gelecek baska zmanmı bulmamsılar yaw Çok üzgünüm çoook tam gununu bulmuslarklava: neyse canım takma sabah calıs inşallah temmuzda gelir melegin :Saruboceq:
[FONT="Book Antiqua"]canım günaydın.varya tam bir ruhum şu anda ölüyorum uykusuzluktan ya bişey olduğu da yok.zorlamayla yada şartlnadırmayla olmuyor ki bu işler ya.valla bütün sinir sistemim bozuk yani...senağlama[/FONT]]
kızlar bişey sorcam benim aetime 5-6 gün var..göğüslerim damarlı ve çok hassas..kanımda ve gbeğimd batmalar oluyor da..en garibi de psikolojik anlamda çok hasssalaştım diğer aylarda hiç böle olmazdı..aşırı b kıskançlık var..anlamadım gitti..bunlar hamilellik belirtisi olabilir mi..acil yardım..:)
gunaydın kıslarr aramıza hosgeldin şekerkızzemuszemus
gunaydın kıslarr aramıza hosgeldin şekerkızzemuszemus
cnm ya yarın adet gunum umarımolmam .akıntım var boyle yumurtlama donemlerınde gelırya koyukıvamlı gıbı oyle sence bu bır belırtımıdır
canım ben de pek bılmıyorum 2. ayım bu bebek çalışmalrında. daha once de hiç hamiş olmadım bılen arkadaşlar cevaplarlar merak etme.başka belirtin var mı bu arada.
gunyadın kıslar benıde aranısa alırmısınız benımde gunum yarın ama hıcbır belırtı yok suan ıçın dua edın bana neolur 8 aydır beklıyorum
cnm ya yarın adet gunum umarımolmam .akıntım var boyle yumurtlama donemlerınde gelırya koyukıvamlı gıbı oyle sence bu bır belırtımıdır
Guide günaydın canım.
Ninikim iyiyim sen nasılsın?
Guide günaydın canım.
Ninikim iyiyim sen nasılsın?
sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?