slm kıslarr cosmo yaa bişe sorcam kantestinde aç olm ak falan gerekiyomu yağlı yemesin falan demişlerr bilmiyom gidip şimdimi yaptırsam testi 2gün geçtii
Yok canım ya ben öğle yemeğimi yedim çaya gider gibi gittim valla doktorcuğumun yanına
bende gidiim mii kiidur kuzenimi ariim o gelirse gidiim ben iğneden çok korkarımm-tatlicadiarzu-
yaa kittycim napiim yaa insan merak ediyo sen iisin maşallah,öğrenince nolcak yükselcekmi die baktır sonra bebek iimi bitmes:roflol:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde günüme 5 gün var ve 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı fakat ikincisi siilikti ama belli oluyor göğüsleirimdede çok ağrı var dokunduğum an acıyor oysaki benim ikinci gebeliğim olucak hiç olmamıştı oğlumda bide ben oğlumda 2 ay üzerine gördüm geçen ayda 2 gün geçti ve sadece 2 gün geldi 2.gün temizdim acaba hamilemiyim kan tahlili yaptırsammı acaba hayal kırıklığınddnda çok korkuyorum allahım herkese nasip etsin inşallah.....
aramıza hosgeldin a.s. tebrikler canım a.s. hemen git kan tahlililne bence hamilesin :1hug:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde günüme 5 gün var ve 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı fakat ikincisi siilikti ama belli oluyor göğüsleirimdede çok ağrı var dokunduğum an acıyor oysaki benim ikinci gebeliğim olucak hiç olmamıştı oğlumda bide ben oğlumda 2 ay üzerine gördüm geçen ayda 2 gün geçti ve sadece 2 gün geldi 2.gün temizdim acaba hamilemiyim kan tahlili yaptırsammı acaba hayal kırıklığınddnda çok korkuyorum allahım herkese nasip etsin inşallah.....
canım dikkat ediomusun? sen kime 'bence hamilesin' dediysen hamile çıktı kaydirigubbakcemile3
bi bana demedin :çok üzgünüm:
ne zaman dicen sırnaşık şey
hoşbulduk teşekkür ederim aslında hemen gidipp yaptırmak istiyorum ama korkuyorum( çünkü benden çok oğlum istiyor kardş hergün anne karnında bebek var diyor inşallah hamileyimdir öğleden sonra gidip yaptırmayı düşünüyorum cvpın için teşekkür ederim cnm çok büyük moral oldu
eğer gidersen akşama kesin size sonucu yazıcam arkadaşlar çok mtlu oldum inşallah hamileyimdirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?