arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

cosmocumm hayırlı olsun bebişin...
inşallah bende veririm o haberi bu ay :)
kitty cim bana da bir melek koy yaa
kime hamişsin dediysen çıktı.
bana da deeee

Kızlar doktorun yanından geldim şimdi
Çok yeni daha dedi Cuma gününe tekrar beta hcg bakalım dedi Elevit diye bi ilaç verdi
Daha önce dış gebelik geçirmiştim Kan değerindeki katsayı artıyomu diye bakıcak
ınşallah sorun çıkmaz ozamana kadar kimseye haber vermiycem eşim de dahil

inş çıkmaz canım a.s.

inşallah bir sorun çıkmaz canım allahım kucağına kavuştursun 9 aya kadar güzel geçer hamileliğin babanın haberi varmı daha öncede sordum ama görmedin heralde

inş yaa senin 10 haziran benim de 11 haziran adet tarihim ama ben pek umıtlı değilim bu ay çalışamadık senağlama

tarihlerimiz aynı hayatım hadi bizde güzel haberler veririz inşallah benim pek umudum yok ama gerçi hiç umudum yok ta allahtan umutta kesilmez dimiama

yok kuzu adet günüme daha var sanıyo bilmiyo bişey
Dinliyom seni Cuma günü akşamı nasipse sölerim
cosmopoli
canım eşinin haberi varmı bebekten söyledinmi
nasıl söylemeyi düşünüyorsun
istersen sana birşey söyliyeyim bir pilanın yoksa eğer hamile kalırsam eşime öyle söyliyeceğim

cosmocuğum.......hihoyyyt:lepi::CüvCüv: harika haber bu tatlım...tebrik ediyorum ..meleğime kardeş geliyor yaşasın...ocak annesi olacağız inşallah ikimizde...sağlıcakla kucağına al arkadaşım....

Yaseminim sağol canım benim bende sana çok sevnmştim
Ayyyy kışın mı doğurcas biz şimdi :dance::dance:
cosmocuğum.......hihoyyyt:lepi::CüvCüv: harika haber bu tatlım...tebrik ediyorum ..meleğime kardeş geliyor yaşasın...ocak annesi olacağız inşallah ikimizde...sağlıcakla kucağına al arkadaşım....

Nagihancım bidenem eşime sölemedim bişey kesinleşmeden de söylemiycem
Cuma günü inş. Doktor derseki bi sorun yok ozaman kocişe sölereim
Sen fikrini söle bakalım nasıl sürpriz yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…