arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Nagihancım bidenem eşime sölemedim bişey kesinleşmeden de söylemiycem
Cuma günü inş. Doktor derseki bi sorun yok ozaman kocişe sölereim
Sen fikrini söle bakalım nasıl sürpriz yapalım

bence söyle eşinde öğrensin benim eşim benim nezaman adet göreceğimi bilir doktordada hemen anlatmaya başlar şugün olmuştu diye benden önce
ha şuna geleyim okadar büyük bir süpriz değil birtane biberon oll hediyelik paket yaptır ver bende futbolcunun eşi yapmıştı onda duydum ben yapmayı düşünüyorum

birde neyağı demiştin pomuğun hertarafınımı yğa batırıyorsun zararı olmuyormu birde ilişkiden sonra koyuyorsun cıvık cıvık nasıl duracak orda ya içine giderse

COSMOPOLı ÇOK SEVıNDıM ALLAH HUZURLU SAĞLIKLI Bı HAMıLELıK VE SONUNDA DÜNYA GÜZELı BEBEK NASıP ETSıNhihoyyyt

ArkadaŞlar ya benı acayıp ateŞ basıyo 2 haftadır menopozlu gıbı nedendır bılen varmı

canım hamile kalınca olurmuş insanlar adetikesilince menepoza girip ateş basarya hamileykende aynısı olurmuş hamilemisin yoksa sen

bilmiyomki canım ya inş.diyim allah söyletti diyim ben çok üşürüm normalde ama 2 haftadır acayip yanıyorum 1 haziran adet günüm aslında doktor 28 de de test yapabiliriz dedi ama stres yapmak istemiyom sonra tekrar gel derse

Benım bıraz acayıp zaten ben 19 da test yaptırdım ozamn beta 16.28 Çıktı ama 5 gÜn Öncesınde Çatlatma ıĞnesı vurulmuŞtum Şımdıde olur dıye heveslenıp olmazsa dıye korkuyorum

sen tüp bebekmi aşılamamı yaptırdın merak ettim

Çatlatma ıĞnesı canım 14.de vuruldum 19.da Çok aĞrım oldu acıle kaldırıldım kıst falan dedıler serbest sıvısında da artıŞ var dedıler

eşim sordu bana senin günün geçti hayırdır dedi gözlerinin içi gülerek
Bende sana öyle gelmiş daha günüme var dedim, üzüldü tabi
Ama Cuma günü kesinleşsin öyle söyleyim diyorum
Önceki gebeliğimdede böle olmuştu hevesimiz kursağımızda kalmıştı
Aynen tavsiyeni uygulayacam yine yazcam burdan size..
Adaçayı yağını pamuğun bi ucuna batırıp içine itiyosun diğer ucu dışarda kalıyo zaten ilişkiden sonra yaptım ben. Zararı olmuyo dediler burdan durdum bende öle yaptım
Öyel su gibi batırmıycaksın bi kaç damla sadece..

Acayıp bı ŞıŞlık var ıŞtah var aĞrım var zaten kasıklarımda acaba aĞrımı ateŞ yapıyo yoksa gÜnÜm yaklaŞtı ondanmıdır nedır

İremcim kırmadım umarım seni Şeniz
Burası çok yoğun devamlı giremiyom ondan yani
Özle bişey derken yazdım görmüşsündür bazı kürleri uyguladım
Eğer gömediysen yazablrm tekrar a.s

canım çok sevindim tebrik ediyorum.. özel bir şey yapmışmıydın. canım

İremcim kırmadım umarım seni Şeniz
Burası çok yoğun devamlı giremiyom ondan yani
Özle bişey derken yazdım görmüşsündür bazı kürleri uyguladım
Eğer gömediysen yazablrm tekrar a.s

yok canım kırılmadım ...önceden yazdıysan ordan bakarım kürlerine.. görmediğini düşündüm.

Benİm bİraz acayİp zaten ben 19 da test yaptırdım ozamn beta 16.28 Çıktı ama 5 gÜn Öncesİnde Çatlatma İĞnesİ vurulmuŞtum Şİmdİde olur dİye heveslenİp olmazsa dİye korkuyorum

canım ben senin hamile oldğunu düşünüyorum.. ben aşılama olduğum zamanlarda çatlatma iğnesi kullanmıştım. ama değerim hiç yüksek çıkmamıştı. ama doktorun seni en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor doğal olarak..hayal kırıklığı yaşama diye. gör bak hamile çıkacaksın sen

kızlar demin idrar tahlili yaptım kendime :)))
pet bardağa koydum idrarı. sonra baktım uzun uzun...
içinde uçuşan beyaz bişiler var minik minik. tortu dediğiniz bu mu???
bu ay bende hamiş olayım yaa
bu arada 3 günüm kaldı ama daha belirtim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…