- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
belirtide olabilir tabiki canım ama belli de olmaz.normalde akıntının yoğunlaştığını biliyorum hamilelerde ama sen çok ümitlenme yined e canım.
sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:
cosmo
forever
ninik
sekerkiz67
GUİDE
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrra.s.opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar günaydın herkese
sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:
kitty cim burdayım tatlım, ben ne şeker olmuşum öle ellerine sağlıkalkisalkisalkis
Varmı senin kırmızılardan bi haber
kitty cim burdayım tatlım, ben ne şeker olmuşum öle ellerine sağlıkalkisalkisalkis
Varmı senin kırmızılardan bi haber
günaydınnn
gunaydın canım:1hug: hosgeldin a.s.
kızlar hamilelik belrtilerinde haziranda bebklerine merhaba demek isteyenler diye bi yer var.gidin bakim oraya adet tarihlerinizi yazın.tabi bu ay adet görmeyenler henüz
nerde cnm o blum anlamadım ben iş yerınde oldugum ıçın hep acık ama ara ara bakıorumfda
günaydın kızlar..kitty test neden yapmıyorsun canım..inşallah hamişsindir...
cosmocuğum sen nasılsın canım başladın mı bu ayki çalışmalara...
hoşbulduk tatlışlar napıyosunuss,ben temisliğe başlıcamda bi slm veriim dedim:)))))))))))
gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan a.s.surekli test yapıyorum canım cıkmıyor birsey :roflol: siz nasılsınız bakalım hersey yolunda dimi ? :Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?