arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yaa kittycim napiim yaa insan merak ediyo sen iisin maşallah,öğrenince nolcak yükselcekmi die baktır sonra bebek iimi bitmes:roflol:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde günüme 5 gün var ve 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı fakat ikincisi siilikti ama belli oluyor göğüsleirimdede çok ağrı var dokunduğum an acıyor oysaki benim ikinci gebeliğim olucak hiç olmamıştı oğlumda bide ben oğlumda 2 ay üzerine gördüm geçen ayda 2 gün geçti ve sadece 2 gün geldi 2.gün temizdim acaba hamilemiyim kan tahlili yaptırsammı acaba hayal kırıklığınddnda çok korkuyorum allahım herkese nasip etsin inşallah.....

aramıza hosgeldin a.s. tebrikler canım a.s. hemen git kan tahlililne bence hamilesin :1hug:

hoşbulduk teşekkür ederim aslında hemen gidipp yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ( çünkü benden çok oğlum istiyor kardş hergün anne karnında bebek var diyor inşallah hamileyimdir öğleden sonra gidip yaptırmayı düşünüyorum cvpın için teşekkür ederim cnm çok büyük moral oldu

Hoşgeldin canım a.s.
Çift çizgi çıktı demişsin hiç tereddüt etmeden kanda baktır muayene ol
Kesin hamilesin hayırlı olsun :1hug:

canım dikkat ediomusun? sen kime 'bence hamilesin' dediysen hamile çıktı kaydirigubbakcemile3
bi bana demedin :çok üzgünüm:
ne zaman dicen sırnaşık şey

çünkü senin guzel gunun yarın canım :1hug: eminim bu gece dayanamayıp yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacaksın gelip test cizgisinde 2. çizgiyi silik gördügünü söyleyeceksin bunu yazmak istemedim sadece bir kac gun bekle dedim ozman net cıkar diye hersey inşallah yanılmam :1hug::Saruboceq:

eğer gidersen akşama kesin size sonucu yazıcam arkadaşlar çok mtlu oldum inşallah hamileyimdirrrrrrrr

amin canım :Saruboceq:inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

inşallah kitty cim inşallah :)
sende daha olmamışın. hadi beraber hamiş olalım bu ay :)
senden de güsel haberler bekliyoruz...
yarın sabah size olumlu veya olumsuz haberi veririm ...

kızlar ya bişi sorucam, bilen varsa beni aydınlatabilirmi??
göbek deliğimin sağ tarafı ve sağ kasıgıma doğru bişeyler böle batıyor gibii atıyor gibii.hiç rahat değilim
ama adete baglı oldugunu sanmıyorum. adet agrım yok. kafam karıştı.
böyle olan oldumu hiç??

hadi inşallah bakalım :)
testim hazır sadece sabahı bekliyorum. bakalım sonuç ne olcak.
tüm bekleyenlerin yüzünü güldür YaRabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…