arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah kırmızıları görmezsin canım :Saruboceq: benimde kasıklarım cok agrıyor canım inşallah melegin geliyorduırda ondandır bu belirtiler :Saruboceq:

cnm ben burdayım uyumadım daha

niye uymadın canım uykunmu kactı? test yaptınmı sen canım

cnm inş. gebelık belıtılerıdır yumurtlama dönemı harıcınde kasıkta batmalar hamılelık dıye biliyorum birde gögüslerdeki hassasıyet önemlı cnm inş. hamılesındır

agzından bal damlıyor valla kaydirigubbakcemile3
hadi inşallah canım benim :)
bu ay ümitliyim ama bakalım... son 3 sayyorum
birde bi acaiplik var, göğüs uc kısmındaki kahve rengi bölüm genişlemiş gibi geldi bana
öyle olan oldumu hiç??

yok cnm sabahı beklıyorum test aldım dolana dolana nöbetçi ecz . aradık.. ben hep geç uyuyorum ve geç kalkıyorum sabahları :)

bilmem ki cnm ama kahverengi yer daha da koyulaşırmış öyle dıyolrar .. benım hep reglıme 2 gün kala foss dıye sönerdi gögüslerim bu ay hiç inmedi dokunamıyorum ve resmen ağrı giriyor..

yok cnm sabahı beklıyorum test aldım dolana dolana nöbetçi ecz . aradık.. ben hep geç uyuyorum ve geç kalkıyorum sabahları :)

ayyy heycan yaptım şimdi...
güzel haberi ver bize allahın izniyle Şeniz

kittycim canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim.
ALLAH'ım isteyen herkezin meleklerini versin. kimsenin kucagı boş kalmasın inşallah.

geldim kızlar yatak odasına transfer oldun salondansırnaşık şey:roflol:

demekki sabah 2 tane guzel haber alacagız birincisi beyazgelincik senden ötekide cosmodan :)

Beyazgelincik seninde bugun güzel haberin gelecek ben şimdiden tebrikedeyim seni canım
a.s.

Son düzenleme:
kıslarr ya ben bugun çok hastayım grip olmuşumtam da yumurtalama dönemindeyim bu ayda olamayacak çalışamıyoruz hiççsenağlama

günaydın arkadaşlar benimde yarın adet günüm normalde 4 gün önce olurdum ve düzenliydi bugün hala gelen birşey yok heyecanlıyım stresliyim :) karnım ağrıyor göğüslerime dokunduğumda acıyor gelirmi acaba dua edin gelmesin

Kitty cim canım arkadaşlarım benim hepinize günaydın a.s.
Beni merak etmeniz öyle hoşuma gittiki anlatamam
İnşallah ii haberler veririm aileme kocişime sizlere...
Gece uykumda hep kan testleriyle uğraştım :roflol:

Cosmocum sabah sen guzel haberi verince buyuk ihtimalle uyanammıs olacam onun icin simdiden tebrikedeyim seni :)
[​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…