arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

belirtide olabilir tabiki canım ama belli de olmaz.normalde akıntının yoğunlaştığını biliyorum hamilelerde ama sen çok ümitlenme yined e canım.

ayyy inşallah olur cnm ama herzamankıs stresım yok 8 aydır ıstıyırum yok cnmalıştım artık zatenm

sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:

haydı halaya kkıslarrr bebış ıçın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kitty cim burdayım tatlım, ben ne şeker olmuşum öle ellerine sağlıkalkisalkisalkis
Varmı senin kırmızılardan bi haber

kızlar hamilelik belrtilerinde haziranda bebklerine merhaba demek isteyenler diye bi yer var.gidin bakim oraya adet tarihlerinizi yazın.tabi bu ay adet görmeyenler henüz

kitty cim burdayım tatlım, ben ne şeker olmuşum öle ellerine sağlıkalkisalkisalkis
Varmı senin kırmızılardan bi haber

slm canım opuyorumnanaktanyok hala kırmızılar :sm_confused:bugun yine test yaptım sonuc yine aynı cıktı canımdelikafadulden halbuki ruyamda görmüştum koskocaman iki tane kırmızı cizgiyi:roflol: o sevincle arka arkaya 3-4 test yapıyorum ruyamda hepsinde cift cizgi delikafaduldentam orda uyandım kafayı yedim artık ya :roflol::roflol:

günaydın kızlar..kitty test neden yapmıyorsun canım..inşallah hamişsindir...
cosmocuğum sen nasılsın canım başladın mı bu ayki çalışmalara...

kızlar hamilelik belrtilerinde haziranda bebklerine merhaba demek isteyenler diye bi yer var.gidin bakim oraya adet tarihlerinizi yazın.tabi bu ay adet görmeyenler henüz

nerde cnm o blum anlamadım ben iş yerınde oldugum ıçın hep acık ama ara ara bakıorumfda

günaydın kızlar..kitty test neden yapmıyorsun canım..inşallah hamişsindir...
cosmocuğum sen nasılsın canım başladın mı bu ayki çalışmalara...

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan a.s.surekli test yapıyorum canım cıkmıyor birsey :roflol: siz nasılsınız bakalım hersey yolunda dimi ? :Saruboceqpuyorumnanaktan

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan a.s.surekli test yapıyorum canım cıkmıyor birsey :roflol: siz nasılsınız bakalım hersey yolunda dimi ? :Saruboceqpuyorumnanaktan

hoşbulduk canım...biz iyiyiz bir sıkıntımız yok şükür teyzesi..kanda baktırsana tatlım..bak merak ediyoruz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…