Nagihancım bidenem eşime sölemedim bişey kesinleşmeden de söylemiycem
Cuma günü inş. Doktor derseki bi sorun yok ozaman kocişe sölereim
Sen fikrini söle bakalım nasıl sürpriz yapalım
ArkadaŞlar ya benİ acayİp ateŞ basıyo 2 haftadır menopozlu gİbİ nedendİr bİlen varmı
canım hamile kalınca olurmuş insanlar adetikesilince menepoza girip ateş basarya hamileykende aynısı olurmuş hamilemisin yoksa sen
bilmiyomki canım ya inş.diyim allah söyletti diyim ben çok üşürüm normalde ama 2 haftadır acayip yanıyorum 1 haziran adet günüm aslında doktor 28 de de test yapabiliriz dedi ama stres yapmak istemiyom sonra tekrar gel derse
bence söyle eşinde öğrensin benim eşim benim nezaman adet göreceğimi bilir doktordada hemen anlatmaya başlar şugün olmuştu diye benden önce
ha şuna geleyim okadar büyük bir süpriz değil birtane biberon oll hediyelik paket yaptır ver bende futbolcunun eşi yapmıştı onda duydum ben yapmayı düşünüyorum
birde neyağı demiştin pomuğun hertarafınımı yğa batırıyorsun zararı olmuyormu birde ilişkiden sonra koyuyorsun cıvık cıvık nasıl duracak orda ya içine giderse
canım çok sevindim tebrik ediyorum.. özel bir şey yapmışmıydın. canım
İremcim kırmadım umarım seni Şeniz
Burası çok yoğun devamlı giremiyom ondan yani
Özle bişey derken yazdım görmüşsündür bazı kürleri uyguladım
Eğer gömediysen yazablrm tekrar a.s
Benİm bİraz acayİp zaten ben 19 da test yaptırdım ozamn beta 16.28 Çıktı ama 5 gÜn Öncesİnde Çatlatma İĞnesİ vurulmuŞtum Şİmdİde olur dİye heveslenİp olmazsa dİye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?