arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

iyigeceler canım şans melegi minicik bir öpucuk kondursun inşallah göbisine

canım biliyorum bigün bize gelecek yaramazlarımız bekleyeceğiz Merkez hakkında bi bilgim yok doktorum fakültede mehmet çetinkaya çok iyi sanırım bi arkadaşa samsunda kini önermiş istersen görüş Ama önce bi ay bi dinlenin bu ay olmayacak deyin kasmayın kendinizi sevginizin tadını çıkarın rahatlayın olmazsa yaza bende kendimi dinleyeceğim bu süreç çok yıpratıyo ha oldu ha olmadı diye düşünmekten olmuyo Bu arada benim doktorumun eşi de aşılama ile hamile kalmış bize de faydası olur ne dersin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gülaycım ben tedavi görmedim 7 ay korunduk sonra 9 ay hamile kalamadım bu 10. ayımdı
Allah nasip etti..
Sende çok rahat ol hamile kalmasam ben kalmazdım emin ol
mevlam istesin yeterki :Saruboceq:

canım sağol inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin Ben dert etmiyorum çevreme baksam örnek çok işte dış gebelik geçirmiş iki kızı var oğlu var vs İnşallah canım bigün bizde tadacağız o duyguyu:sm_cool: böyle atacam çığlıkları

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr.bugün süperin eşimin testindede bi sorun çıkmadı allaha şükür çok sevinçliyim.:dance:hihoyyytalkisalkisalkis

ninik;7088356]günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr.bugün süperin eşimin testindede bi sorun çıkmadı allaha şükür çok sevinçliyimhihoyyytalkisalkisalkis:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…