arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yasemin seninde hangi belirtilerin vardı testi nezaman yaptın canım

hiçbir belirtim yoktu canım ...ne adet olacakmışım gibi nede hamile gibii...sivilcelerim çıktı ve adet günümün gecesi çok sancım oldu yumurtalık ve karnımda...adet günümde idrarda baktım silikti...aonra 3 gün geçti günüm 364 çıktı kandada...

Selincim Allah gönlüne göre versin
İnşallah olmazsın dularımız seninle canım a.s.

ıhlamur içiyorum bolbol evet ilaç almıyorum
heyecan durumu nasıl tatlım bir an once bıze de haber ver olur mu

beyazgelincik tebrik ederim çok mutlu oldum allah olmayanlara da versin adetin kaç gün gecikti belirtileri neler bende yarın olucam ama 4 gün önceden oluyordum bugün hala birşey yok öptüm:)

Ihlamura biraz da bal ekle Allah tez zamanda şifa versin sanada iyi olursun inş.
Heyecan tavan yapmış durumda valla a.s
Sonucu ilk sizlere yazıcam burdan pozitif diye bağırıp çığırırım inş. :Saruboceq:
ıhlamur içiyorum bolbol evet ilaç almıyorum
heyecan durumu nasıl tatlım bir an once bıze de haber ver olur mu

Ihlamura biraz da bal ekle Allah tez zamanda şifa versin sanada iyi olursun inş.
Heyecan tavan yapmış durumda valla a.s
Sonucu ilk sizlere yazıcam burdan pozitif diye bağırıp çığırırım inş. :Saruboceq:

saol canım inş pozitif çıkar bugun ıkıncı hamiş haberini alır hep beraber çığırırızkaydirigubbakcemile3

beyazgelincik tebrik ederim çok mutlu oldum allah olmayanlara da versin adetin kaç gün gecikti belirtileri neler bende yarın olucam ama 4 gün önceden oluyordum bugün hala birşey yok öptüm:)

inş senin de kırmızılar gelmez canım bu topik çok ugurluymuş kıslarr ya baksanızakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…