arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım Çok saĞol.ılgılendıĞın ıÇın.morelım yıne sıfırın altında ya doktor nasıl normal dıyebılıyor anlamıyorum..........[color="ındigo"][/color]

canım Çok saĞol.İlgİlendİĞİn İÇİn.morelİm yİne sıfırın altında ya doktor nasıl normal dİyebİlİyor anlamıyorum..........[color="ındigo"][/color]

yaw canım niye moralini bozuyorsun doktor nomal demişse normaldir bu bakılanlardan birisi galiba bundan baska bir kac sey daha arastırılmıs galiba internette öyle diyordu diğerleri iyi cıktıgı icin bu degerin biraz dusuk olması pekte önemli degil demekki hic yok degilki sadece normalin biraz altındaymıs sizinki üzülme hadi:teselli:

[sıze="2"][color="ındigo"]tamam canım çok sağol.[/color][/sıze]

tamam canım ben biraz araştırayım bu durumu sağol ilgin için

canım Çok saĞol.İlgİlendİĞİn İÇİn.morelİm yİne sıfırın altında ya doktor nasıl normal dİyebİlİyor anlamıyorum..........[color="ındigo"][/color]

canım benim şükret haline. doktor iyi demişse iyidir...
bizimkisi ameliyatsız düzelmiyordu. benim kanımda çok az pıhtılaşma vardı,ama bu hamileliğe engen değildi,eşimin ise spermlerinde pıhtılaşmaya benzer bişey varmış. ikimizinki birleşince bebek bir süre sonra düşüyordu.hayal kurup kurup bebişe odaklanmak, sonrada onu kaybetmek çok kötü. ben bunu 2 defa yaşadım.
allahıma şükürler olsun eşim ameliyat oldu ve degerler düzelmiş.
bak şükretmelisin. sizin ameliyatlık bir durumunuz yok. ve doktor sorun yok demiş.
allahın izniyle hepimizin bebişleri olucak :teselli:
sadece az daha sabır Şeniz

Anacım evde öle bi havaya girdim ki sanki adet olcakmışım gibi hatta mascuktan orkid falan da koymayı düşünüyom inandırıcı olsun diye sırnaşık şey sırnaşık şey
Çok sürpriz olsun istiyom

Ninik cim Cuma günü nasipse kan değerlerim arttığında aynı dediğin gibi yapıcam
Biberon bide emzik alıp hediye paketi yapıcam içinede not yazıcam ama ne yazim karar veremedim
Benden kurtulamazsınız hadi söleyin ne yazimmm kaydirigubbakcemile3

babacım ben geldim yaz canım birde gebelik testi yap çift cizginin oldugu hatıra kalsın bebişine :)

burcuda test yaptıracakmıs bugun bakalım onun sonuc ne olacak inşallah güzel haberlerle gelir :)

babacım ben geldim yaz canım birde gebelik testi yap çift cizginin oldugu hatıra kalsın bebişine :)

çok güzelmiş bu yaaa
bende hamiş olsam böle yapmak isterim :)
ama not şu olur heralde : 'BEN GELDİM BABACIM.AMA BU DEFA SONUNA KADAR KALICAM ' kaydirigubbakcemile3
yarın gece adet olmam gerek. bakalım nolcek...

merhaba arkadaslarrrr hamiş olan tüm anne adaylarına tebrikler bu arada benım gıbı hamiş olmayı bekleyenlere de allah nasip etsin .... sevgiler

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederiz harikasınız...cosmocuğum sende belirti var mı canım bende bişey yok daha...

Aynen Yasemin ya tık yok sırnaşık şey
Kan testini görmeseydim kendimi deli ilan ederdim sırnaşık şey
Hatta sivilce çıkmış yüzümde adet olcam sankim sırnaşık şey
kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederiz harikasınız...cosmocuğum sende belirti var mı canım bende bişey yok daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…