merhaba ya bende adet olmadan önce damarlarım belli oluyordu göğsümde hamile kalanlarda göğüs çevresinin rengi koyulaşır derler benim öyle oldu 10 gündür regl olmadım ama yok hamile değilim nasıl bişey bu anlamadım
Kızlar doktorun yanından geldim şimdi
Çok yeni daha dedi Cuma gününe tekrar beta hcg bakalım dedi Elevit diye bi ilaç verdi
Daha önce dış gebelik geçirmiştim Kan değerindeki katsayı artıyomu diye bakıcak
İnşallah sorun çıkmaz ozamana kadar kimseye haber vermiycem eşim de dahil
[sıze="2"][color="ındigo"]canım kan testimi yaptırdın?[/color][/sıze]
ewt yhaptırdım cnm drumu aradım regl olmam için ilaç önerdi ama ben nedense bi tereddüt var içimde:saruboceq:
aradımm...0,901... balkona çıkayım da bir sıgara içeyim bari..hadi öptüm sizi..
Aradımm...0,901... Balkona çıkayım da bir sıgara içeyim bari..hadi öptüm sizi..
aradımm...0,901... balkona çıkayım da bir sıgara içeyim bari..hadi öptüm sizi..
kızlar bugün doktora gittim bhcg yapıldı değer 1.00 yani bebek yok ama o kadar üzgün değilim en azından dış gebelik yok kıttycat tatlım benim yeni tarih 20 haziran hadi kızlar iş başı durmak yok yola devam çalışınsenağlama
canım eltim yaptırdı ilkadımda yumurtaları takip etmeden topladı tabi tutmadı bence ankarada yaptırboşveeerrr...üzülsek de olmadı..sevinsek de..ben artık bıktım..27 yaşındayım,dert küpü olmuşum..alemlere takılıcam artık..o bar senin,bu bar benim..bu ay da son kez aşılama yaptırıcam..daha fazla zorlamaya gerek yok..bu arada ilkadım tüp bebek merkezi hakkında bir fikrin var mı? biz temmuzda tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimle..il dışına gitmemiz biraz zor gibi..
tatlım inşallah değer ikiye katlar Güzelim dış gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldın bi de uygulanan tedavi var mı sana Ben de dış gebelik geçirdim ve klomen kullanıyorum bu ay olmadı umutlar hazirana cevap yazarsan sevinirim
cosmo kasık ve bacak ağrılaRIN VARMI ? akıntın varmı benım bugun açık kahve rengı geldıde 3 damla kadar yerleşme dedıklerımı yoksa anlayamadım ..
birde tebrıgımı okumadın galıba tekrr tebrık edeyım senı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?