arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Canımız tez hemen Çıksın beklıyoz pozıtıfı ama yanlıŞ yapıyoruz ben o yanlıŞı yaptım

bence biraz bekle canım daha sonra yaptırrsın :)

günaydın canım a.s.hala beklemedeyim ben geldi gelecek kırmızılar dualarım seninle inşallah adet olmazsın :Saruboceq:

benimde 5 günüm kaldı yine her ay olduğu gibi 5 den geriye sayıyorum ama bu ay hiç takmadım belirtileri falan zaten hiç bi belirtimde yok

Canım günün geçsin öle yap,
Ben adet günmde yaptım negatif çıktı
adetimi 2 gün geçti yaptım yine negatif çıktı
Ancak dün öğrenebldm pozitif olduğunu o da kanda ancak belli oldu yani..
Sabretmek zor biliyom ama sabredin başka şeylerle uğraşın dikkatinizi dağıtın
İnşallah Allah gönlünüze göre verir hepinizin hepimizin... :Saruboceq:

[color="ındigo"]cosmopolı canım sen Şımdı eŞıne sÖylemedın dımı?allahım alemsın ya valla nasıl tutuyorsun kendını anlamadım. Ben varya hayatta tutamazdım kendımı kudururdum sÖylemeden[/color]

Son düzenleme:
alıstık artık bagımlılık yaptı bu testler bizde -tatlicadiarzu-yapmazsak krize giriyoruz canım
:roflol:

kitty cim cosmo cum teşekkürler canım yorumlarınız için...
bende çok test yaptım ama çıkmıyo işte sabredebilene aşkolsun :)))
ben geçenki hamileliğimde adetimden 2 gün önce yaptım negatif, test yaptıktan 4 gün sonra yaptım 2 günüm geçmişti pozitif :) çok fark ediyor yani...

kızlar bişey sorucam bilginiz varmı bilmiyorumda..dün eşim test yaptırdı ya değerleri gayet güzel çıkmış yanlız bir tanesi hariç onada doktor mühim değil bu demiş ama benim içim rahat değil.sadece 3 değer bizim için önemli oda normal zaten sorun yok demiş.

şimdi testte teratospermi diye bişey var %50 miş normali bizimki %35 çıkmış bu iyiye mi işaret kötüye mi anlamadım bildiğim kadarıyla şekil bozukluğu u ama sonuçtada aynı şey yazıyor:teratospermi diye biliyor musunuz bu nedir ya..?

ah canım biz hamile kalsakta test yapmaya devamederiz herhalde inanmayıp sırnaşık şey:roflol:

ah canım biz hamile kalsakta test yapmaya devamederiz herhalde inanmayıp sırnaşık şey:roflol:

bencede yaa :roflol:
bak beni şeytan dürtüklüyo -tatlicadiarzu- git de test allll dio kaydirigubbakcemile3
acep ben bugün alsam yarın yapsam. çıkarmı :roflol: yine başladım sabırızlıga. biri beni durdursuuunnn :bbo: biliyorum o verdiğim test parası boşa gitcek...

kızlar buğün tekrar beya hcg baktırdım..ilki 364 tü buğünkü 778 :)))çok şükür ikiye katlamış....

ya kızlar yokmu bunu bİlen.....?

canım,benim eşim de birsürü test yaptırdı..
ama o terim geçmedi hiç :S duymadım yani.
bizde sorun vardı. ameliyat oldu eşim. 2. aydayız denemelerde.
ameliyat olalı 6 ay oldu. ilk zamanlar denediğim ilk ay hamile kalıyordum.
şimdi ise geçen ay kalmadım. bu aydan ümitliyim. hayırlısı bakalım.
canım doktor sorun yok dediyse önemli bişet değildir bence :1hug:

bende öyle diyorum yapsammı yapmasammmı :roflol:
kızlar buğün tekrar beya hcg baktırdım..ilki 364 tü buğünkü 778 :)))çok şükür ikiye katlamış....

masallah canım iyi gidiyor iyi bak bebişimize annesi :)

ya kızlar yokmu bunu bılen.....?

bilgim yok canım ya internette baktım
sperm morfolojisinin normalin altında olması (teratospermi)

Teratospermi: (Şekil farklılıkları)

ınsan sperm hücrelerinin kendine has “iğ” şeklinde bir baş yapısı vardır. Bazen sperm başı değişik şekillerde olur. Her normal sperm analizinde bazı hücrelerin “anormal şekilli” şeklinde yazıldığı görülür ve belli bir yüzde ile ifade edilir. Eğer, anormal şekilli sperm hücrelerinin oranı hemen hemen % 100 ise teratospermiden bahsedilir. Bu tanı bazen hastalarda kaygılara yol açmaktadır. Sanki bu hücrelerle tüp bebek yapılırsa ve gebelik oluşursa bebeğin anormal olmasından korkulmaktadır. Halbuki, bu tip hücreler doğal yollardan kadının yumurtasını dölleyemezler; ancak, tüp bebek uygulamasında kullanılabilirler.

Şunu unutmamak gerekir: Tüp bebek uygulamalarında sperm hücreleri ne durumda olursa olsun, gerek duyulduğunda genetik testlerin yapılmasından kaçınmamalıdır. Tedavilerin ayrıntıları çiftlerle beraber tartışılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…