kızlar buğün tekrar beya hcg baktırdım..ilki 364 tü buğünkü 778 :)))çok şükür ikiye katlamış....
canım Çok saĞol.İlgİlendİĞİn İÇİn.morelİm yİne sıfırın altında ya doktor nasıl normal dİyebİlİyor anlamıyorum..........[color="ındigo"][/color]
[sıze="2"]canım,benim eşim de birsürü test yaptırdı..
Ama o terim geçmedi hiç :s duymadım yani.
Bizde sorun vardı. Ameliyat oldu eşim. 2. Aydayız denemelerde.
Ameliyat olalı 6 ay oldu. Ilk zamanlar denediğim ilk ay hamile kalıyordum.
şimdi ise geçen ay kalmadım. Bu aydan ümitliyim. Hayırlısı bakalım.
Canım doktor sorun yok dediyse önemli bişet değildir bence :1hug:[/sıze]
yaw canım niye moralini bozuyorsun doktor nomal demişse normaldir bu bakılanlardan birisi galiba bundan baska bir kac sey daha arastırılmıs galiba internette öyle diyordu diğerleri iyi cıktıgı icin bu degerin biraz dusuk olması pekte önemli degil demekki hic yok degilki sadece normalin biraz altındaymıs sizinki üzülme hadi:teselli:
canım Çok saĞol.İlgİlendİĞİn İÇİn.morelİm yİne sıfırın altında ya doktor nasıl normal dİyebİlİyor anlamıyorum..........[color="ındigo"][/color]
[color="ındigo"]cosmopolİ canım sen Şİmdİ eŞİne sÖylemedİn dİmİ?allahım alemsİn ya valla nasıl tutuyorsun kendİnİ anlamadım. Ben varya hayatta tutamazdım kendİmİ kudururdum sÖylemeden[/color]
anacım evde öle bi havaya girdim ki sanki adet olcakmışım gibi hatta mascuktan orkid falan da koymayı düşünüyom inandırıcı olsun diye sırnaşık şey sırnaşık şey
çok sürpriz olsun istiyom
Ninik cim Cuma günü nasipse kan değerlerim arttığında aynı dediğin gibi yapıcam
Biberon bide emzik alıp hediye paketi yapıcam içinede not yazıcam ama ne yazim karar veremedim
Benden kurtulamazsınız hadi söleyin ne yazimmm kaydirigubbakcemile3
babacım ben geldim yaz canım birde gebelik testi yap çift cizginin oldugu hatıra kalsın bebişine :)
babacım ben geldim yaz canım birde gebelik testi yap çift cizginin oldugu hatıra kalsın bebişine :)
burcuda test yaptıracakmıs bugun bakalım onun sonuc ne olacak inşallah güzel haberlerle gelir :)
kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederiz harikasınız...cosmocuğum sende belirti var mı canım bende bişey yok daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?