- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
kedimin miyavlamaları uyandırdı beni canım mama istiyormus hanım :)
Kızlar günaydınnnnn gününüz güzel geçsin inş.
Ninik cim adına çok sevndim sorun yokmuş bak ne gzüel...
günaydın canım hosgeldin :1hug:günaydın arkadaşlara.s.
kedi mi besliyorsun ne güzel canım ya.bende bayılırım hayvanlara annemin bahçede sayamıyacağım kadar kedi var.2 tane köpeğimiz var.tavuğumuz civcivimiz bile var ailecek çok merhametliyizdir ve severiz
Nasılsınız arkadaŞlar kıtty benımde kamlumbaĞam vardı geÇen gÜn kaybettım bu ara herŞey kÖtÜye gıdıyo test sonucuda kÖtÜ Çıktı zaten daha gÜnÜme var ama olsa Çıkardı bu zamana kadar((((((
BENİM DE KAPLUMBAĞAM VARDI BİLİYORMUSUN?HEMDE KARA KAPLUMBAĞASI........ONU 1 SENE EVDE BESLEDİM AMA ÖLDÜ CANIM 3 YAŞINDAYDI KIŞ UYKUSUNA YATMAMASI LAZIMDI AMA Bİ TÜRLÜ ENGEL OLAMADIK ONA UYUDU VE VÜCUDU YEMEK DEPOLAMADIĞI İÇİN AÇLIKTAN ÖLDÜ:çok üzgünüm:
üzüldüm canım senağlama hayvan sevgisi bambaska bir duygu bu duyguya sahip insanlarda benim icin cok özel insanlardır :1hug: test konusuna gelince bos yere ceneni yorma dövecem simdi seni :mymeka: daha erken senin icin bekle ve sonra gör sonucu ok?:1hug:
tamam kuşum bakalım 2.sinde doktor çağırdı gitçem ne olcak ozamnda çıkmazsa ben üzülcem sende kızarsınsenağlama
a.s.günaydın anniş hosgeldin:1hug:
SAĞOL CANIM YA BENİM İÇİM NASIL RAHATLADI ANLATAMAM SANA.EŞİMDE Bİ O KADAR RAHAT YANİ ONUN RAHATLIĞI BENİ ÖLDÜRECEK.....:mymeka:
ayyyy banamı dedin anniş diye sositososito benmi üstüme alındım ama hoş geldi kulağıma :dance:
merhaba benimde adet günüm bugün yada yarın. iki gündür belim sırtıma doğru ağrıyor. oturamıyorum. gögüslerim şiş ve acıyorlar. sanki uçları da biraz koyulaştı . çok merak ediyorum ben de. bugün kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. korkuyorum da.acaba ben psikolojik olarak mı etkileniyorum diye düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
günaydın kızlaaar...
keyifler nasıl bakalım?
ben son 2 sayyorum. daha adet belirtim yok.
test de yapmak istemiyorum. günüm geçerse o zaman yaparım. dua edin bana nolur
gece çok hafif kasık sancım oldu o kadar.
şu 1 hafta geçmek bilmedi yaaa...
bence üzülmiceksin güzel haberlerle geleceksin canım:1hug: kendini buna inandır ok yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?