arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tubiloshh beyazgelincik dedıydı dersin bence sen hamılesın a.s.

inşallah canım ya inşallah :)
çok sabırsızlanıyorum.
allahım hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
beni heycanlandırıyonuz yaw
bide negatifi görmek de var. olsun allahım zamanı gelince verir der beklerim :icecream:

Kızlar kan değerim düşmüş isyan etmek istemiyom ama yine mi ben Allahım ya :çok üzgünüm:
Doktor c.tesi tekrar kan tahlili istedi. Kendi kendine düşücek büyük ihtimalle dedi
Kahretsin ya
Bebek falan yok çekti gitti bütün hayaller :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm cosmo ben burdayım
stres yapmalütfen yükjselır inş. dua edıcem sana allahım yavrunu sana bağışlasın burda çok duydum kan degerınde düşüp tekrar çıkan üzülme kıyamam

Burdayım ölmek istiyom kahrımdan senağlama
ne hayaller kurdum .biberonla emzik almıştım sabah ,eşime akşama sürpriz yapim diye senağlama

cosmo canım ya çok üzüldüm inşallh yanılıyoruzdur inşallah eşine güzel haberler verirsin

cnm ama çok düşmemiş walla bak burda bir arkadaştan okudum degerı düşüp tekrar yükselmiş lütfen bırakma kendını biz senı hep güçlü tanıdık...

cnm üzülme lütfen evet demesı kolay yapması zor ama yapacak bişimiz yok hakkında hayırlısı olur inş. zaten eğer düşerse bile bir sorunu vardır ondan düşer ben de yaşadım kimyasal gebelık .. ama senın minigin tutunacak annesıne inş.....

İnşallah:Saruboceq:
Seninki nasıl olmuştu gelincik kıyamam sanadasenağlama

Cosmo ikinci degerini ayni labaratuvardami yaptirdin? Yerden yere fark yapabiliyor cünkü herkes ayni makineyi kullanmiyor bide referans degeride farklidir. Insallah öyledir :Saruboceq:

cnm benım de regl günümde hastalandım ama toplam 1 ped doldu ve 3 gün sürdü sonrasıda dr. gttm 90 çıktı 2 gün sonra tekrar kanamam oldu 130 çıktmıştı 1 hafta yattm progestan falan kullnadım ama sonunda 4 e düşmüştü ve kaybettım .. allah tan kürtaja gerek kalmadı vede sağlıklı oldugumuzu öğrendık bunlara sevdınk öyle cnm ... ooo sonra unttum gttm bak yenı heycanım var şimdi inş. şimdi yavrumbenı bırakmaz...

Aminnnnnnnnn canım inş. sağ salim kucağına alırsın:Saruboceq:
Doktor adını bile koymadı sadece kendi kendine düşer dedi
Kimyasal gebelik midir bunu adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…