arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşş hamişsindir canım ben elinden tuttumm :Saruboceq:

tübülosch sabret kiz günün varmis söyle bir kac gün gecsin simdi varsa bile belli olmaz negatif görüce üzülürsün

tubiloshh sabret kiz günün varmis söyle bir kac gün gecsin simdi varsa bile belli olmaz negatif görüce üzülürsün

öle yapim ben o zaman...
eh kadın milleti işte naniknanik
test yapmak aklımızda olmasın bir defa, tutabilene aşkolsun şutarafagitti
allahım hiçbirimizin kucagını boş koymasın inşallah :Saruboceq:

aminn canım benim :Saruboceq:
alma deeyosun yani test?
iyi bekliim o zaman 1 gün daha :çok üzgünüm:
ama meraklaniomm delikafadulden
inşallah hepimiz hamişizdir bu ay :1hug:

evet canım bekle ben kaç sefer yaptım nerdeyse her ay o yüzden hüsrana uğrama bekle canım az kaldı...kaydirigubbakcemile

Tuğbişim inş. hamilesindir ama bekle bakalım biraz daha :1hug:

günaydın kızlar a.s.yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz a.s.

test yapma olayına gelince bence bekleyin erken yapmayın sonra üzücü oluyor a.s size diyorum ama sabah kendim yaptım yine testi gecemedim 1 nette kaldım sırnaşık şey:roflol:

Kitty adet olmadın ama demi hem olsanda önümüzdeki ayımız var
Allah sağlık versin önce gerisi olur kuzucuklar :Saruboceq:

Kitty adet olmadın ama demi hem olsanda önümüzdeki ayımız var
Allah sağlık versin önce gerisi olur kuzucuklar :Saruboceq:

Kitty ciimmmmmm
Varmı bi haber adet oldun mu cicim kaydirigubbakcemile5

günaydın annecik daha olmadım :1hug: evet canım olsada gelecek ay calısmalara tam gaz devam :roflol:yenilen pehlivan gürese doymazmıs bende o hesap :roflol::roflol: bendeki tek degişiklik canım bugun akıntım basladı uzuayanlardan bu ay görmemiştim bunu daha yeni cıktı ortaya bu ay :roflol:

tubii bence hamilesin canım......:Saruboceq:

aminn canım benim :Saruboceq:
alma deeyosun yani test?
iyi bekliim o zaman 1 gün daha :çok üzgünüm:
ama meraklaniomm delikafadulden
inşallah hepimiz hamişizdir bu ay :1hug:

canım ben tam günümde yaptım çıktı....çokta silikti ama kanda pozitif sonuç...bence yarın sabah yap...delikafadulden

yasemin hosgeldin canım :1hug: annecikler
sizin yaptıgınız testler normal su ucuz olanlardanmıydı yoksa erken gösterenlerdenmiydi

Allah neşeni eksik etmesin canım yaaa
Güldürdün beni vallasırnaşık şey
O uzayanlar ne acaba merak ettim şimdi CADIARZU

inşallah hamilesindir kittyciğim...bu arada ne kadar pozitifsin maşalllah...onun için bence 1 adım öndesin arkadaşım...

slm kıslarr cosmo yaa bişe sorcam kantestinde aç olmak falan gerekiyomu yağlı yemesin falan demişlerr bilmiyom gidip şimdimi yaptırsam testi 2gün geçtii

benimki ucuz olanındandı tam günümde yaptım, 2 gün geçince yaptım çıkmadı
biliyosun kanda ancak öğrendim ben

evet canım :1hug: burcu bugun test yapmıs negatif cıkmıs üzülüyor istersen sen ona biraz moral ver canım :1hug:

inşallah hamilesindir kittyciğim...bu arada ne kadar pozitifsin maşalllah...onun için bence 1 adım öndesin arkadaşım...

tesekkür ediyorum canım :1hug: göbişimde bir adım önde olsa ne guzel olacak dimi canım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…