arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ohoooooooooo hala kimsecikler yok ortalıkta:sm_confused: hadi anladık ninikim mesgul kaydirigubbakcemile3peki siz nerdesiniz bayanlar ? klava:hadi gelin bakalım buraya kaydirigubbakcemile

cnm merhaba senı sankı tanıyorum bende zong ereglıdenız sen zonguldagın neresındensın

gunyadın kıslar benıde aranısa alırmısınız benımde gunum yarın ama hıcbır belırtı yok suan ıçın dua edın bana neolur 8 aydır beklıyorum

cnm ya yarın adet gunum umarımolmam .akıntım var boyle yumurtlama donemlerınde gelırya koyukıvamlı gıbı oyle sence bu bır belırtımıdır

canım ben de pek bılmıyorum 2. ayım bu bebek çalışmalrında. daha once de hiç hamiş olmadım bılen arkadaşlar cevaplarlar merak etme.başka belirtin var mı bu arada.

cnm ya yarın adet gunum umarımolmam .akıntım var boyle yumurtlama donemlerınde gelırya koyukıvamlı gıbı oyle sence bu bır belırtımıdır

belirtide olabilir tabiki canım ama belli de olmaz.normalde akıntının yoğunlaştığını biliyorum hamilelerde ama sen çok ümitlenme yined e canım.

cosmo

forever

ninik

sekerkiz67

GUİDE

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrra.s.opuyorumnanaktan

sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:

AY CANIM YA ÇOK SEVİNDİM ALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ Bİ BEBEK NASİP ETSİN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.Şeniz:dance:ŞenizŞenizŞeniz:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…