arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Canım adet belirtin var mı hiç
Benim yoktu mesela, insan adet olup olmayacağını anlıyo çünkü

Acayİp bİ ŞİŞlİk var İŞtah var aĞrım var zaten kasıklarımda acaba aĞrımı ateŞ yapıyo yoksa gÜnÜm yaklaŞtı ondanmıdır nedİr

slm bendede kasıklarımda batmalar oluyo bikaç dakka sürüyo ,göğüslerimde şişti ama hassasiyet yok bende haziran 1 de olacam bakalım ikimiz içinde hayırlısı...

Canım adet belirtin var mı hiç
Benim yoktu mesela, insan adet olup olmayacağını anlıyo çünkü

hiç belirtim yok :1no2:
ama umutlanmak da istemiyorum...
sık idrara çıkıyorum.ağzımda sürekli tatsızlık hali...
adet olucagıma yakın sivilce çıkarırdım. 4 gün önce çıktı,geçti bile.
agrım yok. akıntım normalde hiç olmazdı. adetim yaklaşınca bile. ama bu ara arttı...
ara ara kasıgıma ufak bi sancı giriyor geçiyor.
bunları bi yorumlayın bakalım hatunlar kaydirigubbakcemile3

canım benimde kasıkalrımda ağrı oluyo ara sıra ama onun dışındada bendede sendeki gibi hiç belirti yok hastalığına ne kadar var...Benim 1inde ama normalde 1 hafta 10 gğn önceden belim felan ağrırdı o belirtilerin hiç biri bendede yok ne olacak bakalım hayırlısı...

benim son 3 günüm canım. 29 unu bekliyorum.
inşallah bu ay hepimiz hamişizdir :Saruboceq:

Canım ben ancak kendmle kıyaslama yapabilrim belirtilerini
Benim kasıklarımda ağrı olmadı
Sivilce evet bendede çıktı hemen geçti gitti
Benim adet günüm geçeli 1 hafta oldu
Allah gönlüne göre versin inş. bebiş vardır
Bide yumurtlama döneminden sonra bol bol yat dnlen o aralar tutunma aşaması oluyomuş
öle diyolar rahat ol öyle ağır ev işi falan yapma ki tutunsun bebiş :1hug:

ya canım bende de sivilcelenme var göğüslerde ağrı var bacaklarım çok ağrıyor kasıklarımda bide benim çatlatma iğnesinden 5 gün sonra beta 16,28 çıktı olabilirmi canım

kızlar ya benimde adetine 2 gün var galiba ama bende acayip halsizlik ve kasık batması var bi anda giriyo şidetli bi şekilde baş dönmesi var

5-10 dk..sonra sonucum çıkacak..telefonla arıyıcam..hiiiççç bir belirti yok..okadar alışmışım ki "maalesef" cevabını almaya..umursamıyorum artık..

hamile arkadaşları tebrik ediyorum..inşallah bir aksilik çıkmadan bebeklerine kavuşurlar..bize de umut olsun bu güzel haberler..

Ayyy canım benm heycan yaptım bak şimdi
Haberdar et emi bizi merak ederim ben
İnşallah müjdeli haberle gelrsn :Saruboceq:
5-10 dk..sonra sonucum çıkacak..telefonla arıyıcam..hiiiççç bir belirti yok..okadar alışmışım ki "maalesef" cevabını almaya..umursamıyorum artık..

merhaba ya bende adet olmadan önce damarlarım belli oluyordu göğsümde hamile kalanlarda göğüs çevresinin rengi koyulaşır derler benim öyle oldu 10 gündür regl olmadım ama yok hamile değilim nasıl bişey bu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…