no2: eger yoksa birsey biran once adet olayim cok kotu bu bilinmezlik

canım ya aynen bende öleyim dün hastalanmam gerekti ama hastalanmadım test yapmayada korkuyorum.bende hiç sivilce olmas ama hastalanmama 1 kaç gün kala alnımda bi sivilce çıkar oda malesef bu sabah baktım çıkmış umudum yok bu ayda :1no2rolaktnim de düştü ama bilmiyorum nolcak:bbo:

canım günaydın nbr?

günaydın canım acayip kasık agrısı var onun dısında iyiyim şekercim :1hug:

kızlar bence erken test yapamayalım artık cunku her seferinde aynı üzüntüyü yasıyoruz bekeleyim enazından umudumuz oluyor hergun yıkılacagımıza birgunde yıkılırız enazından

inşallah gelmez canım :) benim belirtiler canım gögüs sis, karın davul,gazda var ,kasık agrıları alt tarafta ıslaklık var gibi ama akıntı yok , belimde agrıyor

inşallah gelmez canım :) benim belirtiler canım gögüs sis, karın davul,gazda var ,kasık agrıları alt tarafta ıslaklık var gibi ama akıntı yok , belimde agrıyor

aynı canım belirtiler ama bende çok akıntı var bide çok iştah var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…