arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

slm kıslarrr
kittcat günün yarın değişiklik varmı,belirtilerin neler bugün??

slm canım belim,kasıklarım,gögüslerim agrıyor alt tarafta ıslaklık var gibi ama akıntı yok karın şiş baskada birsey yok canım sende neler var?

ben gelecek ay hicbirsey takip etmicem canım ne ates ne yumurtlama takip edince dahada karısıyor kafası insanın

Allahıma binlerce milyonlarca kere şükürler olsun
Wc ye gidip ağladım sevnçten
Allahım nolur burdaki tüm arkadaşlarıma nasip et bu sevinci:Saruboceq:

aşkım tebrikler sonun da güzel haberi verdin bize kendine dikkat et:emir_
bugün 2ci hamilemiz allahım negüzel çok mutluyum ya

ben gelecek ay hicbirsey takip etmicem canım ne ates ne yumurtlama takip edince dahada karısıyor kafası insanın

canım ben hiç ateşimi ölçmedim sadece yumurtladığımı akıntı olduğu için bilirim kendini üzme bizde anne olacağız görürsün bak canım sen inciri denemişmiydin hiç

kızlar bu hamile haberlerin üzerine bir türk kahvesi gider yapıp geleyim yaaaaaaaaaa
allahım bizlerede duaet kızlar biraz önce kuranikerim okudum hepinize isimcek duaettim allah kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

cosmopoli
canım eşinin haberi varmı bebekten söyledinmi
nasıl söylemeyi düşünüyorsun
istersen sana birşey söyliyeyim bir pilanın yoksa eğer hamile kalırsam eşime öyle söyliyeceğim

arkadaşlar bu ay pressed siparişi ve ovülosyon testi sipariş vereceğim. bu ayı bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…