arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kedimin miyavlamaları uyandırdı beni canım mama istiyormus hanım :)

kedi mi besliyorsun ne güzel canım ya.bende bayılırım hayvanlara annemin bahçede sayamıyacağım kadar kedi var.2 tane köpeğimiz var.tavuğumuz civcivimiz bile var ailecek çok merhametliyizdir ve severiz

Kızlar günaydınnnnn gününüz güzel geçsin inş.
Ninik cim adına çok sevndim sorun yokmuş bak ne gzüel...

SAĞOL CANIM YA BENİM İÇİM NASIL RAHATLADI ANLATAMAM SANA.EŞİMDE Bİ O KADAR RAHAT YANİ ONUN RAHATLIĞI BENİ ÖLDÜRECEK.....:mymeka:

günaydın arkadaşlara.s.
günaydın canım hosgeldin :1hug:

kedi mi besliyorsun ne güzel canım ya.bende bayılırım hayvanlara annemin bahçede sayamıyacağım kadar kedi var.2 tane köpeğimiz var.tavuğumuz civcivimiz bile var ailecek çok merhametliyizdir ve severiz

var ablası bir tane kızım :) bizimde ailemizde herkes hayvansever annemlerde kuşlarımız ,tavsanımız,kaplumbagamız baska bir kedimiz daha vardı o pencereden dusup öldü

Nasılsınız arkadaŞlar kıtty benımde kamlumbaĞam vardı geÇen gÜn kaybettım bu ara herŞey kÖtÜye gıdıyo test sonucuda kÖtÜ Çıktı zaten daha gÜnÜme var ama olsa Çıkardı bu zamana kadar((((((

var ablası bir tane kızım :) bizimde ailemizde herkes hayvansever annemlerde kuşlarımız ,tavsanımız,kaplumbagamız baska bir kedimiz daha vardı o pencereden dusup öldü [/QUOTE]

BENİM DE KAPLUMBAĞAM VARDI BİLİYORMUSUN?HEMDE KARA KAPLUMBAĞASI........ONU 1 SENE EVDE BESLEDİM AMA ÖLDÜ CANIM 3 YAŞINDAYDI KIŞ UYKUSUNA YATMAMASI LAZIMDI AMA Bİ TÜRLÜ ENGEL OLAMADIK ONA UYUDU VE VÜCUDU YEMEK DEPOLAMADIĞI İÇİN AÇLIKTAN ÖLDÜ:çok üzgünüm:

üzüldüm canım senağlama hayvan sevgisi bambaska bir duygu bu duyguya sahip insanlarda benim icin cok özel insanlardır :1hug: test konusuna gelince bos yere ceneni yorma dövecem simdi seni :mymeka: daha erken senin icin bekle ve sonra gör sonucu ok?:1hug:

onlarda cok tatlı oluyor ölmesine üzüldüm canım ya senağlama allah rahmet eylesin senağlama

tamam kuşum bakalım 2.sinde doktor çağırdı gitçem ne olcak ozamnda çıkmazsa ben üzülcem sende kızarsınsenağlama

merhaba benimde adet günüm bugün yada yarın. iki gündür belim sırtıma doğru ağrıyor. oturamıyorum. gögüslerim şiş ve acıyorlar. sanki uçları da biraz koyulaştı . çok merak ediyorum ben de. bugün kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. korkuyorum da.acaba ben psikolojik olarak mı etkileniyorum diye düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızlaaar...
keyifler nasıl bakalım?
ben son 2 sayyorum. daha adet belirtim yok.
test de yapmak istemiyorum. günüm geçerse o zaman yaparım. dua edin bana nolur
gece çok hafif kasık sancım oldu o kadar.
şu 1 hafta geçmek bilmedi yaaa...

hosgeldiniz kızlar a.s.

ArkadaŞlar gÜnÜnÜz gelmeden test yapmayın sakın ben yaptım ve sonuÇ negatıf geÇmesı bekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…